Az Agave kiadó bejelentése: "Hosszas tárgyalások után sikerült szerződést kötnünk Ray Bradbury könyveire. Az ő életművét is hasonlóképpen igyekezzük kezelni, mint Dickét, azaz önálló köteteket adunk ki tőle, amennyire lehetséges megjelenésük sorrendjében. Elsőként a Machineries of Joy lát napvilágot tavasszal, de idővel megjelenik a Marsbéli krónikák és a Fahrenheit 451 is. Évente legalább egy kötet várható tőle."
Ray Bradbury: Az öröm masinériái Eredeti cím: Machineries of Joy Terjedelem: 245 oldal Kiadó: AGAVE ISBN: 9789637118661 Megjelenés: 2007. április 25. Ár: 2580 forint
Lokomotivum Te átküldted nekem már az összes képet, amit szerettél volna?
Ugyanis - ha jól vettem ki szavaidból - még akartál küldeni, csak szerettél volna valami módon egyetlen fájlba rendezve több képet küldeni még. Erre én küldtem volna neked egy tömörítő progit, amivel ezt meg tudtad volna csinálni, csak a mail visszadobódott - lehetséges azért, mert tele lett a postaládád. Törölj le 1-2 elküldött, vagy beérkezett üzenetet belőle (a szemetest - vagy kukát - is ürítsd ki) és szólj, ha kész vagy!. Akkor küldök neked gmail-os meghívót és nem lesz többé ilyen gondod az új postaládádban! Ott tudsz majd 10MB-os email-eket is küldeni és lesz közel 3GB-nyi tárhelyed...
Kriszta szerinted a Lacitól van esély megkapni a képeket, amiket Ő csinált? Vagy inkább felejtsem el és gazdálkodjak abból, amink van?
A CD-im rendezgetése során ismét a kezembe akadt a 2006-os PERIFERIC válogatás album, rajta Erdész Robi leendő új lemezének egyik számával, a Myelin-nel....
Hogy ez a szám mekkora gyöngyszem! Az alig több mint 3 és fél perces számban mennyi jó és egészen eltérő zenei rész van, eltérő hangulatokkal; köztük az is, amit Robi még évekkel ezelőtt átküldött nekünk. Az egy egészen alternatív és kortárs zenei beütésű nagyon merész, eszméletlen jó zenei rész!
Egészen belesajdult a lelkem, hogy még milyen kincsek lehetnek ezen a lemezen.....
Robi, mikor jelenik meg végre a lemezed??? Már nagyon időszerű lenne...
Nekem sajnos miután végrehajtottam a műveletet a böngészőm rögtön bezárult amint megnyitottam volna a fórumot. Ha van valakinek ötlete miért csinálhatta, akkor légyszi ne tartsa meg magában, hanem írja meg oké!?
Otthon majd kipróbálom, mert a benti gépen nem enged be abba a bizonyos mappába (rendszergazda kell hozzá, de csak ezért nem akarom lerángatni), úgyhogy itt bent még elnézegetem ezeket a hülye reklámokat egy ideig :o(
Más fórumokban is dühöngtek már a reklámok e fajtája miatt, valaki föltette a megoldást is. Ilyesmit kell csinálni (annak, aki ért hozzá, biztos sokat mond):
Fáradt Vándor bejegyzése:
C:/ WINDOWS/ system32/ drivers/ etc/ hosts
kérd ki mondjuk jegyzettömbbe, az utolsó sora alá másold be azt, hogy
Mert a végén még azt hiszitek unatkoztam, és megbántam, hogy elmentem. Bizony, hogy igenis jól éreztem magam! Több kísérletet is tettem, hogy feltöltsek egy képet amelyiken jószerivel mindenki rajta van, de sajnos nagyobb a mérete a megengedettnél.
Minden esetre, ha valamikor újra lesz időnk. és valakinek eszébe jut, hog jó lenne találkozni, ne álljunk ellent, hanem igenis jöjjünk össze!
Anno,mikor kérdezte,hogy mit jelent a név,elmeséltem neki a történetet.
Megjegyezte,és most boldogan mutatta,hogy a "főszerepelőket" fő helyre rajzolta.
Látom mindenki szereti a szójátékokat.Mici Mackó az almáriumban tartja az ennivalót.(H.J. , K.Zs.) Ezek után felmerül a kérdés:mi mit tartunk a Solariumban ? :))
Én is jól éreztem magam (elnézést mindenkitől, aki tompának látott engem - az általános fáradtság, tudjátok), és a két kislány nagyon aranyos volt, jó, hogy máris lerajzolták, amit átéltek. Megmondhatod mindkettőjüknek, hogy egyértelműen ők voltak a fény nappontjai!
Bocsi Peter, nem tudtam, hogy csigázni akarod a kimaradottakat. ;-) Kár, hogy elkotyogtam. Elnéztem volna, ahogy localhost barátunk oldala csak lyukad, lyukad és lyukad. :D :D :D