Menjetek el a Wunderlich Alajoshoz, mert nagyon király kakastöke pörköltet, Mo. legjobb mákos, almás, túrós, megyes rétesét szolgálja fel a borospincéjében, és ráadásul qrva jó borai vannak jó áron. Minket 12 fajtával kínált és rendesen berugóztunk a végére.... nem drága, de gondolom a Tiffan-hoz biztosan mentek nála szar a hangulat, mert nagyon beképzelt, de mondjuk az ő borai is faszák.
Eléggé hungarista, de ha ügyesen politizáltok vele leitat. Voltunk a Bock-nál is ő jó fej, de mán nem éreztük a borát me készek vótunk....eléggé dícsérik.
Szóval, ha lehet foglaljatok le egy estét a Wunderlichnél, mert azt nem bánjátok meg....
most olvastam egy könyvet......igen olvastam egy könyvet amelyben azt írják, ha sok púdert vörös rúzst szemfestéket használsz, vmint felveszel egy kimonót biztosan nagyon BEfognakVÁGódni neked......
Remélem elvitted az unikumos nyakkendődet, abban lenne illendő felszolgálni a sok japónak. Vazze nagy alkeszek ezek...egyre inkább tetszik nekem ez a Japán mán
jó lenne egy szumómeccsen bebava kajabáni, hogy: MINDENKI VESZPRÉMI..
bazze tegnap berugoztunk mint az allat... qrva erdekes helyeken voltun, ettem vagy 8 fele kajat... Szake, sor meg minden. Utana meg felhivtam a japan csokat a szobamba, aztan beletoltottem egy unicumot meg egy paleszt. Izlett neki, de ugy bemakolt mint a picsa... Alig talalt ki az ajton, pattogott faltol falig meg folyamatosan vihogott... most reggel meg jobban nez ki mint mi, teljesen fitt. a kocsog, en meg majdnem megdoglok..