" Nagy Márton: Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan tüntette el a kormány az inflációt. "
Szarok bele, hogy mekkora az infláció, ha az árak maradnak.
Régen a kedvenc sajtom ezer ft. alatt volt, ma már nincs 2500 alatt semmilyen sajt. Jó, nem ez a legfontosabb, de a többi is ilyen aránnyal növekedett.
Minimum 2-2,5- szörösére mentek fel az árak két év alatt és ott is maradnak.
24 óra alatt két kismama halt meg egy kórházban. Ennek az esélye 1 a 40 millióhoz. Ha a véletlenen múlna. De úgy látszik, ettől nem tör ki a botrány, csak az állami védőnői intervenciótól. Ja. Család.
@Magasles: Te ezeket honnét szeded? Mindig van nálad egy Gyurcsány fotó? Betegesen valótlanságot írogatsz.
#72335:
- Ha napi/heti szinten többször beteszed ugyanazt a képet és ugyanazt az egy mondatot, akár több nicknév alatt is (pl. #72333), az felesleges ismételgetés -> topikrombolás. De kérdezz rá kérlek a moderatúrán.
- Többször leírtam, megteszem még egyszer: nem vagyok elvtárs, nincsenek elvtársaim, nincs semmi közöm a dékához, sem más műellenzéki csoportosuláshoz, nem is érdekelnek. Véleményem szerint az egész jelenlegi ellenzékesdi egy nagy színjáték, egy átverés. Szvsz mindegyik OV zsebében van, sőt az úgynevezett 'ellenzéki' újságok (444, telex, 24, stb) is egyre többször nyalnak be tövig neki. Nem érdekel a műellenzék. Zárjuk le már ezt a vitát, kérlek.
- Milyen 'beteges dogmáról' beszélsz? A #72333-ból nem derül ki semmi, csak a beteges Csőzik v. Karácsony utálatod. Ha nem akarod kifejteni, akkor lépj túl rajta, nehogy még az egészséged kárára menjen.
- Milyen fenyegetés? Hol fenyegettelek? Idézd már be. Ne hazudj, kérlek!
#72336: Tulajdonképpen mi a baj? Úgy viselkedsz, mint egy óvodás, akinek elvették a játékát. Akarsz róla beszélni? :) Hol és mit írtam, amiért bárkinek szégyellnie kéne magát?
#72337: Semmilyen ellenvéleményt nem írtál, csak vagdalkozol, hazugságokat írogatsz. Ha van értelmes hozzáfűznivalód, akkor posztold már be, kérlek. Sok esetben nem is válaszoltál, ha valaki kérdezett. Nem igaz, hogy bárki itt elhallgattatna. Hogyan is?
árnyéka sem egykori egyenes tekintetű és tisztalelkű önmagának.
Aki még büszkén kiáltotta, hogy "Ruszkik, haza". Nézzétek meg mi lett belőle: Putyin pincsije, Erdogan csicskása, a rendszerszintű korrupció szülőapja, akinél Unió (és ezen kersesztül nemzet-) ellenesebb alak még Angliában sem volt.