engem biztos ismersz, az az isteni ember vagyok, akit a szuperbátt és fresfabrik koncerteken mindig rajongók gyűrűjében lehet látni, a karesz meg az a kis puffancs baseballsapkás szemüveges ember, aki mindig sört szorongat a kezében.
na.
nA tOTIKÁM, LÁTOM ITT IS megjelentél.asse tom, melyik a kisbetű, s melyik a nagybetű. ehh.
¤ ez a jel itt mit jelent?
Nem vonnyák össze a 2 fabrikk topikt?
mér nem jártál a szikszai karcsi bácsihoz, én megkértem a múltkor hogy tanítson, aszonta hatezer per óra. :)9
mindegy, tanulás nélkül is doboltam két évig punkot
Na szóval makaii.. a Kongirl oldalán az egész album fent van. Ahogy belépsz kinyom sok mp3-at, és a lista közepe felé ott figyel a Check Mother is. De ha nagyon kell küldhetem mailbe is.
VINSZENT DZSÍ: JÁRTAM TANÁRHOZ! A Szabóhoz (természetesen...ehe...), ahol megtudtam, hogy a dobverője vastag, mer megfogtam.(azt mondta) Mármint a dobverőt tényleg.
A Nesztorhoz is jártam, 1500ft/óra -> bezárt a szobába, hogy gyakoroljak, ő meg kint fogadta a vendégeket, és még fizettem is érte. És a Kreutz Lászlóhoz, még ő volt a legjobb.
Keresztes Viktorkánál is voltam dobórán egyszer, meg Szabó LesLeekém is oktatott vagy 3 órát. Csakhogy roksztárok neveivel dobálózzunk...:-P
Tényleg olvassák a Freshék? Akkor
SZABÓ ENDRÚZ (gyógysó): Az ott a drájv máj hendben nem a Danika Tama roksztár dobja? Te is vettél egy ugyanolyat, vagy lopott cuccon jobban megy? Ja, és nincs is apakomplexusom!!! Hehe. 8 év alatt kijártad már az egyetemet? Jobb vagy, mint én a gimnáziummal.
Kösz a 4000ft-s állványt.Kár, hogy azt a műanyag sz*rt nemtom leszedni róla...
TÓTH ANDRÁS: PRÓBAPLÉSZT szerezz,de izibe!!! A Spoonbender jobb, mint a Drasztik akusztik. Ja, egyébként a Douwe Egbertz is lehetne, a cégnek ez jó, hogy reklámozzuk őket. És kávét kapnánk mindig.Szal nem hiszem, hogy fizetni kéne a névért.
És D.E. a rövidítése, mint a Dósa Eszternek!!!
Ha Drasztik Cicifix, akkor szponzorálhatna a DCShoeCoUsa kámpöni iss.
Ez má nem is freshes téma, bocsi fijúk.
Gratulálok, sikeresen kimagyaráztad magad...
:))
Ha ilyen profi vagy, hogy remixet tudsz gyártani, akkor nem állna sokból a kazettáról felnyomni mp3-ba a gépedre. :)
Na, nekem megvan a kazi, mert MEGVETTEM, csak a gepemen kene a Check mother, mert akarok csinalni egy remixet, szal pliza, valaki dobjon meg egy URLlel! Koszi
András! Ha kell a Lamentation klip megvan videón, meg egy z+os Fabrik interjúm is van, de nem az amelyiket te keresed. A Drive my hand klip sajnos nincs meg.
Mesterek es mesternok!
Egy nagy keresem lenne mindazokhoz, akik voltak a Trafo bulin es fenykepeztek!
Kene egy par kep rolam, amikor vagy a Beci mikrofonjaba vokaloztam, vagy amikor a Goofy alatt a nyakamban landolt a gitar (ezer koszi Beci!:))))! Aki tud segiteni irjon mar!
Elore is koszi!
Micsoda?? A csajo kedvence a Check Mother, azt meg megertem, de en nem visongtam a koncertem, hanem fintorogtam mikor volt. Lehet, hogy azert, mert van hallasom es zavar, ha felreszeg zeneszek, hamisan jatszanak! Hamar visongani kell, akkor ott a Wide Open Eyes, a Lamentation, Taptap stb. amik zsenialisak, eloben meg abszolut beinditosak! Na azok kiralyak, akinek azok tetszenek azzal 100%-ig egyetertek!
Fresh Fabrik Forever :)!
A gep01 bacsinak azt tudom szolni, hogy:
1. A Freshek nem azert szerveztek maguk utan a VHK-t mert kilepett a Grandpierre! Joval a kilepese elott meghivtak a VHK-t, tehat ez a vad nem igaz.
2. A VHK-sok meg jobban teszik, ha kinyitjak a fuluket, es meghallgatnak mas zeneket is! (Nem elhetsz egy burokban, mert az gaz! En peldaul vegigneztem a ColorStaron kivul mindenkit!)
3.Az uj VHK enekes tenyleg gaz, majdnem kimentem az elejen, mert olyan hamisan nyekergett, mint az allat! De legalabb nem volt haloingben, mint a Grandpierre...:)
Out!
Paulina vagyok, de azért ugrok, és simizhettek :)))
én szeretném kérni, hogy legyen már a get off my back a következő klipp, mer én aztat akarom. na.
és ne a csekmádör. az a lányok kedvence volt a koncerten. ott visongtak a fülembe...brrr :))
Toth Andras reveals all:
Tudom miert kell a Makaiinak a Check Motha'! (ennyi erovel lehetne a szoveg Bow Shika Bow Shika Shika Bow-Bow ...)
Mert nem tudta leszedni a CD-grabbeloje, a data track osszezavarta az utolso tracket! Nekem is ezert nincs meg... (De nem is kell!)
Mas. Ki tudna odaadni a felsorolt videoklippeket, meg azt a hires Z+ vitamusort, ahol a ShyGayst szopattak????