És én még hipotetikusan se mentem ilyen mélyre, hogy kíváncsi vagyok, hogy hipotetikusan mit szólnál a halálos ágyadon, tök éhesen, frissen kipucolt végbéllel, hogy mégse vált be nálad. Mert szerintem ez aljas dolog.
És csúsztatás hipotézisnek beállítani, mert semmi másról nem szól, mint egy megelőlegezett kárörömről, hogy "háhá, igazam volt, és mielőtt meghalsz, még el is kell ezt ismerd".
Nem az volt. Ez konkrétan egy rosszkívánság volt azok számára, akik -- mint én is -- nem hisznek cáfolható dolgokban, amiket te valamilyen okból szentírásnak veszel. Gonoszság volt. Zsigeri inkvizitori hozzáállás.
Azért egyet szögezzünk le: azért is azt írtam, hogy olyanok, akik úgy gondolkodnak, mint te és nem úgy, hogy te személyesen, mert neked történetesen nem kívánok semmi rosszat, ahogy másnak sem igazából.
"Arra nem gondoltál, hogy ha te kívánod másnak, hogy kapjanak valamilyen gyógyíthatatlan betegséget, akkor esetleg azt is rossz szemmel nézheti a mindenekfelettvaló és esetleg rád is küld egy kis karmát? :)"
Jogos, de nem erről volt szó. Ez csak egy ha<–>akkor hipotetikus szituáció volt.
Egyébként itt is tettenérhető a zsigeri ösztönlényed: majd a karma jól bosszút áll. Arra nem gondoltál, hogy ha te kívánod másnak, hogy kapjanak valamilyen gyógyíthatatlan betegséget, akkor esetleg azt is rossz szemmel nézheti a mindenekfelettvaló és esetleg rád is küld egy kis karmát? :) Míg nekem, aki teljesen normálisan beszéltem veled, és sima tényeket közöltem, nem nagyon hiszem, hogy helyrehozandó dolgom lenne karmaügyileg.
Persze, ez egyértelmű, sima csapvizzel is ismert jelenség a vízmérgezés, ez desztilált vízzel még gyorsabban és könnyebben elérhető, mert abban még az a minimális ásványi anyag mennyiség sincs, mint a csapvízben. De tanult barátunkat nem akartam ilyesmikkel összezavarni, már így is én vagyok az antikrisztus, aki metafizikai kérdéseket cáfol, pusztán a rákos betegek böjttel való kezelésnek elutasításával. :)
"Nem vagy más, mint egy középkori inkvizitor, aki más véleményen van, elpusztítanád."
És ezt honnan vetted? Mert erre tényleg nem adtam okot, hogy ezt gondold. Sőt, mindig kijelentettem, hogy felőlem bárki bármilyen képtelenségben vagy számomra ellenszenves dologban hihet, számomra mindegy. Sőt, félre is vezetheti az embereket, ha erre feljogosítva érzi magát.
A karma törvénye alapján úgyis meg fogja kapni a büntetését.
Persze megértem, másokkal is előfordult, hogy mivel nem az ő pártjukon álltam egy "vitában", ezért olyan tulajdonságokat képzeltek számomra, ami nem állta meg a helyét.
"Én nem hallottam ilyen marhaságról, hogy a desztillált víz ivásával baj lenne, rá is kerestem, de mindenütt azt találom, hogy iható, bár nincs értelme."
Annyiban van vele baj, hogy ha egyébként is meg van borulva az elektrolit-háztartásod (például sportolóknál szokott ilyesmi előfordulni), akkor azért durva dolog lenne az erre az esetekre alkalmazott izotóniás italok helyett desztvizet tölteni a maratonistába.
A kívánom-kapjanak pontosan lerántotta a leplet az igazi arcodról. Egy rosszindulatú, gonosz és buta ember vagy.
Nem vagy más, mint egy középkori inkvizitor, aki más véleményen van, elpusztítanád. Előadod a nagy tudatos, ezotérikus, felébredt jóembert, de a valóságban egy lépéssel se vagy a középkori inkvizitorok előtt. Nyom nélkül múlt el feletted az általános iskolai oktatás, ezért bármi meggyőzően hangzó humbugot beszopsz kritika nélkül, és még terjeszted is a butaságot.
Még mindig ott tartunk, hogy Vadnai Zsolt elmondott alapvető dolgokat 30 éve, ő természetgyógyászként praktizált már 1985/86 óta ezen elvek alapján és az FMK-ban tartott előadásokat.
Aztán olvastam is egyet-s mást, ki is próbáltam, a többi pedig csak a te rosszindulatod, hogy ezt meg sem próbálod megérteni.
Németo.-ban sokkal szervezettebb ez az egész szcéna (it most nemcsak a természetgyógyászatot értem ez alatt, hanem az egész "természetes életmódnak és spiritualitásnak" nevezett ágazatot), és talán nincs is annyi kókler és tehetetlen gyógyász, mint Mo.-n. Rossz hírünket a tudatos ellenkampányok keltik, amikből bőven akad, hiszen ki ne olvasna be szívesen a másiknak, pláne a "kutatások" fényében.
Azért egy dologra már vagy 15 éve nem kaptam választ.
Az hogy lehet, hogy a belső elválasztású mirigyek működéséről valaki hosszú évekkel azelőtt írt, hogy a "modern orvostudomány" érdemben foglalkozott volna ezzel és feltárta volna?
Ne erőlködjél, erre csak egy magyarázat lehetséges. Valaki kutatás nélkül is tudott információkat szerezni.
(kb. hasonló módon, mint az ázsiai lámák vagy a jógimesterek, csak azt tökéletesítve)
Csak épp a rekord kedvéért: nem fokozatosan alkalmazva se csinál mást a szódabikarbóna. Szervetlen kémia, mindig ez történik. A gyomorban folyamatosan termelődik a sav, aminek ott a helye (fertőzés elleni védelem, ill. a fehérjék denaturálása a két fontos szerepe, ezért a gyomorfalban levő mirigyek termelik folyamatosan).
Én nem hallottam ilyen marhaságról, hogy a desztillált víz ivásával baj lenne, rá is kerestem, de mindenütt azt találom, hogy iható, bár nincs értelme. Ettől még lehet, hogy vegán körökben terjedt valami konteó, hogy meg akarják őket fosztani a tiszta víztől is az orvosok. De ez független a böjttől, és még mindig ott tartunk, hogy ostobaságokat hiszel el a német kuruzslóknak, akikkel kapcsolatban állsz.
Csak a rekord kedvéért: ezt Vadnai Zsolt mesélte, hogy a 70-es évek végén ezt tanították a gyógyszerészeten (SOTE), hogy aki huzamosabb ideig csap- vagy ásványvíz helyett deszt. vizet iszik, az belehal. De mástól is láttam ezt leírva magyar interneten, csak már nem tudom, hogy hol.
Tehát tisztán fogyasztva, nyilván patikai készítményekben más tészta.
Szódabikarbóna: csak épp a szódabikarbóna kúrának nem az a lényege, hogy 1x bevesszük és aztán semlegesítettük a savat és szevasz. Hanem pont a fokozatosság...
A desztilált víz nem halálos méreg, soha nem is tartották annak, valamit félreérthettél. Nincsenek benne ásványi anyagok, de kiegyensúlyozott táplálkozás mellett ez tökmindegy. A gyógyszerészet meg nyilván nem tarthatta halálos méregnek, mikor a kevert patikai készítményekben is azt használják, nem a csapvizet.
A szódabikarbónának az orvostudomány szerint is van hatása: per os fogyasztva megböfögtet, és semlegesíti a gyomorsavat. Gyomorégésben kiváló szer. Csak épp a rákra pont ezért nem hat, mert a gyomorban gyorsan konyhasóvá, vízzé és széndioxiddá alakul. ;)
Nem lehetne hatása a modern orvostudomány szerint... a gyakorlatban meg mégiscsak van.
Persze ehhez már tényleg ki kell próbálni (ahogy a desztillált vizet, nem elhinni, hogy "halálos méreg", mint a magyar gyógyszerészet tartotta a 70-es években).
Hát, akkor? Megkérdőjelezed, higy csodaszer? Egy olyan szert, aminek nem lehetne hatása, és mégis rákot gyógyít, minek kellene nevezni, ha nem csodaszernek? :)