Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

soryton Creative Commons License 2012.07.22 0 0 124

...elég bonyolultan írtad le és nem is igazán érteni...  csinálj egy fotót és jelöld meg a kérdéses alkatrészt...  és tedd fel ide...

Előzmény: ibogesz (123)
ibogesz Creative Commons License 2012.07.20 0 0 123

Sziasztok!  2000 év járatú Berlingó 1 es autóhoz kresnék levegőszűrőcső alatt lévő levegődobozt amiben állítólag a levegőfordul meg nem tudom a pontos nevét, de ez az alkatrész a hütő előt van.

A levegőszűrőt és a motort összekötő csőből nyúlik le a vízhűtő előtt.

És most az a cső szigetelőszalagal van leszalagozva, hogy ne szívjon farslevegőt.

Ha esetleg valakinek van ilyen eladó akkor szivesen megvenném, kérem jelezzen akinek van ilyen.

Köszönöm!

Tonyonile Creative Commons License 2012.06.27 0 0 122

Szerintem szelep probléma lesz, de gondolom már túl vagy rajta...

Előzmény: mongol77 (119)
DIZI75 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 121

Sziasztok nekem egy 2003-as Peugeott Partnerem van, ami ugyan az mint a Berlingo,tehát azt szeretném kérdezni,hogy hallottam olyanról,hogy a hátsóhídba be kell fúrni egy zsírzó bütyköt és ezen keresztül lehet a bennelévő alkatrészeket szírozni.

Tehát az lenne a kérdés,hova kell ezeket a bütyköket fúrni a hátsóhídon, ha valaki tudja ossza meg legyenszíves velem,vagy ha tud  rakjon fel egy képet.

Köszönöm

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.01 0 0 120

Eladó levegőszűrő!

http://racing-bazar.hu/alkatresz/szuro-olaj/levegoszuro

06-70-945-945-6

mongol77 Creative Commons License 2012.02.26 0 0 119

Sziasztok!

1.6 16V benzines 2001-es berlingo. Reggeli első indításkor akadozó, kihagyó motor, villogó sárga motorhiba lámpa a műszerfalon. Ha bemelgszik a motor abbahagyja, következő indításoknál már nem jelenkezik. Van amikor napokig reggel is kifogástalanul indul, főleg a nedves időt nem szereti.

Hibakód P0302 ( égéskimaradás a 2. hegeren). A gyertyák újak. Szerintetek injektor vagy gyújtó trafósor csere? Jó lenne anyagilag, ha pont nem a fölöslegessel kezdeném.

r.tonyo4 Creative Commons License 2012.02.26 0 0 118

sziasztok

megnéznétek ezt, mégis hogy lehet ez?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/citroen/berlingo/citroen_berlingo_1.4_multispace_csere_is-5527569

szerintetek átverés, vagy rossz képet tett fel a hirdető?

SGN Creative Commons License 2012.02.16 0 0 117

Bowden kicserélve (egy élmény!), hiba elhárítva! Hali....

Előzmény: SGN (116)
SGN Creative Commons License 2012.02.14 0 0 116

Köszi! Megrendeltem, holnap csere. Kösz mégegyszer! Hali...

Előzmény: B.GY (115)
B.GY Creative Commons License 2012.02.13 0 0 115

Szerintem a bowden.Legalábbis a céges berlingóban amivel néha járok abban azt cserélték,aztán megjavult egy darabig.Utána kuplung csere,mert a kolleganőm kinyírta:)

Előzmény: SGN (114)
SGN Creative Commons License 2012.02.13 0 0 114

Sziasztok!

Tapasztalta azt valaki, hogy kuplungpedál kinyomásakor a pedál "beragad" kinyomott állapotban de a tengelykapcsoló nem választ? Sebességet nem lehet kapcsolni és csak a motor lekapcsolásával, lefullasztásával lehet megállni. Utána kézzel vissza kell húzni a pedált a helyére és mint ha mi sem történt volna ugyanúgy működik mint "újkorában". Mi mehetett tönkre? A bowden holtjáték utánállítója rosszalkodik? Választ előre köszönöm, üdv.

fraditibi Creative Commons License 2012.02.12 0 0 113

97-es 1.4-es berlingoba hol található a pollenszűrő? Ha valaki tudja írja már meg Köszi!

Xantia Activa Creative Commons License 2012.02.12 0 0 112

Sziasztok! Van berlingo 2.0 hdi-hez lengőkarom gyári, gyönyörű állapotban! Ha valakit érdekel írjon mailre.

http://www.vatera.hu/citroen_berlingo_partner_xsara_picasso_lengokar_1543732592.html

Képet itt találtok!

Törölt nick Creative Commons License 2012.02.07 0 0 111

eBay.de

Igaz, még a C Corsám van meg, de éppen tegnap vettem vadi új 

generátort, szállítással együtt féláron!

Idehaza 60.000 Ft, 103 €uróért kiszállítva németből.

Már úton van.

A stabilizátorb pálcákat is negyed annyiért, mint idehaza.

Párja 16 € postával (németben) míg itthon 9-10.000Ft / db.

Tudom,mert edig minen autóm elfogyasztotta.

Nézz körül ott, fele annyiban lesz. Hamar kihozzák.

-Ebben az országban az ipari hátrány miatt 2-3-szor annyiban vannak az alaktrészek.

Ezért virágoznak a bontók is.

Ez a saját tapasztalatom, bizonyára van ellenpélda is.

Előzmény: tündérlala (96)
MrMilanrock Creative Commons License 2011.12.18 0 0 110

Sziasztok!

Csatlakozom a Berlingo tulajdonosokhoz.

pandagyik Creative Commons License 2011.12.06 0 0 109

Üdv Mindenkinek!

Berlingohoz kellene nekem két acélfelni 5.5*14 ET24.    

4e HUF nál nekem nem ér többet/db de annyit max. állapottól függően megadok érte. Ha van valakinek irjon: endre.horvath@gmail.com

Vagy privátban megadom a telszamomat. 

Kösz

attys Creative Commons License 2011.08.31 0 0 108

Üdv Mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni,  gondom a következő:

Egy banktól vettem egy 2007-es Partnert (75LE, jól felszerelt, 5 személyes) motorvezérlő, bsi, kulcsok nélkül. Egyik ismerősöm szerzett egy szintén bankos Berlingo (kisteher alapmodell, 90 lovas) vezérlőt, bsi-t és kulcsokat. Beletettük, be is indult azonban nem sokkal utána leállt és nem indult. Némi várakozás után beindult újra, ám megint leállt és csak következő reggel indult be pöc-röf és pár perc múlva ismét leállt. Amikor jár a motor akkor tökéletesen veszi a fordulatot és jól is megy. Mi lehet a hiba? Azonkívül mit kell még átrakni, hogy 90 lovas legyen a Partner? Esetleg a porlasztó csúcsokat át kell tenni?

A fekete dobozára (bsi) rá lehet tanítani a klímát, el.ablakot, centrálzárat? Most ugyanis ezek sem mennek.

A segítséget előre is köszönöm mindenkinek!

Üdv!

Attila

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.29 0 0 107
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.29 0 0 106

Így van, drága mulatság lenne, de csak a kilincstengelyt kell beszerezni és kicserélni benne.

Itt a bűnös:

És ezt kell beszerezni:

Az ablakemelok pont hu tól kell megvenni/megrendelni (3 ezer pénz)

Én házilag cseréltem ki, nem vészes de ha kell segítség vagy tanács a szerelésben szólj (Én székesfehérvári vagyok).

Előzmény: tündérlala (105)
tündérlala Creative Commons License 2011.08.28 0 0 105

Nagyon is érdekel!

Eltörött viszonylag hamar, és a szervíz "természetesen" 20e Ft-ot mondott a kilincs cserére "színre fújással"...

Azóta is törött...

Szóval nagyon érdekelne!

Előre is köszi.

Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.28 0 0 104

Gondolom több Berlingo/Partner tulajdonosnak ismerős a hiba, hogy a oldalsó tolóajtó kilincs bekrepál és nem nyitható/csukható. Ma sikerült mecsinálnom 3 ezer Ft.-os alkatrészből fél óra alatt! A kilincstengely törik el azt kell kicserélni! Ha valakit részletek érdekelnek kérdezzen.

céhárom Creative Commons License 2011.08.27 0 0 103

Persze van sok ilyen oldal ahol lehet rendelni.Én személy szerint a bontó-keresőt szoktam használni!

Eddig bármire volt szükségem megtudtam rendelni.Sok sikert!

http://www.bonto-kereso.hu/alkatreszek/citroen/_

Előzmény: frog44 (86)
kisilo Creative Commons License 2011.08.18 0 2 102

Na akkor ujrapróbálom a képet! :)

kisilo Creative Commons License 2011.08.18 0 0 101

Üdv mindenkinek!

Segítsetek nekem légyszives. Valaki világosítson fel hogy mit jelez a jobb szélső  sárga villogó lámpa.   

Köszönöm!

eguzki Creative Commons License 2011.08.17 0 0 100

Köszönöm a felvilágosítást!

Előzmény: tündérlala (99)
tündérlala Creative Commons License 2011.08.17 0 0 99

A pollenszűrő a kesztyűtartó rész alatt van, az "anyósülés" lábterénél. A burkolatát le kell csavarozni, és emlékeim szerint függőlegesen tolható ki/be.

Előzmény: eguzki (98)
eguzki Creative Commons License 2011.08.15 0 0 98

Sziasztok!

Tudja valaki hol lehet a pollenszűrő a Berlingóban? Szeretném kicserélni, de eddig nem tudtam kideríteni, hogy hol lehet és furcsa módon a műszaki leírásában sincs semmi róla. 1.4-es. Köszönöm előre is.

delta247 Creative Commons License 2011.08.13 0 0 97

Üdvözlöm a kedves Berlingo-tulajokat!

1 barátom nevében kérdezném, hogy egy 95-körüli 1,9 szívódiesel Berlingoba milyen akksi való gyárilag, ill. milyet érdemes beletenni?

Nem elsősorban márkára gondol(ok), hanem amper/amperóra tekintetében!

Válaszaitokat előre is köszönöm(-jük)!

tündérlala Creative Commons License 2011.08.12 0 0 96

Sziasztok,

Berlingónkon 120e km-es nagyszerviz lenne aktuális.

Magasnak találom a szerviz vezérműszíj, vízpumpa, lég-, üzemanyagszűrő, stb. árait.

Tudnátok nekem javasolni bevált utángyártott márkákat legalább a vezérműszíjra, vízpumpára, szűrőkre?

Valaki megmondaná nekem, hogy a gyári vezérműszíj pl. milyen gyártmányú?

Előre is nagyon köszönöm!

1Egon Creative Commons License 2011.08.11 0 0 95

Szia!

Izzó csere a műszerfalban? 

Előzmény: Tibi_62 (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!