...szigorúan tartsd be az 5000-t,ha dízel,ha benzines...meghálálja azt neked a motor hidd el!!!!!..és 5000-nél olajcsere utána meg 15000 km.-nél mindig olajcsere és,ha dízel NE NYOMD NEKI HIDEG motorral!!!!!!
Tegnap 100 km-t már mentünk vele. Hát még érződik rajta, hogy nyers a motor. Bejáratási tanácsotok esetleg? A szalonban azt mondták, hogy 5-6000 km-ig ne nagyon menjen a fordulat 3000 fölé. Én ezt a távot elég hosszúnak érzem. Ok, nem versenyautó, de nem sok az az 5000 km, amíg nem lehet pörgetni?
Qubo:
A 2*6 km alatt annyit tapasztaltam meg, hogy egy kényelmes, kellemesen vezethető autó. Praktikus is. A szépség az egy másik dolog. Szokni kell :)
...ne aggódj....sajna benne van a pakliban...tudod,hogy hány Merci-t,Peugeot-t,Citroen-t hív vissza a szervíz????..és más autókategóriáról ne is beszéljünk....
Nincs igazatok! :( Sajnos nem azért nem írtam, mert örömteli kilómétereket tettünk meg, hanem mert rettenetesen mérgesek vagyunk és elkeseredettek. :(
Megtörtént az átadás minden olyan részlete, ami kell. Autó bemutatása, dokumentációk átadása,stb. Kedvesek voltak, a párom kapott egy csokor virágot is, én meg egy üveg bort.
Ezután jöttek a problémák. :( Kiálltak az autóval a szalonból és világított a műszerfal, mint egy karácsonyfa. A 0 reviziónál semmi baja nem volt. Elvitték, rádugták a számítógépre. Elszállt a légzsákvezérlő. :( Azonnal megrendelték, hétfőn csere. Az autó az első éjszkáját szervízben töltötte. :( 1 m-t nem mentünk vele. Kárpótlásul a hétvégére kaptunk egy Fiorino Qubo 1,3 MJet-et.
Remélem, hogy hétfőtől gondmentesen telnek majd a napok!
Most be kell járatni az új autót:)! Amikor átvettem az enyémet nekem sem a netezés volt a legfontosabb. Szerintem ma le sem állítja a motort. Szerintem lesz majd élménybeszámoló:))
Kérlek szépen: a képeket én csináltam. A felnik egy ideig a garázsban pihentek, apósom előző autóján voltak, aztán eladtuk. Egyébként könnyen elérhető felni. Neve: MAM W2 fekete polír.
Én már meg is érdeklődtem az árat. ~150e Ft-ért meg lehet szerezni 195/55R16-os gumival.
Hát szerintem is a több küllős mutat jobban lineán, bár nem biztos hogy ez nem nézne ki jól vele :-) Dsz, azért elárulhatnád, hol kuksoltad ezeket a felniket (az én GP-men tuti jól mutatna :-)))))))
srácok....ma nagyon szomorú napom van....édesapám leesett a diófáról(69 és fél éves) reggel 08-kor és azóta most jöttem haza Pestről a ,,Merényiből" tőle...hát szegénynek 8 oldalbordája eltört,2 újja is eltört meg a bal szeme alatt hatalmas fekete-kék folt,plusz a fején hatalmas 10 cm körüli nyílt seb,a tüdeje meg levegőt kapott...magánál van,de nagyon gyenge és nagyon nagy fájdalmai vannak....(((((((((((((((...közben a 3 gyerköcöm is sirdogál a nagyapjuk után...(((((((((((((((((((...majd még beszélünk....
"Mondjuk én emotionban vettem volna, némelyeknek nem jön be az emotion krómos kiegészitői, de nekem nagyon tetszik"
Nekünk is tetszik és mi is vettünk volna, ha belefért volna a keretbe. De sajnos nem fért bele. Így is öröm, hogy ez összejött. Először azt hittük, hogy csak az 1,4 Active lesz, de összejött az 1,3 MJet.
Bízunk benne, hogy legkésőbb holnap megkapjuk az autót és sok örömünk lesz benne.
akkor hamarosan látok egy szép feketét is körözni a környéken :-)))
Én is fekete Lineát szerettem volna... Irigyellek :-) Mondjuk én emotionban vettem volna, némelyeknek nem jön be az emotion krómos kiegészitői, de nekem nagyon tetszik a fekete Linea szvsz tök elegáns lesz tőle, mint egy OFF Audi.