Keresés

Részletes keresés

rat2001 Creative Commons License 2007.05.03 0 0 3075

Üdv és bocs hogy csak nézegettem a topicot az utóbbi időben de azért itt vagyok.

A Marsbéli Krónikák c könyv kitűnő szellemi sci-fi bátran ajánlom mindenkinek!

Szenzációs Könyv!!! Bradbury egy zseni! Nem véletlen ihlette meg szerintem a Solaris muzsikáját. : -)))

cirrocumulus Creative Commons License 2007.05.02 0 0 3074

A RAY BRADBURY topikban találtam :o)

Ray Bradbury: Az öröm masinériáiAz Agave kiadó bejelentése:
"Hosszas tárgyalások után sikerült szerződést kötnünk Ray Bradbury könyveire. Az ő életművét is hasonlóképpen igyekezzük kezelni, mint Dickét, azaz önálló köteteket adunk ki tőle, amennyire lehetséges megjelenésük sorrendjében. Elsőként a Machineries of Joy lát napvilágot tavasszal, de idővel megjelenik a Marsbéli krónikák és a Fahrenheit 451 is. Évente legalább egy kötet várható tőle."

Ray Bradbury: Az öröm masinériái
Eredeti cím: Machineries of Joy
Terjedelem: 245 oldal
Kiadó: AGAVE
ISBN: 9789637118661
Megjelenés: 2007. április 25.
Ár: 2580 forint

lokomotivum Creative Commons License 2007.05.02 0 0 3073

Szia! Most gyorsan csak, nem! Azt hiszem úgy tíz körül küldtem és még van vagy húsz.

Előzmény: Peter Lion (3069)
cirrocumulus Creative Commons License 2007.05.01 0 0 3072

Szia!

Beszéltem Lacival, azt mondta, átküldi Neked a képeket.

cirrocumulus Creative Commons License 2007.04.30 0 0 3071

Hali!

Megkérdezem Lacitól.

Szia

localhost Creative Commons License 2007.04.30 0 0 3070
Csináljatok a www. gmail. com-on magyarul berszélő ingyenes levelesládát majdnem 3 GIGAbytenyi tárterülettel!
Peter Lion Creative Commons License 2007.04.30 0 0 3069

Lokomotivum Te átküldted nekem már az összes képet, amit szerettél volna?

Ugyanis - ha jól vettem ki szavaidból - még akartál küldeni, csak szerettél volna valami módon egyetlen fájlba rendezve több képet küldeni még. Erre én küldtem volna neked egy tömörítő progit, amivel ezt meg tudtad volna csinálni, csak a mail visszadobódott - lehetséges azért, mert tele lett a postaládád. Törölj le 1-2 elküldött, vagy beérkezett üzenetet belőle (a szemetest - vagy kukát - is ürítsd ki) és szólj, ha kész vagy!. Akkor küldök neked gmail-os meghívót és nem lesz többé ilyen gondod az új postaládádban! Ott tudsz majd 10MB-os email-eket is küldeni és lesz közel 3GB-nyi tárhelyed...

Kriszta szerinted a Lacitól van esély megkapni a képeket, amiket Ő csinált? Vagy inkább felejtsem el és gazdálkodjak abból, amink van?

cirrocumulus Creative Commons License 2007.04.27 0 0 3068
Gaba, nagyon szépen köszönjük!
Előzmény: Csgaba (3067)
Csgaba Creative Commons License 2007.04.27 0 0 3067

Sziasztok!Sikerült előhívatni,és beszkennelni a csoportképet.Aki ott volt,annak emlék,aki most nem tudott jönni,annak kedvcsináló a következőkhöz :)

Tényleg SZUPER volt!!!!

Újra együtt a nagy csapat :)
Előzmény: lokomotivum (3054)
cirrocumulus Creative Commons License 2007.04.27 0 0 3066

A CD-im rendezgetése során ismét a kezembe akadt a 2006-os PERIFERIC válogatás album, rajta Erdész Robi leendő új lemezének egyik számával, a Myelin-nel....

Hogy ez a szám mekkora gyöngyszem! Az alig több mint 3 és fél perces számban mennyi jó és egészen eltérő zenei rész van, eltérő hangulatokkal; köztük az is, amit Robi még évekkel ezelőtt átküldött nekünk. Az egy egészen alternatív és kortárs zenei beütésű nagyon merész, eszméletlen jó zenei rész!

Egészen belesajdult a lelkem, hogy még milyen kincsek lehetnek ezen a lemezen.....

Robi, mikor jelenik meg végre a lemezed??? Már nagyon időszerű lenne...

cirrocumulus Creative Commons License 2007.04.26 0 0 3065
tillA ezt írta a végén:

És ahogy az utasítás szól: az utolsó sora után bemásolni (ctrl+c/ctrl+v) a felsorolt tételeket. Elmenteni.

Utána kilépni a böngészőprogramból (Internet Explorer). És amikor újra belépsz, a reklámok már sehol! (A gépet nem is kell hozzá újraindítani.)

Mentés után én magam zártam be az Explorer-t, aztán újból megnyitottam és minden rendben van azóta.

Szerintem veled is ez történhetett, csak nem te csuktad be a böngészőt, hanem ő saját magát :o)

Előzmény: Peter Lion (3064)
Peter Lion Creative Commons License 2007.04.26 0 0 3064
Nekem sajnos miután végrehajtottam a műveletet a böngészőm rögtön bezárult amint megnyitottam volna a fórumot. Ha van valakinek ötlete miért csinálhatta, akkor légyszi ne tartsa meg magában, hanem írja meg oké!?
Előzmény: tillA (3061)
cirrocumulus Creative Commons License 2007.04.26 0 0 3063

Tényleg eltűntek :o)

Köszi a segítséget!

cirrocumulus Creative Commons License 2007.04.26 0 0 3062

Köszi :o)

Otthon majd kipróbálom, mert a benti gépen nem enged be abba a bizonyos mappába (rendszergazda kell hozzá, de csak ezért nem akarom lerángatni), úgyhogy itt bent még elnézegetem ezeket a hülye reklámokat egy ideig :o(

tillA Creative Commons License 2007.04.26 0 0 3061

Nekem is működik!

Mit kell vele tenni: megkeresni a megadott címen található file-t.

Tehát a C: meghajtón a Windows mappában, azon belül a system32 mappában, és így tovább. És ott lesz az a bizonyos file. (Néhány hasonló társaságában.)

Ezt a file-t megnyitni a Notepaddel avagy Jegyzetfüzettel.

És ahogy az utasítás szól: az utolsó sora után bemásolni (ctrl+c/ctrl+v) a felsorolt tételeket. Elmenteni.

Utána kilépni a böngészőprogramból (Internet Explorer). És amikor újra belépsz, a reklámok már sehol! (A gépet nem is kell hozzá újraindítani.)

Előzmény: cirrocumulus (3060)
cirrocumulus Creative Commons License 2007.04.26 0 0 3060

És pontosan mit kell csinálni? Mert nekem azért ez elég kínai... :o(

Előzmény: Bosi2 (3059)
Bosi2 Creative Commons License 2007.04.26 0 0 3059

Igen, ez az. Működik. :)

És az oldal fejlécéből, valamint jobbról is eltűnteti az idegesítően villódzó reklámokat.

Előzmény: cirrocumulus (3058)
cirrocumulus Creative Commons License 2007.04.26 0 0 3058

Más fórumokban is dühöngtek már a reklámok e fajtája miatt, valaki föltette a megoldást is. Ilyesmit kell csinálni (annak, aki ért hozzá, biztos sokat mond):

Fáradt Vándor bejegyzése:

C:/ WINDOWS/ system32/ drivers/ etc/ hosts

kérd ki mondjuk jegyzettömbbe, az utolsó sora alá másold be azt, hogy

127.0.0.1 www.keymedia.hu
127.0.0.1 imgs.adverticum.net
127.0.0.1 sher.index.hu

127.0.0.1 www2.keymedia.hu

Valamelyik ezek közül a kis ződ köcsög...

Nálam ez így műxik!

Ráadásul az ÖSSZES!!! indexes reklám eltűnt ezzel a néggyel!

Előzmény: Bosi2 (3057)
Bosi2 Creative Commons License 2007.04.26 0 0 3057

Remek. Az automatikusan szó is reklám hordozó. :( :( :(

Ez nem egyfajta spam? Eredeti jelentése kéretlen reklám, ha jól emléxem.

Előzmény: Bosi2 (3056)
Bosi2 Creative Commons License 2007.04.26 0 0 3056

Nya, ez azért kedves, hogy ha leírsz bizonyos szavakat, akkor automatikusan rátesz a hozzászólásodra egy reklámot. Már ha jól értem. :(

Pl. ha most leírom, hogy 500, akkor elvileg azonnal kapok egy Fujitsu reklámot.

Előzmény: cirrocumulus (3055)
cirrocumulus Creative Commons License 2007.04.26 0 0 3055
Kicsinyítsd le a képet 500 kb-osra, úgy már fel tudod majd tölteni.
Előzmény: lokomotivum (3054)
lokomotivum Creative Commons License 2007.04.26 0 0 3054

Mert a végén még azt hiszitek unatkoztam, és megbántam, hogy elmentem. Bizony, hogy igenis jól éreztem magam! Több kísérletet is tettem, hogy feltöltsek egy képet amelyiken jószerivel mindenki rajta van, de sajnos nagyobb a mérete a megengedettnél.

Minden esetre, ha valamikor újra lesz időnk. és valakinek eszébe jut, hog jó lenne találkozni, ne álljunk ellent, hanem igenis jöjjünk össze!

Bosi2 Creative Commons License 2007.04.24 0 0 3053

Szia Gaba,

Köszönjük szépen a képeket, ha hazaérek megmutatom a Szandinak. Végül is központi figurájává vált egy történelmileg fontos kordokumentumnak. :D

Előzmény: Csgaba (3052)
Csgaba Creative Commons License 2007.04.24 0 0 3052

Megmondom,bár nem akarom,hogy elbízzák magukat :)

A Rajongók minden generációja szuper volt,a fáradtak,és a frissek egyaránt,nem is beszélve az anekdótázós kedvű Zenészekről!!!

Így alkottunk egy NAPRENDSZERT...

Előzmény: tillA (3050)
Csgaba Creative Commons License 2007.04.24 0 0 3051

Örülök,hogy egyezik az ízlésed a Lányokéval :)

Anno,mikor kérdezte,hogy mit jelent a név,elmeséltem neki a történetet.

Megjegyezte,és most boldogan mutatta,hogy a "főszerepelőket" fő helyre rajzolta.

Látom mindenki szereti a szójátékokat.Mici Mackó az almáriumban tartja az ennivalót.(H.J. , K.Zs.) Ezek után felmerül a kérdés:mi mit tartunk a Solariumban ? :))

Előzmény: localhost (3049)
tillA Creative Commons License 2007.04.24 0 0 3050
Én is jól éreztem magam (elnézést mindenkitől, aki tompának látott engem - az általános fáradtság, tudjátok), és a két kislány nagyon aranyos volt, jó, hogy máris lerajzolták, amit átéltek. Megmondhatod mindkettőjüknek, hogy egyértelműen ők voltak a fény nappontjai!
Előzmény: Csgaba (3046)
localhost Creative Commons License 2007.04.23 0 0 3049
Különösen figyelmet érdemlő az alsó képen meghatározó pozíciót betöltő SOL = Napocska!
Előzmény: Csgaba (3046)
localhost Creative Commons License 2007.04.23 0 0 3048
Mi az hogy lyukad?
Én vagyok a tésztaszűrő és nokedliszaggató! (Ah, be szép magyar szó!)
Előzmény: Bosi2 (3047)
Bosi2 Creative Commons License 2007.04.23 0 0 3047

Bocsi Peter, nem tudtam, hogy csigázni akarod a kimaradottakat. ;-) Kár, hogy elkotyogtam. Elnéztem volna, ahogy localhost barátunk oldala csak lyukad, lyukad és lyukad. :D :D :D

Előzmény: Peter Lion (3045)
Csgaba Creative Commons License 2007.04.23 0 0 3046

Üdv. Túristák!

Mi is fantasztikusan éreztük magunkat :)

Feltöltődtünk Napenergiával :D

Igyekszem a képeket pár nap alatt kidolgoztatni.

Addig is nézzétek meg Lányaim rajzait.

(Ugye sokan felismerik magukat?)

Nagyon örültek a sok új barátnak,alig várják a következő alkalmat.

Szép napokat a ZENEKARNAK,és minden Rajongónak.A tönkrement

lejátszónk (DVD) helyett vettem egy újat..... Hátha mostmár végre..... :))

Előzmény: Peter Lion (3041)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!