Az szvsz sokkal szebb, ahogy a Rockies 14-et nyert az uccsó 15-ből, 2 extra inning meccset, és Hoffman ellen, ráadásul Helton végre PO-ba jutott... persze ízlések és pofonok. De a Rockies valahogy izgalmasabb sztorinak tűnik, mint hogy mi történt A-Rod bal kisujjának lábkörmével.
ty (ha 9-9 lett volna a szezonbeli egymás ellenijük?)
kár, hogy ilyen hüle, csak az amcsiknak jó időben van ez a meccs (is) :-) remélem a bullpen dönt; attól tartok Peavy ezt a meccset se veszti el (azért idegenben cakk-pakk egy zacsi, az szép teljesítmény... érdekes, hogy mind a kettő Peavy által dobott Rockies meccs - mindkettő SD-ban - hosszabbításban lett 2-1, az első a SD-nek, a második a Col-nak mondjuk ez utóbbi forgatókönyv nekem jobban tetszene)
5 meccs zsinorban? sztem elnezted. iden volt egy ilyen valtozas, hogy a legjobb eredmennyel rendelkezo csapat valaszthat, milyen formaban akar jatszani, de pihenonapok lesznek a masik agon is, csak mas leosztasban. egy nappal kesobb kezdenek es 2 pihinap lesz a a cle-nyy agon.
The Red Sox will begin their 2007 postseason on Wednesday, choosing the eight-day Wednesday-Friday format instead of the seven-day Thursday-Friday format. They were granted the decision by virtue of having the best record in the American League.
No major league team had owned a lead of seven games or more with 17 to play and failed to finish in first place. New York, which had that margin on Sept. 12, matched the largest lead blown in September. The 1934 New York Giants (Sept. 6) and 1938 Pittsburgh Pirates (Sept. 1) and also led by seven games in the final month only to drop into a fatal tailspin.
Egyébként meg ahogy az elmúlt időszakban a SD hozott 9. inninges fordításokkal meccseket a Col már az alapján megérdemelte volna (csak hát a nyerő sorozat előtt a Flo ellen nem lett volna szabad hazai seriest bukni)...
Bazzeg, elképesző, ahogy elbuktuk a rájátszást :(((((( Szarházi Rockies (már elnézést a colorado-fanoktól)... Amit az utolsó 15 meccsen csináltak... Áhhhhhhh :((((((
Sebaj, a másik csapatom, a Red Sox ott van még... De akkor is nagyon fáj!
Egyetértek veled. Scioscia szerintem is nagyon jó edző a csapata pedig szintén. Remélem azért legyűrítek majd őket. Nekem is sokkal jobban tetszene egy Yanks-Red Sox ALCS. :))
A ma esti mérkőzés viszont jó mókásra sikeredett. :) Az O's 6-1-re vezetett már a 4.-ben. Erre gyorsan csináltunk 10 pontot ugyanabban az inningben. Ilyesmiket szeretnék majd látni a PO-ban is!! ;)))
Mike Scioscia-t mindig is az egyik legjobb - ha nem a legjobb- edzonek tartottam. Igen, nehez lesz ellenuk. Amihez nagyon ertenek, az az ellenfel dobojanak allnado nyomas alatt tartasa, fokent ha bazison van valamelyikuk. Felelmetes, hogy mennyire agresszivek a jatekosaik a bazisokon. Jok a utoik is, a doboikrol mar nem is beszelve. Mindegy, ha meg akarjuk nyerni a WS-t, akkor oda az ut egyebkent is a legjobbak testen keresztul vezet. Ami talan biztato, hogy a Halos ellen a Sox hagyomanyosan jol szerepel a PO-ban. Nektek viszont - valami azt sugja - tobb eselyt adok a Tribe ellen. Valahogy az o AL Central bajnoki cimuket tulertekeltnek tartom. Egyedul a Tigers volt komoly rivalisuk, de ok is a szezon masodik feleben egy .500-as csapat szintjere degradalodtak. Tehat viva Sox-Yankees ALCS showdown!!!
vs indians. a lehető legjobb, az angelstől paráztam volna a best of 5 miatt.
a mai meccset jól elcseszte Mo. 9-6 ide,bot of 9th, 2 out - én meg elmentem aludni.erre kikaptunk 10-9re.igazából nem volt jelentősége.
a mets meg nagyon elqurta. az utolsó 15 meccsből 11et elbukott a phily meg beelőzte a wild cardra meg nincs esélye.a végén még lemaradnak. tavaly egyébként volt itt egy csomó mets fan.hol vannak most????????