Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Nincs lehetőségük. Tilos. Innen gondold újra és ha valamiben változott a véleményed, ne légy rest visszavonni (szándékosan) téves (azaz csúsztató és sejtetés mögé bújt vádaskodó) írásod.
A "tévedtem"-et én már használtam(veled kapcsolatban is)többször,nem úgy,mint te!
A "hazudtam,rágalmaztam"a te szóhasználatodban kéne,kellett volna,hogy igen gyakran szerepeljen!!!!Már csak úgy az igazság,meg az őszinteség(ha ismernéd ezeket a kifejezéseket) kedvéért.De ahhoz neked hiányzik a testedből egy igen fontos alkotó elem!
Csendben megjegyzem, nem is érdekel. Vádaskodott és baromságot írt; amikor erre rá kellett jönnie, akkor senem kért bocsánatot és nem vonta vissza - tehát fenntartja.
Ha valakit zavart a stílus, bocsánatot kérek tőle - kivéve, ha a címzett az.
És akkor most egy kis segítség, hogy miért nem szabad ipébaromságot állítani: ugyanis ha ilyet állít valaki, akkor _bűncselekménnyel_ vádolja a moderátorokat (és a Gazdát, de az nem érdekel). Teszi mindezt azért, hogy sérelemdíjat kérhessen. Legalábbis általában ez az aljas, gusztustalan dolog áll a háttérben. Arra nem gondol, hogy ha valakit vádol, akkor annak az embernek, annak a családnak talán az egzisztenciáját veszélyezteti, hiszen itt nem egy olyan ember moderátorkodik, akinek a munkája, a munkahelye, a munkaköre _feddhetetlenséget_követel_.
Tényleg nem ártana bevezetni egy általános és életrevaló jogismereti tárgyat a középiskolákban.
Jó sok éve volt egy KLF nevű nick, aki belém állt az összes elképzelhető módon és stilusban. Én felvettem a kesztyűt és szembeszálltam a vádjaival. Ezért nem vagyok veterán és ezért vesztettem el nickjeimet. KLF most is itt van, csak én már nem veszem észre. Ne durvuljon el a vitátok!
Mutass nekem 10 embert,aki plénum előtt ordíjja,hogy tévedtem,hazudtam,aljas voltam!;-)
Vita közben még akkor sem vállalja be senki,ha ráébred,hogy tévedett .Miért várod ezt el olyantól,aki még ráadásul hiszi is az igazát?!!Győzd meg,homályosítsd fel,vagy legyints és hagyd a faxba,de ne légy alpári!
ez az írásod pedig a moderációs alapelvek II. bekezdés F pontját kimeríti:
Az egyes nickeket sértő, lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan alpári vagy sértő módon kinyilvánított véleményeket - személyeskedést - tartalmazó hozzászólások.
annál is inkább mert a minősített nick, nem tud válaszolni itt.