Keresek egy körülbelül 1970 - 1980 között készült francia filmet, ami egy kegyetlen és bizarr tv-műsor "élő" adásáról szól. Természetesen egy "elképzelt" sztorija volt, amiben egy embert -talán- három másik vett üldözőbe és kergette "életre-halálra" egy francia nagyvárosban. Ha jól emlékszem a menekülést 24 óráig kellett bírnia a főhősnek, hogy teljesüljön a "gonosz" tévécsatorna feltétele... Ezt még valamikor gyerekkoromban láttam a kilencvenes években, de azóta szeretném újra megnézni.
A film végkimenetelére már nem emlékszem. ...talán az "üldözött" végül kinyírja minden üldözőjét... és a sorra megszegik az elképzelt "műsor" buta szabályait.
Sajnos se a címét, se az alkotóját nem tudom... :(
Köszi a segítséget, valamivel közelebb érzem magam a megoldáshoz, de nehezen boldogulok az angol szöveggel. Bele tudok én ott nézni, hogy az-e amit keresek?
Már régóta keresek két filmet, de hiába. hátha Ti tudtok segíteni. Az egyik a Vörös Pimpernell, annyit tudok róla, hogy kosztümös film. A hugom kedvence, még a tv-be is írt, de nem tudták miről van szó. A másik egy mese, de nem rajzfilm. A magyar címe: Tükröm, tükröm. Arról szól, hogy egy kislány örököl egy nagy tükröt, amin keresztül át tud menni egy másik világba varázsbogyó segítségével. Nem Alice csodaországban. A kislányt azt hiszem Kamillának hívják. Az odaátiak mind növényekről kapták a nevüket.....
A Ketten a hadsereg ellen és a Legyőzhetetlen vutang című filmek letölthetők valami normális formában? Nekem sajnos nem sikerült megtalálni eddig... KÖSZI ha valaki segít
A Ketten a hadsereg ellen és a Legyőzhetetlen vutang című filmek letölthetők valami normális formában? Nekem sajnos nem sikerült megtalálni eddig... KÖSZI ha valaki segít
hali! 6-7 éve láttam a tvben egy filmet,aminek már se a cimét se szereplöit nemtudom,ha esetleg valaki tudna segiteni megköszönném. A story a köv: Egy volt prosti családot alapit,de a multját se gyerekei se férje nemtudja majd egy nap kiderül h az uj szomszéd az egyik régi kuncsuftja volt,aki zsarolni kezdi,a nő véletlenül öli meg és a holttestet pincében darabolva probálja elrejteni. Izgalmas,groteszk film volt ahogy emlékszem. valaki cimet??!!:)
Én egy régebbi filmet keresek. Biztos sokan láttátok már. Azt hiszem az első abszolut humoros film. Nagyjából 1970 és 1990 között jött ki. A második világháború idején játszódik. Elrabolnak egy tudós a nácik hogy valami szerkezetet tervezzen nekik. Egy kis csoport pedig ki akarja szabadítani. Néhány kulcsjelenet: Kúszik a főszereplő srác a fűben és meglát egy bakancsot, ahogy viszik felfele a kamerát, látszik hogy nem egy náci őr van a bakancsban, hanem semmi.
Két autó összekoccan, de éppenhogy, és ekkor berobbannak. Koccanáskor egy kis csengő hang hallatszik.
A tudós által készített szerkezetet (valami nagy mágnes) véletlenül beíndítja a főhös és bevonz egy tengeralattjárót a börtönbe.
A főhőst bezárják egy szobába, de ő ki akar szabadulni. Egy szellőző nyíláson próbál megszökni, de mindig ugyanabba a cellába jut ki ahonnan elindult. Egyszer a Wc-kagylóból néz ki, egyszer a kandallóból esik ki.
Lövik a nácik a házat. Az ablakba lőnek egy keresztet, erre a főhös egy karikát... gyakorlatilag amőbáznak.
Sziasztok! Én egy nagyon régi jugoszláv természetfilmet keresek. Egy erdőben játszódik a történet egy kismalacról szól akit Jankónak hívnak. Az anyukája eltaszítja magától mert sokan vannak tesók és nincs elég emlője a szoptatáshoz. Elindul egyedül az erdőben barátja lesz neki egy őzike. Aztán jön egy nagy árvíz és minden állat az életéért küzd. Ennyire emlékszem, ha valaki esetleg felismeri megadhatná a film címét!
Egy öreg milliomos papa úgy végrendelkezik, hogy az kapja a teljes vagyonát, aki sír a temetésén. A temetési menet közelébe keveredik egy fiatal nő, akinek semmi köze az elhunythoz, azonban a kalapját amit annyira szeretett elfújja a szél, vagy beleesik a sárba vagy elázik (ez nem teljesen tiszta). A lényeg, hogy a hölgy siratja a kalapját és így ő örökli a vagyont, ugyanis az öreg temetésén senki sem sír rajta kívül, mivel nem nagyon szerették.
Nagyon örülnék ha valaki meg tudná mondani a film címét, vagy legalább a főszereplő nevét. Ha minden igaz, akkor egy szőke, vagy szőkésbarna hosszú hajú hölgy játszik benne, de nem biztos. Nem tudom, hogy mikor a film, ugyanis én nem láttam, viszont a párom említette a filmet, de sajnos nem tudja a címét, sem a színészeket, így nem tudom neki beszerezni.