Keresés

Részletes keresés

totyus Creative Commons License 2000.04.20 0 0 427
Volt valami indoklás, hogy miért kapta meg a 628-ik mobilját?...:-)
Nevetségesek ezek a rádiótelefon díjak, miért nem adtak akkor már legalább egy palmtopot, vagy az már nagyon drága?
Ugyanmár Creative Commons License 2000.04.20 0 0 426
Ákos kapott a Z+-on erikszonos különdíjat, bibííí...Madarat lehetett volna vele fogatni. Első megnyilvánulása ez volt:"Már megint van egy rádiótelefonom..." Ákos, egy kis lelkesedést kérünk!:)))
totyus Creative Commons License 2000.04.19 0 0 425
4.72-es fullextrás kommunikátorom van, jómagam meg egy bé(t)na verzió vagyok...:-)
A 6-os Netcápa már csak azért sem jó nekem, mert proxyval nem megy, én meg azt használok. Lehet hogy itt van a kutya elásva?
A reload és a clear.... nem segített.
jarlaxle Creative Commons License 2000.04.19 0 0 424
Udv!

> Van valami gond az Ákos honlappal?
> Mert nekem nem jön be, csak az első oldal.

A problemak lehetseges okai:
-be van cache-lve a regi, meg felkesz fooldal (teljes ujratoltes...)
-NS 6-ot hasznalsz (talan azt a betat amit mostanaban ajanlgatnak a neten)
ez alatt -meg- nem megy, mert megint bekavartak a cegnel...
-A belso oldalaknak 4.0-as HTML-t ismero bongeszore van szuksege
(NS4.0 vagy nagyobb, IE4.0 vagy nagyobb...), esetleg le van tiltva meg a
Javascript is.. (????)

Amugy az oldal muxik...

Előzmény: totyus (415)
szigi101 Creative Commons License 2000.04.18 0 0 423
Angel 2: Elnézést a zenei hozzá nem értésemért.
disp Creative Commons License 2000.04.17 0 0 422
Erre délután írtam egy indulatosat de szerencsére nem ment el.
Azért ajánlanám figyelmedbe a 407-es hozzászólásomat.
Előzmény: Angel 2 (417)
Fecoo Creative Commons License 2000.04.17 0 0 421
Szassztok!

A RTL Klubon szombat délben a Pepsi M. Charton is a legvégén volt. Gondoltam elmondom...

Előzmény: Tyranny (419)
Fecoo Creative Commons License 2000.04.17 0 0 420
A RTL Klubon szombat délben a Pepsi M. Charton is a legvégén volt. Gondoltam elmondom...
Előzmény: Tyranny (419)
Tyranny Creative Commons License 2000.04.17 0 0 419
Gyerekek!

Az, hogy Ákos az R.P. után jött a Fábryban, az egyértelmű, hogy nem volt véletlen.
Egészen pontosan az, hogy utolsó volt. Már más műsorokban is megfigyeltem, hogy ahová meghívták Ákost, ott szinte kivétel nélkül utolsónak rakták be. Kihasználják azt, hogy aki kíváncsi rá, az úgyis "kivárja", és addig meg nézi a TV-t a kedves néző, ezáltal növeli a műsor nézettségi arányát, hogy csak az egyik fő szempontot említsem...

Ez a lényege az egésznek.

Angel 2 Creative Commons License 2000.04.16 0 0 417
Emberek!

Látom egy kis zenei felvilágosítás senkinek sem árt közületek ugyanis baromi nagy különbségekről beszéltek és tévesztetek össze mindent. A hegedű (mellesleg én 8 éve ha nem több játszom rajta) 4 húros hangszer, G, D, A, E. A brácsa, másnéven mélyhegedű ugyancsak 4 húros ezeket már nem tudom olyan nagyon, és a cselló, vagyis gordonka ugyancsak 4 húros és a Fábryban azt láthattátok. És az előbb említett 2 hangszer sokkal kisebb a csellónál, és ”vállhoz szorítva” játszunk rajta. Máskor mielőtt bárki is megnevezne valamit, amiről nincsen fogalma, tisztelet a kivételnek, nézzen utána!
Ákos éneke nagyon tetszett, így is, a többivel 1etértek a részetekről.
Angel

totyus Creative Commons License 2000.04.16 0 0 416
A mai blikkben van egy rövidke cikk, lényege:

- Másfél hét alatt több mint 5000 példány fogyott el a maxiból.
- Május 6. London, Camden Center: "Bő kétórás angol nyelvű koncert" ( ki kéne menni...:-))
- Nyáron Hannover, EXPO 2000: Fellépés a magyar hajóban.
- A remix-maxi után - nagylemez előtt - még egy új dal meg fog jelenni kislemezen.

totyus Creative Commons License 2000.04.16 0 0 415
Van valami gond az Ákos honlappal?
Mert nekem nem jön be, csak az első oldal.
disp Creative Commons License 2000.04.15 0 0 414
Meg van és már lejjeb belinkeltem :

Más Holnap (Vasárnap ) 12:40 M2 -es TV Zenebutik vendége Ákos

Előzmény: JoNPriESt (412)
JoNPriESt Creative Commons License 2000.04.15 0 0 412
Meg van valakinek a Keresem az utam c. Akos szam mp3-ban (min.192 kbps)!
Nagyon fontos lenne!
Koszi elore is! JoNPriESt
keheske Creative Commons License 2000.04.15 0 0 411
Na igen!És még mindig áll áll az az Emlékmű, jol mondod.
Előzmény: szigi101 (410)
szigi101 Creative Commons License 2000.04.14 0 0 410
Igen! Én is elkaptam azt a pillanatot! Bár nem biztos, hogy a fenségesség pillanata volt, lehet, hogy csak azt hitte a közönség, hogy még valami lesz a dalból, de azért a PILLANAT (melynek ugye Emlékműve is van) nagyon nagy volt.
Előzmény: keheske (409)
keheske Creative Commons License 2000.04.14 0 0 409
Szia Mindenki!
A tegnapi Fábry tényleg lebögött, de ezt már mindenki eléggé ki tárgyalta, asszem...Én ott akadtam fel a fábryn, amikor a bic macjét Ákos maxiaihoz sorolta.., nem?Legszivessebben felpofoztam volna...de mindegy.
Azért voltak szép pillanatok is..pl:amikor Ákos befejezte ezt a remekmüvét, és a gitár utolso hagja is elhallgatott, akkor egy másodpercre csend lett.Amilyen fábrynál nem igazán megszokott.Mélységes, szerintem varázslatos csend.Olyan, ami akkor van, amikor az ünnepeken(mások kedvéért a koncerteken) elhangzik az 'Az adjon Isten..' , és mi meg csak állunk és várjuk a folytatást, ami nem jön már, nem jön már...
Szoval:meglepödtem azon, hogy fábry közönsége hogy fogadta, milyen csendben...aztán mekkora üdvrivalgás volt!ez volt azt hiszem az egyik legszebb dolog benne...
Hát kb ennyi...

Ugyanmár Creative Commons License 2000.04.14 0 0 408
Ákos, gratula, szép volt! Rudolf Pétert én már régóta az egyik legjobb magyar színésznek tartom, de showman-nek sem utolsó. Meghaltam a röhögéstől
amikor gitározott. Nyissunk egy "Rudolf Péter(Atom Anti magyar hangja)rulez!!!" c. topicot!
totyus Creative Commons License 2000.04.14 0 0 407
A fellépők - amennyire én emlékszem - soha nem beszéltek a produkció előtt, Ákos esetében nem tudom ki erőltette ezt, de hiba volt. A gyakorlat szerint Fábry szokott egypár dolgot elmondani az előadókról poénok nélkül ( És csak itt csak most az esti showder kedvéért újra összeállt, megjelent a legújabb...., stb.....), ez talán nyerőbb lett volna. Magáról a fellépésről csak jót lehet mondani. Őszíntén szólva én féltem attól - sejtve hogy nem lesz túl sok hangszer az amúgy sem túlzsúfolt dalban - hogy becsúszik egy-két oda nem illő hang, ami ugye erősen hallatszott volna.
Van nekem - még A3-as korszakból - egy egyszál gitárral előadott dúdolni halkan, hááát az valami fülsértő volt ( főleg az első pár szó ). Ja meg még egy '95-ös BS-es Erő és Alázat, na hát ott az az "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Erő és Alázat"-os refrénrész dettó fülamortizáló.

Rudolf Péter rulez...:-)

disp_ Creative Commons License 2000.04.14 0 0 406
Még a brácsa sem rulez!!!
Cselló vagy Gordonka a helyes kifejezés .
Előzmény: Ford Fairlane (404)
kincsem Creative Commons License 2000.04.14 0 0 405
Sziasztok!
disp! köszi, már csak a szándékot is!:)
Fábrynak valóban nagy lebőgés volt... Én egyébként bírom őt, de elérte ezzel a kis amatőrséggel, hogy Ákos a jövőben sem fog szerepelgetni showműsorokban (szerintem).
Jobbszerettem volna ha egy szellemes beszélgetést is hallhatunk volna a részükről (emlékszem egy Kepes műsorra, ahol Ákos talán Kentaurral és egy IQ bajnok nővel voltak a vendégek. Szerintem hatalmas volt! Szellemes, intelligens és pozitív).
A dal nagyon tetszett, Ákos ismét bemuttatta hogy ki is ő és mennyire jó, és az effekt nélkül is lett volna ugyanilyen jó, vagy még jobb.
Egyébként Rudolf Péter nagyot alakított, semmi kétség!:))
kincsem
morpet Creative Commons License 2000.04.14 0 0 403
Egyetértek.
Előzmény: Ford Fairlane (399)
szigi101 Creative Commons License 2000.04.14 0 0 402
Patrona: Tökéletesen igazad van. Én nagyon birom a Fábryt, de azért jobban is felkészülhetett volna. Ezenkívül Ákos kevés időt is kapott, na meg hálátlan feladat Rudolf Péter után jönni...

A Dal viszont most nagyon tetszett! Élőben, hegedűvel... Bravó Ákos!

Előzmény: patrona (400)
disp Creative Commons License 2000.04.13 0 0 401
OFF
Kincsem : akartam irni neked 1 webcímet (a la Rémkoppantók)
de sajna 404-es hibája van :(

ON

Figyeltétek hogy csak a második refrénnél tették rá az effektet Ákos mikrofonjára?...csak tudnám miért? Élőben is jó volt a hangja a visszhang nem hiányzott onnan.

Előzmény: kincsem (395)
patrona Creative Commons License 2000.04.13 0 0 400
Szerintem a Fábry nagyon leszerepelt. Szóval legalább annyi fáradságot vett volna, hogy elötte meghallgatja a dalt, és akkor nem kérdez hülyeségeket. És a felkészületlenséget nem lehet jópofizással korigálni.
De a dal nagyon jó volt, így ánpálgd-ban. És Ákos nagyon hitelesen, és nagy átéléssel adta elő. Látszik, hogy nem kamuzott, amikor azt mondta, hogy beleszeretett ebbe a dalba. Vagy csak jó szinész:-))))) Bár ezt tudjuk az Olivér óta.
patrona Creative Commons License 2000.04.13 0 0 398
:-)))))))))))))))))))))))
Előzmény: MarK (397)
MarK Creative Commons License 2000.04.13 0 0 397
Bazzeg, összvissz 3 hozzászólást engedjé' má' meg... :-)))
Letérdeljek?
:-)))
Előzmény: patrona (396)
patrona Creative Commons License 2000.04.13 0 0 396
Üdvözlünk mindenkit a Rémkoppantók topic megnyitásának alkalmából!

Srácok, azért ennyire nem szar a helyzet Ákos körül, hogy ilyenekről kelljen beszélni. Holnap lesz a Fábry-ban, szóval lesz mit kitárgyalni:-))))

kincsem Creative Commons License 2000.04.12 0 0 395
Hella!
off
Érdekes, mert én el sem tudom képzelni, hogy más zenét játszana, mint amit láttunk tőle a TV-ben.
Ennek meg utánanézek, hogy lesznek-e az idén is a Szigeten, aztán majd jól megnézem őket..:)
on
kincsem
MarK Creative Commons License 2000.04.11 0 0 394
Hi!
OFF
Mi Disp-pel csak a tavalyi Szigetes bulijukat láttuk - alighanem csak az ott osztogatott ingyen demokazetta anyagával rendelkezik, de majd ő pontosít... :-))
Egyébként szvsz közepes színvonalú együttes, az átlag felett vannak ugyan, de mégsem voltam elájulva... 1-2 dal azért nem rossz azon a kazin. Próbálnak keményebb, pörgősebb zenét játszani, a végeredmény mégis popzene (ami nem lenne baj, de Pat-hez jobban illik az olyan stílus, amit a Kifutóban is hallhattunk tőle).
ON

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!