Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
"Hülyét mondok, hogy minden öntöltő 9 mm PAK gr megeszi a 9mm hüvelyátmérőjű lőszert, ha az 22 mm-nél rövidebb ? "
Igen, hulyeseg. Gyakorlatilag semmilyen mas 9 mm PAK fegyverben nem megy csore egyetlen kereskedelmi forgalomban kaphato, szabvanyos elesloszer sem. Sot mar a tarba sem fer be. Van azert 1 kivetel, de az is "ungarische spezialitat".
(A .35 K-ban pl. csorement a 7,65 mm Browning is, ugyhogy annak is nyista, ki is halt mara.)
Nem teljesen. A GRP-n maskepp is megoldhattak volna a szukitest, meg azt az elet, amin felutkozik a toltenyhuvely es akkor nem teljesen tolti csore a 9x17-et, hacsak nincs nagyon benyomodva annak a lovedeke...
Elméletileg igen, de majd gvass megmondja, a kisebb kaliberek is "jók" bele, aminek össze van huzva a nyaka, azoknak is 9mm körül van a vastagabbik fele. 6.35 Bowning short, de nem bizt, régen mintha illen fityegett volna a kulcskarikámon.
Azért millen jó lenne legalább egy .22 váltószett a GRP-hez, sose menne tönkre, és lehetne vele hobbilövészkedni. Dehát sajna nem megoldható....
Na, ezert is van, hogy a GRP soha a budos eletben nem kapna meg a nemet PTB-jelzest.
BTW: a regi 8 mm-esekben a 6,35 mm Browning elesloszerrel jatszhatod el ugyanezt, ezert nem lehet mar nemeteknel ujkent olyanokat forgalmazni jo sok eve.
Humm... Elvileg nem lenne szabad, hogy egy 9mm PAK fegyver csore tudjon tolteni egy 9x17-es loszert... jatszottam kicsit a GRP-vel, az siman megette... vices lett volna elsutni :( Azert eleg ciki, hogy azt a rohadt szukitest ilyen mod alakitottak ki benne, hogy csont nelkul belemegy a 9x17... No persze ha a masik oldalrol nezzuk nem valoszinu, hogy valaki ilyesmit felcserelgetne, akinek meg ebbol van baleset az igencsak ultrafigyelmetlen. Nah, csak leirtam az eszrevetelt, kicsit meglepett, ennyi.
ma telefonáltak a FÉG-től,hogy mehetek az ujrafestett tokért, sztem a többi kacat is nemsokára kész. Ha meglesz minden a napokban, akkor hétvégén összerakom. bye
Nah, en meg suru elnezeseteket kerek, hogy nem birtam menni, melohelyen kivul ugy latszik kevesbe erek rea... beutott egy kis lebetegedes, autovasarlas, szerszamgep-cincalas otthonletem soran, szoval uff... Azert ha van valami fejlemeny meseljetek am!
Jah,megvolt a számcsere itt is . Azt irta hogy szombaton ér haza, addig nem zargatom. Innopressékkel azt beszéltem,hogy elég ha odacsörgünk pár órával előbb,minthogy mennénk. Nekem péntek lenne a legjobb, akkor 12:00 után ráérek. Emailom: alliedassault@freemail.hu
Eles cso, ugyanmar, aki olyanhoz hozza tud jutni, az mashoz is, ergo nem ilyennel fog szarakodni... Az en GRP-m hez is tudnek csovet, de ha nagyon illegalkodhatnekom lenne akkor komolyabb cuccossal szorakaznek.
semmi gondom a krómréteg vastagságával,a homokfujt felületen elvégzett krómozás viszont érdekes látvány lesz szerintem. Holnap hívom őket,akkor majd megmondják,hogy a gyári felületkezelésre felmegy e a króm.
Mehetünk édes hármasban is akár. A homokfujás azért télleg kicsit rücskös felületet hagy,a gyári azért simább volt. A keménykróm meg csak 0.01 század vastagságban felvihető,tehát a rücskös felület látszódni fog alatta. Ha a krómrétegen akarunk vastagítani akkor,meg az lesz a baj,hogy az éleknél "kirózsásodik" a felület. Innopresséknél még ajánlottak krómnitrid,molibdénnitrid felületkezelést is, azok is naon faszák, főleg a molibdén,mert az kitűnő csúszó,surlódó felületekre.
Előbb-utóbb minden GRP játszásivá válik, mihelyst a gazdája beszerez egy könnyebben viselhetőt. Cipelni nálam is egy alu HW a kedvenc, sőt, kokettálok egy Noris Twinnyvel is. De tapogatni csak acélpisztolyt tudok jó érzéssel.
" Ha azt veszem alapul, hogy kifogástalan árut kérek a pénzemért, - nem is kevésért - akkor igaz"
Egen, nezd a kereskedo szemszogebol. A tobbi hasonlo modell aranak atlag 2x-eseert el lehet adni egy oylan termeket, amibol legalabb minden masodikat visszahoznak garis javitasra, es akkor szerinted a T. vevo nem fog joggal orditozni, hogy ennyi penzert miylen szart soztal ra?
"De én azt nézem, hogy miből mit lehet kihozni"
Ha a gazfegyvert mind onvedelmi eszkozt vizsgaljuk, akkor ez a barkacsolas utan TALAN muxik elv kisse nehezen elfogadhato.
Ha jatszani kell, akkor semmi baj az ujabb gyartasu GRP-kel.