Az biztos, hogy a detroiti biztonsági team nem vizsgázott túl jól, de akámekkora paraszt a közönség, nem lett volna szabad ütniük. A securitynak kellett volna AZONNAL mozdulnia. Kérdés, h miért nem tették meg.
A közönségnek sem az a dolga, hogy sörrel öntögesse, meg megdobálja a játékosokat. Ezegyszer visszanyalt a fagylalt. Nem kell egy amúgy sérülésektől hemzsegő csapatot teljesen hazavágni.
abbol indult mikor levitték artestet ,lefektették egy padra és az egyik fan ráöntötte a sört vagy vmit, és utána Artest persze utána szaladt mint egy vadkan
Hát, a NETS nem áll vmi fényesen a cserék és Kidd sérülése/játszani-nem-akarása után...Planicnic fejlődlik, de azért Kiddet pótolni nem lehet...Ron Mercer és Eric Williams kaptak fontos szerepet az újak közül, de eddig nem nagyon hozzák azt, amit valóban tudnak. Mindkettőjük karrierje úgy indult, h sokkal többet fognak elérni, de aztán mindkettejüket sérülések hátráltatták, és ez visszavetette őket. Pedig, ha újra erőre kapnának, és a régi formájukat lennének képesek hozni, egy Mourning-Williams-Jefferson-Mercer-Kidd ötös már nem is lenne olyan gyenge...de sajna a pad még így is az maradna :(
GO-GO-GO N E T S !
Most olvastam az ESPNn hogy nem kizárt hogy Artestet eltiltják az egész szezonra, és a máisk két delikvenst meg 10+ mecsre. Artest viselkedését egyenesen Cantona kung fu rugására hasonlitották...hát nem tudom, mint vérbeli Pacers szurkoló picit súlyosnak itélem a bünetetéseket, de ha viszont semleges nézetből nézzem az egészet akkor azt kell hogy mondjam Artest viselkedése már tényleg elfogadhatatlan és ha nem állitják meg most akkor később lehet hogy még nagyobb botrányok fognak kitörni körülötte...
Auburn Hillst is bezáratják valszeg a köv. Pacers elleni hazai rangadon. Meg egy 6-7 jegyű büntetésre is számithatnak.
Ma 6 emberrel áltunk ki a Magic ellen. Ennek ellenére nagyon megszoritottuk a nem rossz erőkből álló Magicet. Csak 3 ponttal kaptunk ki. És Gill meg Jones is végignyomta a 48 percet. Ráadásul zsákolóbajnokunk karrier csúcsot jelentő 31 pontot szerzett...Végre ők is megmutathaták hogy mit tudnak...
ilyenkor be lehet nyújtani egy kérelmet, hogy lehessen pár plusz embert igazolni, tavaly előtt a rapsnál is volt, hogy csupán 5 egészséges ember volt és akkor jött 3 ember pluszba. Emlékszem, az egyik Rafer Alston volt és első meccsén Jason Kidd volt az ellenfél, be is mutatkozott élete első dupla-duplájával :)
ezt eléggé megszivtuk, eddig is 8-9 emberrel játszottuk végig a mecseket a ritka sok sérülés miatt, most akkor 5-6 ember fogja ??? pfff, szar idők elé nézzünk...
emberek, bazeg ez durva meccs volt :)
két kemény csapat összeverekedése.. whoa.
arterst flagrantje után Ben egyből torokra ment, aztán meg Artesték is visszacsaptak a DEt fanoknak.. el ssem tudtam dönteni up now, hogy kinek drukkoljak... mekkora eltiltások lesznek vazz
Felvettem az egészet. Nagyon durva volt! A Pacers játékosokat meg Rick Carlisle-t nagyon durván megdobálták mindennel. J. O'Neal és verekedett egy fan-nel. Őt is el fogják tiltani, Stephen Jacksont és Artest-et meg nagyon durván. Big Ben-t is el fogják tiltani pár meccsre. Kemény volt.