Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
egyrészt igazatok van, mert sok az OFF, másrészt ha nem szól senki semmit esküvő ügyben akkor mit lehet tenni? nincs megtiltva, h nem reklámot is mondjunk? :) nektek van vmi hsz?
Szerintem is borzalom. A bejegyzések 95%-a reklám. Hetente egyszer átfutom a bejegyzéseket, hogy van-e valami érdekes, de alig talál az ember értelmes és hasznos hozzászólást. Főleg a rendszeresen visszatérő hírdetések bosszantóak. Szerintem hozzatok létre egy szakmai topikot, ott tárgyaljátok ki kinek milyen a weboldala meg a fotói!
...hogy tovább szélesítsem a kis fotó/videó körképet és a kedves párok látókörét a témában, még gyorsan ideszúrom "magunkat". Nézegessétek meg és kérdezzetek bátran ;) Van hagyományos, extrém, hazai és külföldi tapasztalat amit szívesen meg is osztunk.
Köszi a hölgy elérhetőségét, nem hívtam fel végül. Tőlünk kb. 10 perc sétára találtam közben egy sminkest. (közben meg kiderült, h egyik kollegnaőm huga fodrász.. hehe, mire jók a kolleganők :))
sziasztok! Nem tud valaki egy olyan helyet, ahol szép bocskai öltönyt lehet kapni? (eddig egy helyen láttunk, de az nagyon durva gyapjú anyagból volt, és inkább télre való..)