A motor tényleg nagyon jó hidegbe is elsőre indul. Az elején sérült, a motor nem, de a hütőt pont elérte, a cooler viszint épp! Ausztriába természetesen üzembehelyezhető! Holnap csinálok még pár képet a felnikröl és az autó elejéröl is!
Erről a GE dízel szériáról mindenki azt mondja, hogy inkább felejtsük el. Mire alapozod azt, hogy kitűnő motor?
A képek sokat mondanának, de ami fenn van, az éppen kevés.
A sérült eleje is fontos lenne, hogy mennyire sérült ! És a 4 alufelni is megérne 1-2 képet. Te is szívesebben megnézed a hirdetést, mintsem hogy csak olvass róla.
Légyszíves linkelj be ezekről is pár képet, akár ide. A felnik érdekelnének, ha képet is látok, mondom, hogy tényleg érdekelnek-e!
Autóhoz a műszaki érzékem sajna nulla, a szerelőktől meg kiráz a hideg annyira tetvek - tisztelet a kiételnek akivel még nem találkoztam. Azért vergődöm itt, hogy legalább elképzelésem legyen mivel, hova, kihez forduljak.
Én Mazda Mesteréket ismerem ilyen téren Pesten (tel.: 3400696) mint "maszekokat", de akármelyik mazda-szerviz tud ilyet biztosan, persze azok gondolom drágábban dolgoznak.
Ha van jó műszaki érzéked, meg alá tudsz mászni a gépnek, saját kezűleg is ki tudod cserélni.-) Színt-színhez kell kötni. A fehéreket nem kell megkülönböztetni, az bármelyik mehet bármelyikhez.
Érdemes lenne azért egy szerelőnek megmutatni, aki ki tudja olvasni a hibakódot. Ha lambdaszonda, az gyorsan kiderül. Még akkor is, ha még nincs hibakód, de már döglik. Azt is mutatja a mazdás kütyü.
Ez jó lenne, biztos (Gyingyinek), csak kár, hogy 1 db van és nagyon messze. Többe kerül a hús, mint a leves. 1$-ra 10,5$ a szállítás. Fájó. Bár ha valakinek megér kb. 2500Ft-ot, akkor rajta!
Ez elég reménytelennek tűnik.. talán valami mással pótolható, de azt már ragaszd is oda! Röhej, hogy manapság már a gagyi dísztárcsát is oda kell "kötegelni" a kerékhez.. (jó, tudom, hogy a kanyarban továbbguruló dísztárcsák miatt is..) Mert vannak olyan kedves emberek, akik megvárják, míg a szomszéd megveszi.. No és persze a fröccsöntött remekek sem tartanak túlságosan jól. A haver a gyári díszárcsát már a szalonban levette és elrakta otthon, majd ha eladja a kocsit, akkor meg lesz mind a 4 ! Azokat nagyon lopják!
m626: csak semmi diXkrimináció! :-) Légy korrekt: "az unatkozó gyerekek". Csak azt nem értem, hogy lehet egy síparadicsomban unatkozni ??
Egyébként keresgéltem google, ebay, hátha lelek nektek felniközepet, de semmi. Egy újabb piaci rés, amit valaki jól betömött - drágán.
Vettem, amay_light, regisztrálva. :-) Tehát műanyag a cucc, az a kör, amiben 1 vagy 2 íves oldalú háromszög van? egy fotó segítene, csak nehogy 12 féle legyen a bontóban :)
Bejelentkeznék az osztrák bontós körülnézésedre alkatrészkérelemmel: Mazda Xedos 6- hoz keresek a gyári 15"-os alufelni közepére műanyag takarólemezt. A neve németül kb. a következő lesz (mondjuk még magyarul sem tudom):
Felgenmittelpunktverdeckerklappe (von Kunststoff) für die originale 15-zolle Alufelgen des Mazda Xedos 6
2 db kellene. 15 eurót adnék maximum darabjáért, azaz a 2 db ha megvan 30 euróból vagy kevesebből, akkor kellene őket megvenni. Ha az úgy neked jó, akkor hazaérkezésed után találkozunk valahol (remélem Budapest és környéke jó lesz), és kifizetem értük a pénzt.
Nekem is kerékközép-műanyagbigyó problémám van, nekem nem lelopták, hanem az előző tulaj úgy elrakta a sufniba, hogy azóta sincs meg... konkrétan Mazda Xedos 6 gyári 15" alufelnijének a közepére hiányzik 2 db takaró műanyaglap. Japkernél nincs, gyárit tudnak rendelni, 11 ezer darabja (bruhaha, 11eFt egy műanyaglapért, ez rossz vicc!), illetve nincs ilyen a jászberényi úti bontóban sem. Kérdés: ha nem akarom aljas módon lelopni egy márkatárs autójáról, akkor mit tegyek? 2-3 eFt-t megadnék darabjáért.