Keresés

Részletes keresés

Kobzoska Creative Commons License 2001.04.10 0 0 2860
Tartok tőle, hogy nem elég. Ez egy komoly betegség, egyedül nehéz (lehetetlen ?) belőle kilábalni. Szüksége van a családra, a barátokra, és gyakran szakemberre is.
Van erről egy topik az SOS fórumon, Egyek, ne egyek? a címe.
Előzmény: Törölt nick (2859)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.10 0 0 2859
Vasárnap este összejöttünk a barátnőimmel egy palacsinta-estre (én csináltam mint ált.). Tudni kell, hogy a csajszik marha jól néznek ki. És kajáltunk és egyre jobban belemerültünk a témákba.
Most jön, amin borzasztóan meglepődtem: az egyik lányka már 2 éve rendszeresen hány esténként, igy bünteti magát a kajálásért (3 évvel ezelőtt 20 kilót fogyott sporttal és azóta retteg attól, hogy visszajön). A másik egy héten legalább 2szer hány, ugyanezen okok miatt (nála inkább az ideg és a stressz, meg a régi, azóta kezelt depresszió maradványai).
Hát így is lehet. Nem akartam elhinni. Nagyon bánt a dolog. Főleg, hogy csak most tudtam meg, és ezek a legjobb barátnőim és mindvégig titkolták.

ii_azóta sokat gondolxik ezen és nagyon szeretne nekik segiteni, és megigértette velük, ha ilyen hangulatban vannak, elmennek futni, de ez nem elég.

DéZsé Creative Commons License 2001.04.10 0 0 2858
Eltelt két hónap, és úgy érzem most vagyok a holtponton, eddig nagyon jól ment le is adtam 3 kg, és úgy gondoltam most már mindig másképpen fogok enni, és szépen 1 év alatt leadom a fölöseimet.
Ehhez képest tegnap egész nap és folyamatosan csak ettem, csupa egészségtelen és hizlaló dolgokat, még tortát is! :-( És hol van még a húsvét?
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.10 0 0 2857
szintén én is húsvét után húzok bele jobban. Addig is a szokásos egészséges kaja cucc és 7végén néha nasi (mint pl tegnapelőtt egggész este :))). A heti 2 tornát tartom, de ezekből egy egyedül, egy pedig teremben. De a mozgás-érzés hiányzik, igy nagyokat sétálok esténként és néha felülgetek mint plussz.

De nem vagyok valami borzasztóan motivált, az oly soxor emlegetett stagnálás miatt.

Lappa, Kobzoska: azért eddig is megvoltunk, nem szabad csüggedni, inkább salátázni és mozogni amikor lehet (és ez az "amikor lehet" rész nagyon fontos :)))

ii

Előzmény: Lappantyú (2855)
kockasfulunyul Creative Commons License 2001.04.10 0 0 2856
Egy, csak egy leány van talpon e vidéken, aki hűen tartja magát az elképzeléséhez? :-))
Lappantyú Creative Commons License 2001.04.10 0 0 2855
én húsvét utántól kívánok motivációkra szert tenni és akkor majd talán tudok osztogatni is.
egyelőre a reggelim almás rétes és finom tejeskávé, cukorral... :-)

Lappa

Előzmény: Kobzoska (2854)
Kobzoska Creative Commons License 2001.04.10 0 0 2854
Van egy mázsa lelkiismertfurdalásom, mert már hetek óta eszegetek mindenféléket. Nincs is azóta semmi eredmény, sőt inkább egy kis visszaesés tapasztalható.
Talán a holdállás nem kedvez a diétának, mert ahogy az utóbbi időszak hozzászólásait olvasgatom, más is küzd hasonló gondokkal.
Akinek van valami hatásos motiváló gondolata, az ne habozzon közzétenni!
DéZsé Creative Commons License 2001.04.09 0 0 2853
Sziasztok!
Nekem a mai napig is az egyik kedvencem a tajbegríz, jó folyósan, sőt szerintem még sz is lehet, hogy fogyókúrás kajának is jó! :-) Vagy nem?
Előzmény: Törölt nick (2852)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.09 0 0 2852
Hello!
Jajj, a tejbegríz gyerekkorom legfinomabb eledele, csinálok is majd valamelyik nap :))))

7végén a Westendben ilyen bio napok voltak és kaptam egy ingyenes kupont az ottani fittnes terembe és egy aerobic órára. Nagyon meglepődtem, hogy a kondi bérlet még olcsóbb, mint a torna. A húsvéti lazaság után elmegyek megnézni, és ha tényleg jó, akkor azt hiszem találtam egy pénztárcámnak megfelelő helyet végre! :))))

Amúgy én végképp stagnáltam fogyásügyileg. Előbb utóbb muszály lesz beletörődni a dologba :((( addig is sokat mozgok és bármennyi (na jó, majdnem) lépcsőt megmászok lihegés nélkül

ii

Lappantyú Creative Commons License 2001.04.06 0 0 2851
fogtam ám az édsapádra való utálást! :-) a dérys féle történet tökéletes, magam is valahogy így, csak nekem a nővérem csinált mindig "tökéletes" tejbegrízt.

Lappa_szétoffol minden topicot, elnézést az illetékesektől [tkp. saját magától is]

Előzmény: Vének Tanácsa TM (2850)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.04.06 0 0 2850
A csomós tejbegrízről mindig boldogult Déry János egyik storyja jut eszembe. A fia egész kicsi volt, amikor egyszer a nagymama vigyázott rá és tejbegrízt főzött neki. Már a negyedik adagot alkotta, de a gyermek csak egyre üvöltött, hogy nem jó, nem jó!! Végre kibökte, hogy olyat akar, amilyet az Apa szokott.
- De hát az milyen, kicsim?
- Hát, hát olyan golyók vannak benne!

(A foghúzással meg csak énapumra utaltam, leírtam egyszer a TT-ben.)

Előzmény: Lappantyú (2847)
Lappantyú Creative Commons License 2001.04.06 0 0 2849
és akkor jöhet mégis az a tejbegríz nálad is! :-)
Előzmény: H_G (2848)
H_G Creative Commons License 2001.04.06 0 0 2848
VTTM, pontosan hol is vetted azt a fogyasztó 6ású Balaton szeletet? :)

Na jó, bevallom én is, pontosan mivel vétkeztem tegnap: mákos palacsinta, a tetején meggybefőttel + tortadarával. De ha az enyhítő körülmány, én valszeg tényleg könnyebb leszek 1 bölcsességfoggal a közeljövőben :(

Előzmény: Vének Tanácsa TM (2844)
Lappantyú Creative Commons License 2001.04.06 0 0 2847
nem, csak rájöttem, hogy imádom... és végre sikerül olyanra csinálni, ahogyan imádom: folyékonyra és csomósra. [az a titka, hogy kevés grízt kell beletenni és nem kell megkeverni, mondjuk nem egy extraötlet!]

amúgy a rengeteg nemfogyókúrás kaja ellenére sem híztam, úgy látszik, az agytorna is valamiféle torna lehet... :-)

Lappa

Előzmény: Vének Tanácsa TM (2845)
H_G Creative Commons License 2001.04.06 0 0 2846
Tejbegríz? Szerencsére azt megutáltatták velem az óvodában!

De őszintén szólva elég kalóriabomba-gyanús dolgokat eszem én is, igaz, már csak a szintentartás a célom -- beletörődtem ui. hogy 77 kiló leszek, nem 76. (Azt is tudom, hol van az a fölös kiló -- mindjárt az övem fölött kétoldalt :))

Előzmény: Lappantyú (2843)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.04.06 0 0 2845
Tejbegrízt? Csak nem foat húzattál? :o))
Előzmény: Lappantyú (2843)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.04.06 0 0 2844
Jómagam most értem ebbe az állapotba. Hetek óta egy dekát sem fogytam, ugyanolyan diéta mellett. Kb. 1 1/2 hónap telt el a kúra kezdete óta. Úgyhogy egy kicsit elegem lett és lazítottam egy picit. Na nem zabálom mértéktelenül, de lecsúszott egy-egy süti, (meg Balaton szelet - ameddig még van :-(( ) Erre mi történt? Fogytam 1/2 kilót!! Ezt adjátok össze :))
Előzmény: H_G (2842)
Lappantyú Creative Commons License 2001.04.06 0 0 2843
"Igazi újoncok nem szokták tudni, hogy rövidítik a "Lappantyú"-t"

:-)))))))))))))))))))

[ami így is van és amit csak azért nem értek, mert kizárólag Lappaként írom alá a hozzászólásokat, leszámítva a nagyon ritka nagyon komoly dolgokat.]

Rengeteg tejbegrízt fogyasztok, fogyókúrás étel gyanánt. :-)

Lappa

Előzmény: H_G (2842)
H_G Creative Commons License 2001.04.06 0 0 2842
2i, neked volt már más nicked is? Vagy titok? (Igazi újoncok nem szokták tudni, hogy rövidítik a "Lappantyú"-t.)

Azt hiszem, 2 különböző szintre gondoltok somniferrel: ahhoz, h. a szervezet beletörődjön a kevesebb kajába ("összeszűküljön a gyomor") bőven elég 1 hónap, tapasztalataim szerint 2 hét alatt elérhető. De ilyenkor még uannyi energiát használ, mint korábban -- épp ezért fogysz!

Amikor már az energia felhasználása is hozzáigazodik a csökkent bevitelhez, azt arról veszed észre, h. "platóhoz" érsz a fogyásban: uolyan diéta és uannyi mozgás mellett beáll a súlyod 1 új szintre. Ennek a kellemetlen állapotnak (mert ha nem törődsz bele és tovább akarsz fogyni, növelni kell a napi mozgásadagot) az elérése SZVSZ több, mint 1 hónap.

Előzmény: Törölt nick (2841)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.06 0 0 2841
;DDDD ez teljesen igy van!

ii

Előzmény: H_G (2840)
H_G Creative Commons License 2001.04.06 0 0 2840
Láttátok, milyen jó poszter van a mostani Garfield magazinban? "Nincs izom, nincs izomláz!" :))

Törölt nick Creative Commons License 2001.04.06 0 0 2839
somnifer: sajnos fogg sincs :((( saját tapasztalat szerint kb pár hét, legkésőbb egy hónap

Lappa: imádom a zsiroskenyeret ... :))) meg a barna sört, amelyet kaviat kedves noszogatására kóstoltam meg és nagyon bejött!
És egyetértek a kerthelyiséggel, a szabad levegőn sokkal finibb az evés, otthon a kertben annyira jóóóóó grillezni :))))
Szóval: most akkor én motivállak, jó? Mire odakerülsz, hogy túl vagy a cuccon, ünneplés-hegyek (mert sikerülni fog, azt mondta a varázsgömböm) és utána meg meglátod, megint juhtúrós csodákra meg mozgásra fogsz vágyni a sok bennülés és görnyedés után!

ii

Lappantyú Creative Commons License 2001.04.05 0 0 2837
Eh, ez csak olyan régi rutin volt, ez a vizsgaidőszak, nem időszak ez, csak egy vizsga, mérlegképes baromság [bár felér egy komplett vizsgaidőszakkal]

2in online, üdv itt is, motiválnálak én, de egyelőre magamnak sem megy. Tegnap még úgy éreztem, hogy a jövő héten másra sem vágyom, mint testmozgásra és salátára, ma meg úgy érzem, hogy a jövő héten soktemérdek söröket és csirkemájas zsíroskenyereket szeretnék meginni kerthelyiséges kocsmákban, nesze neked fogyókúra! :-)

Lappa

Előzmény: Gretidi (2835)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.05 0 0 2836
Lappa, ne csüggedj, hisz van még idő! A csokik meg amúgy is az endorfin szinted növelik, ami vizsgaidőszakkor jól jön... :))))

Gretidi: bizonyám, iit a jóidő (csak nem ma :)))

Mikor fogom végre rávenni magam a fél hatos felkelés és futásra???

Motiváció.outofstock.hu

ii

Gretidi Creative Commons License 2001.04.05 0 0 2835
Hova jársz Te, hogy már most vizsgaidőszakod van?! Szegény Lappa...

De itt a tavasz!!

Bár most elbújt... :(

De már mindjárt itt lesz a nyár is!!! Tök jó!! :)

Üdv: Gretidi

Előzmény: Lappantyú (2834)
Lappantyú Creative Commons License 2001.04.04 0 0 2834
huh, a vizsgaidőszak nem tesz túl jót az egészséges életmódnak, kávéhegyek, kóla, csokik, hogy életben maradjak és semmi mozgás :-( már alig várom, hogy hétfő legyen.

csók nektek, csöndes topictagok! :-)

Lappa

Yv Creative Commons License 2001.03.31 0 0 2833
Sziaszotk!

Megint nethez jutottam:) Itt ulok a fix.tv-nel es probalom elolvasni, amit azota irtatok, hogy a ceg atkoltozott az uj irodaba.. vagyis amikor meg volt net..
Ha Isten es a MATAV ugy akarja, akkor megint lesz net eleresem es akkor a leveleimre is tudok valaszolni:)

Pusz!

Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.30 0 0 2832
fogyó-fogyó
jojó-jojó
felmegy
lemegy
te meg
gebedsz
akkor
minek?

:)))) játék a szavakkal...

H_G Creative Commons License 2001.03.30 0 0 2831
Hol tartasz, Kobzoska?

El ne kiabáljam, de nekem mintha sikerült volna +fékeznem az evésdühöt -- szerdán rengeteget faltam súlyra, de csupa nyers zöldséget (+ natúrjoghurt). Azóta minden normális :)

Zaporozsec Creative Commons License 2001.03.29 0 0 2830
Hétfőn step, tegnap uszoda... mostmár a vádlin át a vállam is izomlázas. Következtetés: én egy rendkivül izmos ember lehetek, ha ennyi helyen érzem :))))

Zé_éhes is meg nem is, mert a joghurt olyan fura dolgokat okoz néha a gyomorban... érdekes, a hidegfront nem okoz nála semmit

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!