Keresés

Részletes keresés

Anyóca99 Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1637

" ... nagy nőelnyomó patriarchátus máris adja a többletjogot, kedvezményt, ami csak kell."

Vagyis akkor :

".... ott mind vakok/csökkentlátó , otthon leuralt/megfélemlített egyedek ülnek ? "

Előzmény: Abszolút Igazság (1635)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.01 -13 2 1636

Ne tégy úgy, mint ha a rinya topikban ezt nem beszéltük volna meg részletesen, tételes listát kaptatok a nőkkel kivételező jogszabályokról.

Menj és olvass vissza, ha érdekel.

A tények ellen hiába a dedegés, na.

Előzmény: Mlle. Grenelle (1633)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.01 -13 0 1635

"Ugye azt nem vitatjátok , hogy a tényleges/társadalmi hatalomban a férfiak vannak többségben ?"

Mármint a formális hatalomban, ha mondjuk a képviselők számát tekintjük.

De ha a tényleges hatalmat nézzzük, vagyis hogy kinek a (vélt vagy valós) érdekei érvényesülnek, akkor azt láthatod, hogy a nők csak elnyikkantják magukat, és a nagy nőelnyomó patriarchátus máris adja a többletjogot, kedvezményt, ami csak kell. Olyanok ezek a feministák, mint a már így is  elkényeztetett kisgyerek, aki további finomságokért hisztizik, és az engedékeny szülőtől sajnos meg is kapja, hiszen biztosan  'olyan rossz most szegénykének', ha ennyire sír.

A feminizmus olyan eszme, mint egy vírus: az egyenlőség jelszavával meghekkeli a társadalom immunrendszerét, visszaél azzal, hogy az 'elnyomó' férfiak ahol csak lehet, próbálnak kedvezni a nőknek, és vég nélkül követelőzik, hazudozik, mindezt masszív állami támogatásokkal, miközben a tényleges egyenjogúságért küzdő férfijogi mozgalmak nem érdekelnek senkit.

Előzmény: Anyóca99 (1629)
Neingang Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1634

'Mandatory quota women', esetleg még bővítve 'politics / boardroom' a keresőszavak, hajrá. Meg fogsz lepődni.

Előzmény: Mlle. Grenelle (1631)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.12.01 -1 1 1633

Mr. AI, kérem, sorolja, milyen előnyeim származnak abból, hogy nő vagyok.

Sorolja a többletjogaimat és a kedvezményeimet.

És sorolja fel, milyen kivételezést akarnak úgymond a feministák.

Öné a szó.

Előzmény: Abszolút Igazság (1632)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.01 -13 0 1632

Mi értelme hazudni és tagadni a nyilvánvalót?

A feminizmus fő mozgatórugója a férfigyűlölet, és nem egyenlőséget akar, hanem a már meglevő többletjogok mellé még többet.

Ha tényleg egyenlőséget akarnának, akkor a női többletjogok és kedvezmények megszüntetését kellene követelniük, de ehelyett elnyomásról hazudoznak és további kivételezést akarnak.

Persze, minden ordas eszmének megvannak a maga 'hasznos idiótái', akik talán el is hiszik a szép fedőszövegeket. Biztos volt sok olyan náci is annak idején, aki szentül hitt abban, hogy a cél csak 'a zsidók által elnyomott német nép egyenlővé tétele'...

Előzmény: Mlle. Grenelle (1628)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1631

Nem támogatom, bár fenntartom, hogy az egészséges arány 50-50 százalék a két nem között - mondjuk nem mindenhol, kicsit meglepőek lennének a női bányászok vagy a férfi műkörmösök...

De ha már - összekeresnéd nekem, hogy hol és miben van kötelezően előírt női kvóta?

Előzmény: Neingang (1630)
Neingang Creative Commons License 2021.12.01 0 1 1630

"nem akarunk többletjogokat. Csak egyenlőséget."

Női kvóta?

Előzmény: Mlle. Grenelle (1628)
Anyóca99 Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1629

Én se értelek , de nem csak téged nem . Ugye azt nem vitatjátok , hogy a tényleges/társadalmi hatalomban a férfiak vannak többségben ?  Ők hozzák a törvényeket/szabályokat ..... Ezek után az esetleges női többletjogokat kiken lehet számon kérni ?  Vagy ott mind vakok/csökkentlátó , otthon leuralt/megfélemlített egyedek ülnek ?

Előzmény: Abszolút Igazság (1626)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1628

Nem gyűlöljük a férfiakat, és nem akarunk többletjogokat.

Csak egyenlőséget.

De ha félni akarsz, félj nyugodtan.

Mert...

...jövünk.

Building better worlds.

(Lehet találgatni, melyik lennék a négy közül.)

Előzmény: Abszolút Igazság (1626)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.01 -13 1 1627

Tévedés.

Ez az a hazugságuk, amivel beférkőztek a társadalomba és amivel lenyúlják az állami támogatásokat.

A valóságban a feminizmus a férfiak, a férfiasság és a józan ész ellen, további női többletjogokért és érdemtelen előnyökért küzd.

Nem azt kell nézni, mit mondanak, hanem hogy mit tesznek.

Előzmény: Mlle. Grenelle (1625)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2021.12.01 -12 1 1626

"hogy a csába féltek ennyire a nőktől ?"

Nem értelek, Anyóca. Nem 'félünk' és nem 'a nőktől', hanem elutasítjuk a nők és az egyenjogúság jelszavával férfigyűlölő törvényekért és női többletjogokért óbégató, fanatikus femináci törekvéseket.

Amik éppen a sunyiságuk miatt juthattak el idáig is egyáltalán, mert naiv szemlélőknek jól hangzik az egyenlőség és a nők védelme, csak hát nem erről szól valójában a dolog.

Ami azt illeti, a nőknek is ugyanúgy el kellene határolódniuk a feminizmustól. Mert persze érdemtelen előnyöket kapni biztos jó dolog, de mikor majd a fiát hamis váddal lecsukatják nemi erőszakért, a férjének a munkáját elveszi egy butább kvótanő, az apját megmitúzzák valami 30+ éves sztorival, akkor rájön majd az átlag nő is, hogy a feminizmus milyen káros.

Előzmény: Anyóca99 (1608)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1625

A valóságban a feminizmus a nők minden tekintetben való egyenjogúságáért küzd.

Előzmény: endrebá (1620)
Negyvenes nő Creative Commons License 2021.12.01 0 1 1624

Milyen szeretet az, ami attól függ, hogy mekkora a feneked, melled, stb?

Milyen szeretet az, amit akkor adnak, ha “úgy-ugrálsz-ahogy-fütyülök”, és ukk-mukk-fukk megvonnak, ha nem “szolgálsz” megfelelően?

Előzmény: endrebá (1616)
endrebá Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1623

Szia Igor.

A hiba nem az én erőm teljes korlátozásával és a női erő teljes korlátozatlanságával van..  az erről szóló nyivákolást ne ródd fel nekem.

A hiba a nők törvény előtti többletjogaival van, illetve a rám utaltságuk a biológia rovására történő megszüntetésével van.

A nőhatalom megszünteti a nőiességet és férfiasságot, egyforma hangyadolgozókat követel .. és a férfiaktól követeli.

Még azt is elhiszem, hogy te nem látod ezt.

De hogy azt látod hogy én az ököljogomért nyivákolnék..?    Ez szerintem látásprobléma.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (1621)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.12.01 0 1 1622

A feminizmus tulkapasaitol kell ha nem is undorodni, de elhatarolodni.

Előzmény: Aphelix (1619)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.12.01 0 1 1621

Te Endreba, inkabb az a kerdes, kell-e barmit is tenni a nohatalom ellen. En nem latom azt a hatalmat, amirol ti beszeltek. A nok az utobbi 100 evben nem azt harcoltak ki, hogy szipiszuper legyen nonek lenni, csak azt, hogy ne legyen tok szar. Az, amit a ferfihangon olvasgatsz, rengetegszer csak nyivakolas a ferfiak reszerol, hogy elvesztettek bizonyos elojogokat. Nem lehet lekeverni egy baszottnagy taslit az elsozott levesert a felesegnek, mint 100 eve?  Na bumm. Fozz te, s akkor majd nem lesz ilyen problema:) Mondtam mar neked regebben, a ferfihang nagyon felreviszi az embert. Nyilvan aki a sebeit akarja nyalogatni, az ott nagyon megerto, es befogado kozeget talal.

Előzmény: endrebá (1615)
endrebá Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1620

Kék pirula : a feminizmus a nők törvény előtti egyenlőségéért küzd.

Piros pirula : A feminizmus a nők mindenekfelettiségéért küzd.

Mit lehet ez ellen tenni egyénileg?

Mit lehet ez ellen tenni össztársadalmilag?

Nnno erre van.. ezt megbeszélni van ez a topik.

Előzmény: Aphelix (1619)
Aphelix Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1619

"Kedves Lyutsifer, azt egyszer elmondhatná, miért kell a férfiaknak félni a feminizmustól, úgy en bloc..."

Már amellett, hogy a feminizmus nyilvánvalóan a nyugati társadalom lerombolására létrehozott kultúrmarxista mozgalom ami hazugságokkal kelt a nőkben férfigyűlöletet? Minden épelméjű ember (ideértve a nőket is), aki tudja mi a feminizmus, undorodik tőle, bár ezt félelemnek nem nevezném.

Előzmény: Mlle. Grenelle (1588)
endrebá Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1618

De jó ennek az A. I. srácnak..  :-)

DE hidd csak el nekem, hogy sssimán érdemes.

Nem tudom hogy milyen a másik oldalon - de innen nézve .. hm..  szóval hm.  :-(

Előzmény: Neingang (1617)
Neingang Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1617

Az a 'szeretet', amit cseppre/grammra adagolnak és csak úgy, ripsz-ropsz megvonható a másiktól, mert teszem azt, nézeteltérésetek támadt, az nem az a minőség, amikor érdemes az adott (hosszú távú, kötődő) kapcsolatot fenntartani. Szerintem.

Előzmény: endrebá (1616)
endrebá Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1616

A szexmegvonás mellé még kérlek tedd a szeretet megvonását is.

Mert az hogy ma fáj a feje, és az hogy már nem vagyok fontos.. hm.. az minőségileg és mennyiségileg is más kategória.

Előzmény: Neingang (1611)
endrebá Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1615

Szia Nemisanyóca, ne ütögesd az orrom ilyen elterelő kérdőjelekkel..  :-)

Az alapkérdés itt az, hogy mit lehet a nőhatalom ellen tenni.. illetve hogy ki milyen változását látja.

Nem az hogy a férfiak miért félnek a nőhatalomtól.

Te amúgy is egy szerethető nick vagy nekem, ne kelljen veled szemben is elővennem az éleslőszert.

Inkább gyere ki a nagyállomásra ahhoz a gyorshoz amelyiket majd én hozok, aztán kapsz egy puszit, meg mondjuk egy kis dunsztosüveg gesztenyelekvárt.

A te nőhatalmadat lehet szeretettel is gyógyítani.

endrebá Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1614

Köszönömuram.

Előzmény: cyr45 (1607)
endrebá Creative Commons License 2021.12.01 0 0 1613

Jó reggelt özvi, mondd kérlek : mit fog eredményezni ha a  férfigyűlölő írásokban a férfi -t nő -re cserélik?

Mert A.I. hozzászólása szerint a gyűlöletkeltő szándék attól lesz feltűnő, ha a férfi szót zsidó szóval helyettesítjük.  Bár én ezt is inkább az érintettek szemével tudom elképzelni hogy feltűnőbb lenne.

Vagy te is pont emiatt írtad talán..  hogy a nők majd jobban észreveszik a férfigyűlöletet, ha nőgyűlöletnek van átalakítva?

Előzmény: özvi (1606)
Neingang Creative Commons License 2021.11.30 0 0 1612

Illetve, ha majd' 10 éves tengerentúli kutatási adatok is játszanak, akkor ezt érdemes tanulmányozni: https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=159464777&t=9165170

Neingang Creative Commons License 2021.11.30 0 1 1611

"többnyire nem a nők verik a férjüket "

Néni sodrófával, mint házsártos házastárs és férj hazaváró. ;) vannak azért sztereotípiák itt is, de a nők fegyvere inkább a nyelv, a papucsosított férj igendrágámja, és hányan, de hányan büntetnek szexmegvonással... nem csak ököllel lehet ártani.

cyr45 Creative Commons License 2021.11.30 -4 0 1610

Nem vitázni akarok, pusztán érdekel a félelem oka.

Kérlek, ne próbálj provokálni, nem fog sikerülni.  Ha valakinek, hát nekem (már) nincs okom félni!

És van egy olyan szokásom, hogy csak azokkal levelezek, akiket személyesen is ismerek.

Hozzád pedig még nem volt szerencsém, hiába szorgalmaztam (másokkal együtt) többször...

Számomra kevés ahhoz egy (vagy akár több) nick, hogy levelet váltsak valakivel.

Ódivatú, igaz?:-)  Szeretem tudni, kivel levelezek...

Szóval sajnálom, de nem!:-)

Előzmény: Mlle. Grenelle (1609)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.11.30 0 0 1609

Nem vitázni akarok, pusztán érdekel a félelem oka.

Ha gondolod, írd meg privátim, távmondatilag.

Előzmény: cyr45 (1607)
Anyóca99 Creative Commons License 2021.11.30 0 1 1608

Drága hímnemű embertársaim !

(igaz , hogy "hogy'-al nem kezdünk mondatot , de :) hogy a csába féltek ennyire a nőktől ? Legtöbbünk nem harap . Továbbá egymásra vagyunk utalva , rossz tapasztat/válás után is újra próbálkozunk ... hátha összejön mégis .

... és van akinek sikerül , van akinek nem . 

Igaz , hogy a feministák túl hangosak , de rengeteg nő valóban elnyomott/kiszolgáltatott . Ezt akkor sem szabad figyelmen kívül hagyni , ha be vagytok tojva a feminin elnyomás lehetőségétől . :-D

(többnyire nem a nők verik a férjüket , és többnyire hímnemű egyedeknek van társadalmi szinten hatalmuk ... szóval nyugi , a fordítottjától még sokáig alhattok nyugodtan ! )

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!