A Cambiare folytatására várakozó tömegek számára van egy nem kimondottan jó hírem. Elsején Jordan a következőt válaszolta egy türelmetlen várakozó kérdésére:
"I should know better than to guess at when I'll be done. I'm currently writing post 38 of the sequel out of who knows how many --- possibly 45-50? At this point I don't know when I will be finished.
Sorry to disappoint. I really did think I had a shot at finishing by now, but then the ending sort of streeeeeeeched away from me.
Halika! Olyan rég jártam erre, hogy csak a fejem kapkodom erre a sok újdonságra! Sok boldogságot kívánok a picikhez. Ez az életkor a szülők számára elég megerőltető, de a gyerekek, kétségkívül, ebben a korban a legaranyosabbak (még nem szövegelnek vissza, és még nem állnak foggal-körömmel ellen a nevelési kísérleteknek :D). Ha jól számolom egy teljes hétig bentfogtak utána a kórházban? Te szegény, hogy bírtad? További kellemes gyermeknevelést kívánok neked és családodnak (tudod, olyat amelyben aránylag kevés fájó pici-pocak, és több átaludt éjszaka van). :) Puszil: tothem
Hogyhogy az ordításra nem ébred fel a másik? :) Egyébként gratula, így kell ezt csinálni :) Többessével, h aztán lelegyen a gond :D Csak nehogy aztán vörösödni kezdjen a hajuk ;)
Köszönöm szépen a gratulációkat mindenkinek :) Ma jöttünk haza a kórházból, úgyhogy még nagyon pici időre ugrottam csak be ide, hogy bejelentkezzek. Jól vagyunk mindannyian, a babók szépen esznek, egyelőre úgy tűnik (kopp-kopp), lesz elég tejem (bár csak vasárnap indult be, de mára már semmi kiegészítésre nem volt szükség hálistennek). Igyekszem őket egyszerre szoptatni, már amikor sikerül felébreszteni a másikat is az ordító egyik mellé :-))) így, ha összeszoknak, talán lesz időm erre-arra mellettük - ez most még nem nagyon akad, de ez, gondolom, érthető.
Képek is készültek természetesen, ezekből majd rakok fel ízelítőül egy-kettőt ide is, de az nem ma lesz. Most megyek is, mert várnak a manók, aztán majd jövök valamikor a héten!
... Elhagyva fordítást pedig lehetőleg most már ne kezdjen senki, egy elég lesz :) Remélem :) És ha bejön, úgy is utálni fogtok... :/ Meg én is magamat...
Lehet, hogy le vagyok maradva, de végül van valami az Elhagyva fordítását illetően? Nem akarok sürgetni senkit, ha már dolgozik rajta, csak érdeklődöm, hogy érdemes-e beleélni magam abba, hogy nemsokára magyarul olvashatom.
És természetesen sok szeretettel gratulálok Guesslessnek és a két apróságnak! Nehéz lehet velük; kitartás!
Köszi! Kezdem azt hinni, hogy a következőben is lesz Myrtle... ha egy üzlet egyszer beindul... Myrtle viszont azt találta mondani, hogy valódi szerelmet akar, egy valódi fiúval... Hiába magyaráztam el neki, hogy a műkritikusok sokkal jobban műélveznek az angst-os történeteken, nem használt semmit, sőt még ahhoz is ragaszkodott, hogy szexről is legyen szó a történetben! Szóval csak felnőtteknek. Egy új történet kezdete - Tom Denem naplója
Gratulálok GuessLessnek, és minden újdonsült anyukának, és kívánom nekik, hogy teljen sok örömük a babákban! És néha azért próbáljanak időt szakítani egy kis beszámolóra, ha lehet :-)
Sok-sok boldogságot és jóegészséget kívánok az egész családnak, fantasztikus méreteik vannak a piciknek, nem lehetett könnyű az elmúlt néhány hónap a mamájuknak, de most gondolom, kevés boldogabb ember van nála...
Sok-sok boldogságot kívánok a babákhoz!! Tényleg szép nagyok..
Akkor ennek örömére ajánlanék egy szerintem irtó aranyos, nem hosszú és részben ideillő írást. Bár per pillanat még a közepén tartok, úgyhogy nem tudom, mi a vége, de idáig hatalmas..! Vajon mi történik akkor, ha Severus Snape egyedül marad a hétvégére a kétéves, illetve hatéves gyerekeivel, és meg kell küzdenie azokkal az apró-cseprő (?) gondokkal, amik ilyenkor adódnak. Hajrá, kispapák!
multi, és vigyáznak az erkölcseinkre. Ha ffn oldalt próbálok megnyitni, a letiltó üzenet arra hivatkozik, hogy erotika és szex kategóriába esik az url...
on
Ha szeretitek Jocemum írásait, van két újabb rövid sztori (még nem olvastam, de általában aranyosak).