Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Kiegészíteném egy kicsit, tehát vagy eladó 165e-ért a 2 éves 12-60 SWD-m vagy cserélhető 14-54-re, esetleg Leica 14-50-re (a 2.8-3.5-re). Csere esetén az ajánlatokat a különbözeti összeg megjelölésével várom.
Ha nem nagyon sürgős, szerintem érdemes megvárni amíg kapható lesz a GF2 (1-2 hónap). Akkor az utolsó darabokat igen jó áron meg lehet venni újonnan, garival. Persze ez csak egy ötlet. Ha mégsem így lesz, még mindeig lehet használtat keresni.
Minden darab kifogástalan, karc – és használati nyomoktól mentes állapotban van. Doboz, papírok, minden gyári tartozék. Továbbá mindenre 2012 augusztusig hazai garancia van.
Minden megtekinthető, kipróbálható Budapesten. (17.ker)
Ez nem hétszentség amit írtam, csak a többi meghirdetett gép ára alapján becsültem. (Hátha valaki biztatóbb számot ír...) Biztos, h többet ér (főleg a használójának), csak többért nem viszi el senki. :S Szóval amit írtam az a véleményem szerinti piaci ár. Sajnálom ha lelomboztalak vele.
Véleményetek szerint a mai piaci viszonyok szerint mennyit ér egy két éves cirka 10300 expós olympus e 410 váz? Szeretném lecserélni 520-ra, de ha szinte nem ér semmit nem erőltetem a dolgot.