Vettem egy LG CD írót, azt szeretném kérdezni hogy ezt az írót használhatom e olvasó gyanánt, mivel az olvasóm tönkrement. Heti 2 Cd -t írok, néha olvasok is rajta. Más gépen írt cd-t nem akakrja olvasni, és le is fagy a CD része. Újraindítás után müxik.
LG
Hali!
A kérdésem a következ?:
Nero-m, illetve Easy Cd Creator 6-osom van. Tudok-e valahogy cue file-ból zenét írni ezekkel, vagy be kell ruháznom egy másik programba? Esetleg ajánlat? Fontos lenne a borítókészít? (utálok gépelni), és lehet?leg jó min?ség? legyen...
M.
Ja még hozzátenném, hogy ha megírt egy lemezt és utána leellenőrzöm a CDCheck nevű progival, tuti, hogy tele lesz hibával és "kék" képernyővel, viszont egy másik cd olvasóval teljesen hibátlan a lemez.
Van egy teac cd-w58e tipusú cd íróm. max 100-150 lemezt írtam vele. Egyik naptól fogva, ha beteszek egy lemezt, elkezd csattogni és talán 5-7 perc múlva megtalálja az adatokat, de az is lehet, hogy kék képernyőt ad és kéri, hogy helyezzek bele lemezt! írás alkalmával van, hogy megírja a lemezt de általában 60-70 %-nál megáll és "se kép - se hang" a cd író részéről (nem adja ki a lemezt, nem lehet bezárni a progit csak ctrl+alt+del->program bezár). Mi lehet a probléma? érdemes-e foglalkozni vele, vagy vegyek újat?
Adódott egy érdekes probléma a gépemben, remélem lesz valakinek ötlete, hogy hogy oldjam meg egyszerűen.
Van egy kb 2 éves LG íróm, és mostanában azt vettem észre, hogy ha bármelyik író programmal(álltalában Nerot, és Alcoholt használok) megírok egy CDt, és írás után bennhagyom a gépben, hogy ellenőrizzem, hogy minden Ok, a CDrom nem lát adatot a Cdn! Felismeri, hogy van benn Cd, de semmi mást nem lát, még ha egy másikat teszek be, azt sem olvassa. Csak a reboot segít, hogy hjlandó legyen rendesen működni.
Szerintetek mi lehet az oka ennek a fura viselkedésnek?
Err?l jut eszembe: még mindig nem sikerült Verbatim Digital Vinyl lemezt szereznem (kisker árlistában sehol sem látok), tudna valaki esetleg segíteni?
El?re is kösz!
AudioCD íráshoz elég süket vagyok, de most megkerestek egy problémával. Adott egy írt audioCD, amit az új autó lejátszója csak pattogva-akadva játszik le (érdekes módon néhány eredeti lemezzel is ezt teszi, de ez más téma).
Ezt az írt CD-t kellene a lehető legjobb formába hozni, vagyis legrabbelni (az írt lemezt) és megírni egy Verbatim audio Vinyl cd-re.
Milyen programokat használjak ehhez és milyen beállításokkal? Gondolom EAC-ot és Feurio-t fogtok ajánlani, de eddig ezeket soha nem használtam, nagyon kevés audioCD-t írtam (arra meg jó volt a Nero is). Milyen beállításokkal hogyan használjam őket hogy a legjobb eredményt kapjam?
A munkához egy Plextor 48x író áll rendelkezésre (min. írás 4x), ami tud valami VariRec fícsört az audióhoz (-2,-1,0,1,2) de hogy ez mit jelent arra még nem jöttem rá.
Minden javaslatot szívesen fogadok.
Please, valaki segítsen!!!
Adott egy P1-es gép + egy cd író (Justlink márka). Működött is rendesen úgy fél éven át, majd 1xcsak a "medium speed error" hibaüzenettel megállt az írás, és azóta is ugyan ez a helyzet.Az írást nem kezdi el, tehát a berakott cédé később írható marad.
Kb már 1 hónapja ez a helyzet, azóta végső elkeseredésünkben csináltunk egy windows újratelepítést is (98), de nem javított a dolgon.
A cd írót áthoztam az én P3-es gépembe, és itt tökéletesen írja meg a cédéket!!!!
Vajon mi lehet a baja? Remélem valaki rájön!
üdv,
By Foley
Nem hitelesek az adatok!
Nekem a régi Yamaha CRW 2100E írómra is azt írták, hogy 92 percig lehet túlírni vele, a gyakorlatban meg egy percel sem lehet túlírni vele.
Elkezdte a túlírást, de 80percnél Error-t jelzett!
Ezért is adtam el! :)))
OFF
És innentől kezdve kérdőjeleződik meg az a szöveg, hogy azért a márkás gépeket veszik nagyobb beszerzéseknél, mert ott egységes SW-platform, távmanagelés, image-ből történő telepítés az azonos SW miatt megoldott.
sokkal ésszerűbb lenne "noname", de egyértelműen definiált gépeket összerakatni ugyanazon pénzből még közbeszerzés esetén is klasszisokkal jobbat lehetne szerintem kihozni mint ezek a "neves" desktop vackok. (460-ért alaplapra integrált videókártyás compaq és társai, pffffff)
ON
OK, tudom, hogy mi az a tuliras, az asztali gepben levo - szinten Teac - 8x-es iroval ez szepen is megy, a problemam az, hogy a notebookkal nem. Az asztali gep el lesz adva, a notebook valtja ki, ugyhogy innentol bye-bye tuliras!
Az a vicces, hogy a Compaq egy adott tipusu notebook egy adott szallitmanyaban az egyes gepekben kulonbozo gyartmanyu alkatreszek is lehetnek...
Volna ket kerdesem, az egyik mar felmerulhetett, de felteszem ujra, mert nincs kedvem vegigolvasni az eddigi teljes topicot, a masik uj:
1., Tuliras eseten milyen sebesseg javasolt. (Az iro altal tamogatott minimalis vagy a maximalis?)
2., Vettem egy Compaq Evo N1020v notebookot. Ebben van egy Teac DW-224 CDujra iro + DVD olvaso egyben. (24x iras, 10x ujrairas). A firmware verzioja A.0F. A problemam az, hogy nem tamogatja a tulirast. Orvosolhato ez a problema firmware upgrade-el? (Neztem a Teac oldalan ezt az irot, de semmi infot nem talaltam rola.) A szep az egeszben az, hogy egy baratom vett ugyanattol a cegtol egy ugyanilyen notebookot. Abban LG iro van, az tamogatja a tulirast. Otlet?
Tybald:
Pedig jó dolog! Amikor még 56k modemmel nyomultam, én is így tettem! :)
Harder:
Tényleg jó a weblapod! Majd átnézem tüzetesen!
Ha már a weblapoknál tartunk, aki szereti Mike Oldfield-ot annak ajánlom az én weblapom:
Magyarország Legjobb Mike Oldfield-os weblapja!