Takarítást vállalok az V., VI., VII., VIII., X. kerületben Budapesten. Lehet iroda és magánlakás. Külföldieknél is vállalok takarítást angol nyelv tudással. Referencia, gyakorlat van.
33 éves önmagára és környezetére igényes, kommunikatív, önálló problémamegoldó képességgel bíró nő bejárónői, ügyintézői munkát keres Budapesten és vonzáskörzetében!
Saját gépkocsival rendelkezem, nincsenek káros szenvedélyeim, megbízható, rugalmas időbeosztású, mobilis ember vagyok. Nagy gyakorlatom van a fent nevezett munkakörök terén!
Órabér igényem 1000-1200 Ft. Igény szerint számlaképes vagyok.
Ami számomra nagyon fontos, hogy a munkaadóm megbecsüljön és elismerje a munkámat!
Budapesti, főiskolás, nem dohányzó lány vagyok. Családoknál illetve magánszemélyeknél vállalok heti egyszeri vagy akár kétszeri takarítást. Szakmai tapasztalatomat 3 csillagos szállodában szereztem. Amit nyújtani tudok: precizitás, megbízhatóság, maximalizmus.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, ezen az email címen vagyok elérhető: csillampor01@gmail.com
Takarítást vállalok Budapesten az V., VI., VII., VIII., X. kerületben. Lehet iroda és magánlakás is. Referencia, gyakorlat van. Külföldieknél is vállalok takarítást angol nyelv tudással.
Bentlakásos házvezetőnőt keresünk kertes családi házba, Dél-pesten. Empátiával rendelkező, önmagára igényes, precíz, megbízható hölgy személyében. Fizetés + szállás, ellátás. Két fős család, háziállat nincs. Takarítás, főzés, stb., ház körüli munkák valamint beteg feleségem mellé segítségnek. Kérem jelentkezéséhez mellékeljen bemutatkozó levelet és referenciákat.
Jelentkezését kérem e-mailban küldje: papaxje@gmail.com címen lehet.
Zuglói ( Thököly-Róna sarkától pár percre) , 111nm-es lakáshoz keresek festés utánra, beköltözés előttre (bútor még nem igazán lesz a lakásban, kivéve a konyhabútort ) valakit 1 napra :
*nagyreszet megcsinaljak a festők a takarításnak ( de azért mindig szoktak apróságokat otthagyni tükrön , csempén, parkettán )
Igényes, precíz, nem dohányzó, állatbarát és megbízható személy vállalna takarítást magánszemélyeknél /esetleg irodákban/ heti rendszerességgel keddi napokon /esetleg még csütörtök délután/.
Amennyiben még aktuális a takarítás, szeretnék jelentkezni. Megbízható, munkámra igényes, segítőkész hölgy vagyok. Fizetésben úgy gondolom meg tudunk egyezni.
Sürgősen keresek még erre a hétre takarítót egy budafoki úti 60nm-es lakás nagytakarítására.
Kölcsönös elégedettség esetén szó lehet heti/kétheti rendszerességről.
Anyagi okok miatt az első alkalmat erzsébet ajándékutalvánnyal tudnánk fizetni ( Beváltható szinte az összes élelmszerboltban is, Lidl, spar, tesco stb), ezért olyanok jelentkezését várjuk akiknek ez megfelel.
A munkáért 5000Ft-ot tudunk így fizetni. A munka hossza egy embernek 5-6 óra aktív munkát jelent.
Várom jelentkezésüket a hivatal22@gmail.com címen
Jóindulatú, munkájára igényes, alaposan dolgozó személyt keresünk.
57 éves, munkájára igényes, megbízható nő, másodállásban, takarítást vállalna Budapest egész területén. szívesen segítek a bevásárlásban, házmunkában, a kertben, vagy akár a gyermekek felügyeletében is. Kérésre bemutatkozó levelet küldök magamról. Változó munkabeosztásom miatt, előre egyeztetett időpontban délelőtt vagy délután.