> Cissy: Majd azt csinálom, ami megfelelőnek tűnik az alkalomhoz ! > Vajh' hogyan oldotta meg ?
És tényleg nem mutatják meg! Grr! Csak az látszik, hogy George és Teddy meghajolnak, utána a himnuszéneklés stb, de Cissy-t nem mutatják... igaz, van cserébe egy kis jelenete Kendellékkel ('Ki ez a fickó?' meg 'Jó estét, uram!').
"Teddy: Áh ! Háhá! Hello, hello ! Madge: Óh, Teddy mackó ! Teddy: Nekem mondanom kell valamit. Madge:Egy szót se ! Beszéljenek a tettek ! (lerohanja, leteperi az íróasztalra)"
A másodiknál szerintem van befejezés, igaz részekkel később :)))
Amikor Mr. Teddynek nem kellett csinálnia semmit, csak befeküdni Ms. Cartwright mellé az ágyba, és nyugton maradni. Ms. Cartwright meg ugye ügyesen kiszolgálta magát. ;-)))PP
Őméltósága: Cissy, mit fogsz csinálni ? Nem tudsz nadrágban pukedlizni ! Cissy: Majd azt csinálom, ami megfelelőnek tűnik az alkalomhoz !
Vajh' hogyan oldotta meg ?
vagy:
Cartwright: Mondták már valaha magának, hogy renkívűl érzéki arca van ? Teddy: Eö hát ezt éppen nem. Cartwright: Olyan rejtélyesnek tűnik néha. Sokszor úgy érzem, valamiféle tűz lobog a belsejében. Teddy: Hát, elég temperamentumos vagyok ! Cartwright: (körülnéz, és súgja) Én le tudnám csillapítani ! Teddy: Oh, hogyan ? (Madge Cartwright a fülébe súg valamit) Egek ! Nyugalom !
Most néztem azt a részt, ahol James apját hajóra teszik Dél-Amerika felé, de mivel nincs útlevele, még ötven fontot kér a hajóskapitány... gondolom, ez a tenner(tízes) szónak egy újfajta fordítása lehet.
Ha már az erotikánál tartunk, az elején van egy olyan szál, hogy Cissy el akarja csábítani Ivyt (Teddyvel versenyezve), de azután ez gyorsan abbamaradt (kivéve persze a folyton ismétlődő 'Ne maradj sokáig Miss Cissy-vel!' aggodalmakat)... talán a szerzők is érezték, hogy ez már egy kicsit sok lenne...
A t.kömér' csapongtok itt??! :-))).... írhatnám, de ugye egy háborús sérülttől ez most akár képzavar is lehetne? :)))
Alf mikor nézte Mrs. Lipton kibontott haját?
Csak nem arra gondolsz, amikor fenn a szobájában bevallotta Alfnak, mivel is ápolja az arcbőrét?
Én igazából az olyan megnyilvánulásokra gondolok Stokes részéről, mint pl. Wilson és Mrs. Lipton esküvői szertartása után a templom előtti fülbesúgása Mrs. Liptonnak, vagy amikor pofára esik, mert a szakácsnő nem vele, hanem a lúdtalpas kapitánnyal megy a cselédbálba...stb., stb. :-)
Bár nem értem a dolgot, hiszem Mr Teddynek az volt a szándéka, hogy egyenesen ágyba bújik... persze a tartár-vér, ami az ereiben kering, az okozhatja nála ezt a pohár-dobálást...
Poppy: Oh, James, Eddig sosem láttam pizsomában és hálóköntösben ! 12trees: Összetörő üvegek hangja riasztott fel, Miss Poppy ! Poppy: Még riadtnak sem láttam eddig !
Amikor Henry megjegyzi, hogy amivel tartozik "valaki" Mrs. Liptonnak, azért 15 csokoládét tudna vásárolni, amitől biztos hányna, de megérné neki? :))))
Közben aludtam rá egyet, és álmomban villámként csapott belém a felismerés, hogy, de mégis..., hiszen a "lentieknek" is volt egy pizsamás összejövetelük!! :))) Mikor is??