Keresés

Részletes keresés

Enzo Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3277

Átlag lúzer fideszes a fidesz szerverről megy be az emeszpéhez?

Csak kérdem, mert meg sem próbálták tagadni.

Előzmény: arnyekxxx (3276)
arnyekxxx Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3276
én is ezt a provokácio verziot tartom a legéletszerübbnek, Átlaggéza luzer fideszes kap egy mailt vagy privi üzit egy forumon, hogy "vazze gézabéla ezt látnod kell gyorsan nézz be erre az ftp-re, ilyen hülye logint-jelszot is csak az emeszpések tudnak kitalálni aztaaa" az meg gondolkozás nélkül kattint, örül mint majom a farkának, és eszébe se jut, hogy azért hivták meg, hogy loggolhassák az ip-jét amivel aztán lehet gétezni teljes mellszélességgel. Az nekem sokkal kevésbé valoszerü, hogy a Nagy Fideszes Hacker ül a céges gép elött, kemény munkával jelszot tör, és eszébe se jut, hogy esetleg az ip-je visszakereshetö.

Egyszerüen nem hiszem el, hogy ilyen login-jelszo párost tényleg használnak akkor is, ha nem az a cél, hogy "betörhessenek" oda és azt se hiszem el, hogy egy 15percnél régebben netezö akárki bevállalna ilyet céges ip-röl.
Előzmény: terla (3274)
Enzo Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3275

Az én nyugdíjam nagy része magán és önkéntes nyugdíjalapokba megy. Többi, ami a levesbe megy, arról letettem hogy viszontlátom. Ezt amúgy Ovi akarta megszűntetni.

Amúgy meg én is szeretnék egyszer gyereket (ezt már írtam), csak nem az árokpartra.

Előzmény: terla (3274)
terla Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3274

Többeknek: Nem lehetséges, hogy talán szándékos provokáció volt a a maszop részéről a feltörés hátterében? Kvázi azért ügyetlenkedtek. Persze, ez nem menti a Fidesz butaságát.Az aktivisták lassan irányíthatatalanná válhatnak...

Enzonak: Sajnálom, de én lassan kezdek egyetérteni a gyermektelenségi adóval. Akárki vezeti be.  A te nyugdíjadat sem fogják tudni előteremteni, ha nem lesz elég aktív ember a társadalomban. A szingli életforma totális elterjedése a demográfusok szerint 2030-2050 között társadalmi összeomlást okozhat. Vagy jönnek majd a telepesek. Ezt én már nem fogom látni, majd üzenjetek egy spiritiszta szeánszon...

Előzmény: Sarkany (3273)
Sarkany Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3273
Brutálisan megvertek egy Fidesz-aktivistát?

A rendőrséghez nem érkezett feljelentés, illetve a megyei kórházak sem jelentettek ilyen jellegű erőszakos cselekményből származó sérülést.

http://index.hu/politika/belfold/pecsi0215h/

Fidesz kampány…

Program hiányában hazudoznak, bukta esetén tagadnak, elkennek, visszatámadnak. Ez a recept...

Mikor kezdődnek meg Budapesten a robbantások?
Sarkany Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3272
Rogán "afrikai diktatúrában" érzi magát

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=9097
Előzmény: eR-dei (3271)
eR-dei Creative Commons License 2006.02.14 0 0 3271
Lúzerpártok netcsatája

A lúzer mszp olyan jelszóval védte a szervert, amit csak az nem tudott volna megfejteni aki már évek óta egy lakatlan szigeten csücsül a polinéziákon, illetve ott sem, mert már ott is értelmesebb szervertulajok és crackerek vannak.
A luzer fidesz meg otthonról megy be a másik párt szerverére, hogy ha már egyszer logolják a belépéseket, akkor biztosan rájöjjenek, hogy igen, ők, a fidesz tökös kampánygyermekei be tudnak törni egy hatodrangúan védett szerverre.

Mintha a nemzeti múzeum előtt kiplakátolnák, hogy a hátsó ajtó minden éjjel tárva nyitva, az éjjeliőrök meg lusták hátranézni. Mintha a nemzetibe éjjel behatoló betörők kis papírcetliket ragasztgatnának a lépcsőházba, hogy itt jártunk, mi voltunk.

Hát két ilyen lúzerpárt között akar választani a magyar netezők többsége.
Sarkany Creative Commons License 2006.02.14 0 0 3270
eR-dei Creative Commons License 2006.02.13 0 0 3269
Ja és Viktor olyan éhes szegény, hogy beleharapott a sisakba.. :)
Kuncze fejét tényleg nem "nagyoltam el", de fontos, hogy látszódjon itt tréfáról van szó...
Előzmény: eR-dei (3268)
eR-dei Creative Commons License 2006.02.13 0 0 3268
paint ????? :))))))

nem, ez egy próba verzió, lehet, hogy megveszem. Elég komoly. Miért GIF, csak véletlenül annak lett exportálva. :)
Előzmény: arnyekxxx (3267)
arnyekxxx Creative Commons License 2006.02.13 0 0 3267
Uj program? a Paint?:) Egyébként meg látszik a kettösmérce, a zorbán feje nem érdemelt meg rendes körbevágást, bezzeg a kuncze.. :))) PS.: Miért .gif? Ez csak 256 szin, csunya szinátmenetek, nem fényképhez valo formátum.
Előzmény: eR-dei (3266)
eR-dei Creative Commons License 2006.02.13 0 0 3266
Direkt ilyen !
Ugye új programot próbálok ki, és eléggé adja magát, hogy min...
Egyébként nem vagyok grafikus, valószínűleg sokkal jobban megcsinálnák. De a szadis az még nem volt...
Előzmény: arnyekxxx (3265)
arnyekxxx Creative Commons License 2006.02.12 0 0 3265
semmi sértödés nem volt benne, csak szvsz a nem igazán sikerült projectek közé tartozott az alkotás. Lerágott csont, alacsony kivitelezési szinttel. Tudsz te jobbat is:)
Előzmény: eR-dei (3261)
Sarkany Creative Commons License 2006.02.12 0 0 3264
eR-dei Creative Commons License 2006.02.12 0 0 3263
De hogy csináljak mdf -es bökplakátot ? :)))
eR-dei Creative Commons License 2006.02.12 0 0 3262
nem tudom sírjak -e vagy nevessek...
Előzmény: Sarkany (3260)
eR-dei Creative Commons License 2006.02.12 0 0 3261
Csináltam szadisat is vazze, nem köll azonnal besértődni!
szadi
Előzmény: arnyekxxx (3259)
Sarkany Creative Commons License 2006.02.12 0 0 3260
A jövő embere: a siket nyugdíjas paraszt

Hétvégi őrület a pártoknál

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=9003

arnyekxxx Creative Commons License 2006.02.12 0 0 3259
Ime egy Szdsz-es képviselöjelölt kampány közben. Rendkivül kreativ, ujszerü és egyedi ötleteket felvonultato alkotását hamarosan vastaps jutalmazza rajongoi körében. Csak igy tovább.
Előzmény: eR-dei (3258)
eR-dei Creative Commons License 2006.02.12 0 0 3258
újabb plakátom:

rosszabbul élek
Sarkany Creative Commons License 2006.02.12 0 0 3257
Elutasította a Fővárosi Bíróság Orbán Viktor keresetét

http://www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=779868

alpenhorn Creative Commons License 2006.02.12 0 0 3256
 A kampány végére a nyugdíjasoknak már a 24. havi nyugdijat is beigérik!
tibra Creative Commons License 2006.02.11 0 0 3255
Nagyon érdekes dolgot olvastam az előbb:

,,Tízezrek tüntettek szombaton Berlinben és Strasbourgban amiatt, hogy Közép- és Kelet-Európából érkező, alacsonyabb bért elfogadó munkavállalók a régi EU-országokban, a szolgáltatási szektorban elvehetik a hazaiak elől a munkahelyeket.

Berlinben 30-40 ezerre, Strasbourgban, az Európai Parlament székhelyén ezrekre becsülték a tüntetők számát.

Christian Hansen, a globalizáció-ellenes Attac szervezet németországi szekciójának vezetője kijelentette: "nem akarjuk a totális verseny Európáját. Az, aki tovább folytatja a neoliberális politikát, szétrombolja az európai álmot". "

Sarkany Creative Commons License 2006.02.10 0 0 3254

Nem lenne ezzel semmi bajom, ha az alagutat és nem a koncepciót fúrta volna a Fidesz!

Néhány év múltán van még Orbán képén bőr azt állítani, hogy nem a Fidesz tehet arról, hogy a 4-es METRO nem épült meg.

http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1028785

Rövid emlékezetű, következmények nélküli ország az, aminek állampolgáraival még ezt is meg lehet etetni... :))

No, meg ezt is...

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=8944

Előzmény: Enzo (3252)
Sarkany Creative Commons License 2006.02.10 0 0 3253

Ennek a palinak - a hatalom iránti sóvárgásban - elment a józan esze!

Ha kigyűjteném és ide beírnám azokat a kampány beszédeit, melyekben az egyik mondatával agyoncsapja a másikat, bihari azt mondaná: kettős mércével mérek... :))

Egyre szilárdabb a meggyőződésem, hogy a Fidesz lebecsüli és mélységesen megalázza a választókat. Ez nem kampány, ez handabandázás, irreális ígéretek és hazugságok halmaza. Csak a hülyéket lehet ilyenekkel traktálni, józanul gondolkodó embereket nem.

Nyilvánvaló, a Fidesznek csak a hatalom kell! Mindenáron!

Előzmény: Enzo (3251)
Enzo Creative Commons License 2006.02.10 0 0 3252

Az meg miért baj, hogy fúrták az új négyes metrót?

:)

Előzmény: Sarkany (3248)
Enzo Creative Commons License 2006.02.10 0 0 3251

"nincs erkölcsi alap kiállni az emberek elé, és azt mondani, "hogy mondj le erről vagy arról, az állam elveszi ezt meg ezt"

ez a kijelentés vajon milyen viszonyban van azzal, hogy a gyermektelenekkel háromszor akkora adót akar fizettetni?

Vagy az más?

"Fidesz nem akarja meggyőzni az embereket arról, hogyan élnek,"

Akkor mi célból az a sok plakát?

Előzmény: Sarkany (3250)
Sarkany Creative Commons License 2006.02.10 0 0 3250
Orbán: nincs erkölcsi alap egy újabb Bokros-csomagra

http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1028798

Vajon mekkora anyagi alapja van ennek a kijelentésnek, a nagy "töpörödés" közepette? 

Ha a Fidesz nyer, mitől jön el egycsapásra a kánaán?

Bolond likból bolond szél fúj!

Sarkany Creative Commons License 2006.02.10 0 0 3249
Egy őszinte választási beszéd

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=8928
Sarkany Creative Commons License 2006.02.10 0 0 3248
Orbán: "A Fidesz megépíti a 4-es metrót"

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=8926

Ez érdekes! Eddig ott fúrta a Fidesz a 4-es METRO ügyét, ahol tudta!

Úgy látszik, szükségük van a budapesti voksokra, folyik a szavazatmaximálás…

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!