A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Az RNS 510 szerintem nem jelenít meg sms-t csak a maxi dot kijelző.
Az meg attól függ hogy milyen telefon egység van benne. Azt tudom mert az enyemben volt hogy a nokia (nem összekeverndő az utólagos beszerelésűvel) egység az megjelenítette az sms-t igaz tavoli sim-ként kellet felcsatlakozni rá. Én ezért is vettem ki a kocsiból
Audi A6 2001 Navigation Pluszt lehet valahogy frissíteni?
Vmi olyan frissítés kellene amiben benne vannak a környező országok is. Pl. Magyarország, Szlovákia, Csehország stb. Jelenleg csak Ausztriától használható.
Ha van rá mód esetleg vkit tudtok ajánlani Pest környékén aki ezt meg is csinálná?
Sztem biztosan "meg kell mondani" az autónak, hogy van benne ilyen modul.
De hogy iPhone5-el megy-e, az attól függ, mikor a BT modulod. Mert ha régi, akkor csak FW frissítéssel fog a telefonnal együttműködni, vagy úgy sem. Sajnos az iPhone egy....problémás cucc...
egy kis segítségre lenne szükségem,adott egy RNS510 mfd3 navigációs rádió,vettem mellé egy 1K8035730D bluetooth szettet,amikor összekötöm a radióval akkor a rádión megjelenik a bluetooth jel,de inaktív állapotban a telefonon bekapcsolva a bluetooth funkciót (Iphone5 )a telefon nem látja.
Az lenne a kérdésem hogy esetleg külön fel kell programozni a komputerre valamit hogy működjön?
Jut eszembe: meguntam az állandó szívást a "No fix"-ekkel, ahogy bejött a rossz idő, és felhoztam az A-oszlop belső borítása mögé az antennát. Lám, minden problémám azonnak megoldódott, szinte rögtön bootolás után lát egy csomó műholdat és kapcsolódik is.