Petikém! Te csak fogd azt a pennát szorosan és soha le ne engedd! Tudod a kussojjával csak azért nem versenyezhetsz amiért nem versenyezhetne senki azzal sem hogy: Ági néni, goomba, kicsicica megvan-e,level kettő,ki az a rex,3 óra húsz,tesztelem,jóvanakkor,rendicsek,itt mindenhol gyerekek vannak, ÉSZREVETTEK!,TÉNYLEG ÉSZREVETTEK!
És még sorolhatnám..
No érted-e?
atikám talán az is jó lenne hogy: Mohndjad kéhlek!(tudod olyan arisztokratikusan)..
Na, ezennel letettem a pennát, soha többé nem irok semmit. En itt ontom a jambikus ódákat, erre valaki benyögi, hogy kussojjá, és ez viszi el tetszésben a pálmát. Hiaba csinalja szegeny Pista bacsi több, mint harminc eve az olvasotaborokat, a végén mégis a globalizmus gyözedelmeskedik...
Remek! Csak az otthoni készüléken akartam beüzemelni a rögzítőt, de lehet, hogy a mobilra is ráteszem. Vajon Nándi vállalja a fellépést? Az amiben szerepel a cica szó, eleve vesztes (ne próbálkozzatok, a kutya EZEK UTÁN még vesztesebb lesz), de a kincsemes tetszik, továbbá mindjárt leesek a székről a kussojá!tól. Szerintem a megtisztelt is így érezne üzenethagyás után.
Petikém! Ez a szó nem huligánosdinak hangzik ha Kata mondja és szokta is sűrűn használni! Csak kérd meg egyszer hogy monndja és máris mindent megértesz! Ő meg remélem egyből érti!
A másik esetet meg megbeszélgetjük akkor majd és mindent tisztátázunk! De senki nem mondta hogy a tábornak nem játszunk saját számokat Te Berzsián!!!!!Nem ez a lényege!!!!! vagy ennyire rosszul magyarázok? Pedig 5-re tanítottam..
ezt a Kutyafiuk MF10-et meg mindig nem ertem... Miert nem jatszik az egyik, amelyik nem a masik, sajat szamokat a taborosoknak? En pl nagyon kivancsi lennek azokra a sajat szamokra...
Ági, te miota lettel ilyen brutalis? Az üzenetrögzitö böszitett fel, vagy a versenyszellem?
én tovabbra is az egyszerüsegnel megragadtam (en ezeket humosoraknak talalom, de egy bizonyos hangot kell elkepzelni hozzajuk, mint pl a Nandié)
Cibi nincsen
mondjad kincsem
vagy:
Cibi nincs idehaza,
mondjad csak, cicamica
Ági hardkorvonalas hívei behelyettesithetik a mondjad szocskat a pofázz kifejezessel, de en reszemröl nem vagyok híve az ilyen huliganosdinak.
Na jo, abbahagytam, belatom, egyre rosszabb... Hol van Levay? Az a baj, nincs melto ellenfelem, Katam, ami tüzeljen a kreativitasra. Na, ezt jol megmondtam:)
Katikám! Mit szólsz ahhoz az egyszerű szóhoz az üzenetrögzítőn hogy: kusssojjjá. de lehet jobb lenne ha ez az üzenet elhagzása után szólalna bele az üzenő fülébe.. hehe
Na most ezt a Zoltán Erika salágert nem nagyon értem.. magyarázatot várok.. A Kutyafiúk és az MF10 zenekar közötti különbség pedig abban rejlik hogy a Kutyafiúk egy Hatvanban hetente hétvégén vagy mikor időnk engedi összejáró zenekar akik saját számokat írnak Sanyi Vezér vezetésével és már az MF10 megalakulása előtt is így volt.Az MF10 pedig a tábornak alakult zenekar mely a táborokban illetve a könyvtárban vagy ahol a tábor megkivánja szolgáltatja a zenét de nem saját számokat hanem a tábor (és az Mf10) igényeinek megfelelő jól ismert slágereket húzza,a hangulat persze Öcsém és Öreg Bakos éppeni "csuk"tartalmától is erősen függ no meg attól.A tagok szinte majdnem ugyan azok de még sem viszont az átjárás és azkisegítés a zenekarok között megengedett és van hogy szükséges,lsd:2.könyvtári fellépés.Illetve még valami az Mf10 mivel tábori és tábornak alakult zenekar,bárki szive szerint ki-és beléphet abba!További kérdésekre is szivesen válaszolok.
Találkoztunk tegnap Magdival. Tisztára, mint a Zoltán Erika slágerben. Emese meg én mozgólépcsőn lefelé, Magdi felfelé. Lényeg a lényeg: mindenkit sokszor puszil.
maris megosztom veletek elsö spontan ötletemet Kata üzenetrögzitojere. Tisztaban vagyok vele, hogy meg is verhettek erte es hogy a vilag legyszebb versei antologiaba bekerülesre se lennenek tul jok az eselyeim vele, de mar-mar ovis bája miatt megis benevezem a versenybe:
miert, hol van levay? En mar honapok ota nem erem el, telefonja kikapcsolva, emiljeit nem nezi... Tud rola valaki valamit, azon kivül, hogy eljött a miszteriumbol es mindjart kezd a muzeumban? Ha latjatok, nagyon ölelem, es küldtem neki tegnap hosszu emilt.
Nyugi, katika, ötölök mar egy jo kis sirversen neked, meglesz az:) Benne lesz Tábor Sándor, meg minden, ami egy jó üzenetrögzítöhöz kell!