Esetleg nem érdekel (közületek valakit) egy szett gyári fékbetét? Most veszek külföldről, és felajánlotta a csóka, hogy mind a három szettet elküldi 110 fontért+25 font posta. (első szériás V6-ra való első betét), tehát akkor egy betét lenne 45 font. Ez kb. 16e pénz. Ha nem érdekel (és mást sem), akkor csak egyet veszek.
Ha nem autópályázol nem állsz' 8-9 órán át a gázon, (dazu ahol szabad gyorsan hajtani) akkor nem szükséges V6.
Nekem 2.7 Hdi van és Németo- Mo viszonylatban használom (otthon is 80% autópálya), erre kiváló. (más kérdés, h én 2,5-3 l alatt nem veszek autót ez a diliflepnim' -Hubraum Narr-).
Költségek pedig adódnak, néha húzósabbak is... futásteljesitmény kérdése....
Nekem is volt ilyen gondom a kocsimmal... nekem kontakthiba okozta a pillangószelepre ami rámegy csatlakozó.. (vagyis a csatiban az egyik kis sarú el volt repedve "törve". De hát szokták mondani ... a peugeotok nem szeretik a meleget. És láss csodát tényleg így van !!
Az én gondom most a követkető ..2.2 benzin faja a gép minden ok 100km-után beérek a városba és a piros lámpánál kb 1 perc múlva megáll az autó... kicsit nehezen indúlt újra.. megérkeztem a célomhoz és mikor kiszáltam kicsit benzinszagot éreztem.. hibakód semmi...
SEGÍTSETEK KÉRLEK BENNETEKET... egyre jobban kiábrándulok az oroszlánomból.... :(
En is igy fogok tenni, evente, vagy 10e utan csere az 5W40-bol. Amugy az normalis, hogy 10-15 fokos kulso homersekletnel nem megy a vizhofokom 70 fok fole egyenletes 80-as temponal? (1600-as motorfordulat) amint varosba erek, feljebb megy 90 kozelebe, de a legnagyobb melegekben sem megy 90 fok fole... Lassan esedekes a vezerles csere, erdemes lenne a termosztatot is cserelni igy 8 ev es 115e km utan?
Ez a hiba gyakori , a gyár által megadott 30ekm/olajcsere eredménye (tervezett tudatos élettartam csökkentés) ,aki 10-15 ekm-ént cserél olajat ott ez nem tapasztalható.
Egy ügyfelem autója ugyan ezt csinálta , mióta 10ekm/ olajcsere a hidrotökék nem csattognak inditáskor sem.
Van olyan 211 lovas 3.0 V6 felhasznalo kozuletek, aki hasonlo jelenseget tapasztal inditaskor, mint en? A hidrotokek csattognak kb 1-2 masodpercig, majd siri csend. Ez altalanos jellemzoje ennek a motornak? Tul vekony hozza az 5W50 olaj?
Javítható, valószínűleg a műanyag alkatrészek fáradtak el, törtek össze.
Az interneten találsz helyet, ahol javítják. A pontos címet nem tudom, de a XVI ker Rákos út végén a vasút után közvetlen balra van a szerelő, aki javítja. huszon ezer forint, ha jól emlékszem, de korrekt, ügyes srác.