:)) igazad van, akkor hát előre Mariért(is)!!! :D
kicsit pöröghetne jobban is a meccs. bár lehet csak számlálóbiztos alszik, az előző frameben is állt a livescore egy darabig, aztán kiirták a frame végeredményét..
elég nagydisznó, de azért reménykedjünk. :)) meg kell bosszúlni Ronniet nincs mese!
télleg furcsa, hogy kiestek a "nagyok", talán már a VBre akarnak pihenni. :))
sziasztok!
lee Malackával, mindent bele Maguire! :DDD
kicsit szomorú vagyok kiesett szinte az összes kedvencem, csak Jimmy maradt, de remélem ő legalább megnyeri a versenyt. nagyon rég nem nyert már a "vén piás" :))
jó hogy lesz összefoglaló, mert este biztos fantasztikus meccs meg hangulat lesz, legalább felvételről látjuk..
Erdekes a Malacka nev, en a Higgins-t hivom igy mar evek ota. Nagyon antipatikus volt szegeny, ugy ember mint a jateka, de az idei szezon ota kezdtem kedvelni. Na kellett ehez az a ket 147 :0)
Hülye vagyok,azaz nem figyelek,persze h tudod,h olvastam,hisz a berakott cikkre válaszoltál.
De közben biatlont néztem,plusz a tenisz-és a snooker boardokat is szemmeltartom.
Egyenlített Malacka.:(
Kiragadnam egy kicsit, hogy mire celoz itt Williams( a teljes cikk): http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/other_sports/snooker/3525535.stm)
Feltunoen koran kiestek az elso 8-10-ik helyen levo jatekosok, nem jellemzo, hogy egyszerre ne legyenek formaban a fiuk. Remelem majd a TV kozvetitesbol kiderul valami(marc. 18 Eurosport), en gyanitom az asztallal, posztoval lehettek gondok Maltan. Eleg kis elteresek az otthonitol(Anglia), gyengebb minosegu poszto, lassab asztal mar nagyon tudja befolyasolni az ok szinte milimeter pontos jatekat. LEgutobb a tavalyi vb-n volt erre pelda, hogy tobbszor is ujra posztoztak az asztalokat a sok panasz miatt.Akkor meg persze panaszkodhatak a fiuk.
>>After his defeat to Hamilton, Williams said: "I'm not saying anything because if I do I could be in trouble so I'm keeping my mouth shut."
The WPBSA has warned players that they face action if they make critical statements to the media. >>
A rosszhir, hogy eloben nem kozvetiti csak a helyi, maltai tv(nem muholdas). A jo pedig, hogy marc. 18-tol a Eurosport fog osszefoglalokat kozvetiteni.
Elso adas:
Time - 17:00 to 19:00 (2 hours long).
When - Thursday 18th March on Eurosport, European Open Malta