Őszintén, engem nem érdekel már BL. Legyenek jó meccsek, legyen kikért visszamenni a csarnokba. Ez nem az a csapat. Hagyjuk már, hogy az komoly, megsértődik RODRIGO, mert a másik kapus nevét kiabálják. Én meg egy közepes kapusnak nem fogok RODROZNI.
Szerintem a legnagyobb hiba lenne most a játékosokat is belekeverni. Idén a csapat kohèzió jó,,persze lehet találni olyanokat akikkel szemben megállja a helyét a kritika,de itt alapvetően nem a a képességekkel van a gond,hanem azzal a nulla munícióval amit a padról kaptak,illetve azokkal akik ezt hagyták 3 évig és most még megtoldanák ugyanennyivel.
Oldódjon meg a helyzet mert a kutya nem fog itt maradni/jönni ilyen közegbe(n).
Momonak sincs önkritikája az a baj,magától kellen felállnia,ha már nem rúgják p.csán.
Csík szerintem maradni fog,teljesen kicserélődik az iroda ,Ilicéket úgy gondolom elküldik.
Pont ugyanezt teszem én is. Három éve nem teszem be a lábam oda. Nekem olyan élmények kellenek, amikor Iváncsik Gergő rohan vissza és vetődve kiüti a labdát az üres kapunk elől. Ahol, ha külföldi játékosról van szó, egy Terzic szívvel-lélekkel védekezik, és büszke arra, hogy hol játszik. Nekem nem kell egyiptomi, aki nem vetődik egy BL negyeddöntő meccsen. Amatőr szar lett ez az egész, ráadásul szív nélkül. Ezekhez a játékosokhoz, edzőkhöz, vezetőkhöz nem lehet kötődni, mert nem azonos az érzésünk ezzel a klubbal kapcsolatban. Zsoldosok, túlélők, és önző emberek.
Én még csak 15 éve vagyok bérletes és ráadásul "gyüttment" ( nem veszprémi ) Évek óta nézem szomorúan azt a morális lejtmenetet, ami a választott csapatomat jellemzi. Nekem nem kell Fabregas, nekem Szulics kell. Nem kell Kosorotov, de még csak Lauge sem, nekem Perez kell. Meg az Iváncsik fivérek. Meg a kapuba Fazekas. Nekem az a tűz kell, a megalkuvást nem ismerés, a kúszás-mászás. Nekem az a szurkolás kell, ami 11-3-as félidőbe hajszolta a csapatot a Barca ellen. Nekem jelenleg egyetlen eszközöm van, hogy tiltakozásomat kifejezzem. A bérletet megveszem, de ameddig ez a vezetés van, nem megyek meccsre. Amikor teltház lesz és láttok egy üres széket, na az vagyok én.
Szégyen nem szégyen én divatszurkoló vagyok, mert az 1992-es KEK győzelem vitt be a sodrásba, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen manuszok rombolják majd ezt európai nagyklubot...
Ízlés szerint behelyettesíthető bármelyik vereség. Ezt inkább ki se adta volna. "Vezetőség"? Sevi mint vezérigazgató lemondott. Most akkor ki a vezetőség?