Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Akkor nem lett jobb vele a gép, te cserélted ki vagy valami villamos szaki. Pont jó volt a Dil helyet, nem kellet semmit átalakítani. Mert van ezeken egy típusszám, ami ha egyezik akkor elvileg cserélhetők. Az enyém Sokar márkájú, a típus száma alapján meg valami Telematic-kot hoz fel a net, ha esetleg cserélni kellene. Amúgy honnan veszem észre hogy nem jó a mágneskapcsoló, mi a hibajelenség.
Mi lett a dil mágneskapcsolóddal, hogy ki kellet cserélni, mert úgy emlékszem a legutóbbi képeden még az volt benne. Azt nagyon dicsérték hogy jó fajta kapcsoló.
eladnám az IWELD TIG 200 superpulse DC AWI inverterem.
decemberben volt 1 éve,hogy megvettem a flex-fénynél 121.000 ft-ért.két hete hegesztettem vele 4 bevont elektródát,addig a dobozában volt bent a lakásban.ahogy nézem,a legolcsóbb helyen most is 120.000
Az enyém ilyen megoldású, de szerintem itt is jobb lenne ha az egyenirányító állítva lenne (szinte minden gépnél állítva van) jobban átjárná a levegő. Vagy még le lennének választva róla a kondik.
De a legjobb az lenne ha a bal felső sarokban lenne az egyenirányító, (kondi nélkül)+ventilátoros hűtéssel. Alul pedig nagyobb távolság kellene a főtrafó és a ventilátor között.
Ugyan úgy van betéve mint az enyém, a baloldalon csatlakozik a vezeték (csoki) lehet hogy más a forgásiránya). Én furcsállom hogy a tiéd befelé fúj, úgy tudom a Gusztié is kifelé fújt, de ha te azt mondod hogy befelé akkor úgy van.