Keresés

Részletes keresés

Tiborcsik Creative Commons License 2006.02.16 0 0 3322
Ja! :-)))))
Előzmény: y42 (3300)
Sarkany Creative Commons License 2006.02.16 0 0 3321
Orbán hallani sem akar az adatlopásról

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=9141
Sarkany Creative Commons License 2006.02.16 0 0 3320
A Fidesz-gépek sorsáról a szakértő dönt

http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=101264

Sarkany Creative Commons License 2006.02.16 0 0 3319

és még ezek hiszik magukról, hogy komoly felnőtt emberek!!:-))))))))))))))

Mit tegyünk, a politikusok gyermekként kezelik a társadalmat. Így aztán elhomokozgatunk, mi itt az interneten, ők meg a parlamentben... :))

Előzmény: y42 (3312)
nilan Creative Commons License 2006.02.16 0 0 3318
Nincs itt semmilyen gyermeki hit. De nem sokára szavazni kell a kisebbik rossz mellett. Vagy jöhet egy nagyon rossz.
Na persze ahhoz is kell egy adag perverzitás, hogy bemenjek egy kocsmába elmondani, mennyire nem szeretem őket.
eR-dei Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3317
bökplakát bökplakát2
Sarkany Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3316
Varga Tamás nem bűnös…

http://www.stop.hu/showcikk.php?scid=1029329
eR-dei Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3315
Én nem mondom, hogy nem néznék be ha ilyen helyzetbe kerülnék. De nem maradnék ott 11 órán keresztül és nem töltenék le mindent, amit tudok.

Képzeld el, vannak emberek, akik ha találnak egy pénztárcát azt visszaadják a tulajdonosuknak és nem veszik ki belőle a pénzt, képzeld el vannak emberek, akik ha találnak egy mobiltelefont azt képesek bevinni a szolgáltatóhoz és ott leadni, vannak

Képzeld el, hogy vannak becsületes emberek.

Természetesen amit a fidesz csinált az nem nagy bűncselekmény, vannak enyhítő körülmények de lehetnek súlyosbítók is (az anyag MN-hez eljuttatása).
Kb. egy év felfüggesztett, kivéve ha a lopott laptopról származik a jelszó.

Ezért sem értem, miért nem ismerik el, három nap múlva senki nem foglakozna ezzel, de nem! OV szerint ez provokáció ráadásul nem is súlyos ügy, meg egyébként az mszp is lop.

Hihetetlen.

Egyrészt rettenetes lámerek, mind a két oldalon ezért én nem bíznám rájuk a rozsdás blilimet se, másrészt az erkölcstelenség és az esztelenség csúcsa.

De lesz ez még roszabb is.

Más politikusokat, és nem politikusokat ennél kisebb hibákért is elítéltek a jobboldalon, mostmeg mindjárt áldozat lesz a fidesz ebben az ügyben.
Előzmény: arnyekxxx (3290)
arnyekxxx Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3314
Kikérem magamnak, hogy azt hiszed komolynak tartom magam. Ennél durvábban még Sárkány se tudott a lelkembe gázolni :))))
Az abszolut igazságban meg nem hiszek, van véleményem, néha leirom, nem kell senkinek se elfogadni, se egyetérteni vele. Az élet má csak ilyen.
Előzmény: y42 (3312)
y42 Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3313

Válts kocsmát!

Ahová én járok, ott megkérjük a politizálni kívánót szép udvariasan, hogy fejezze be. Így mindenki jobban érzi magát, és teljesen fölösleges, sehová sem vezető viták sincsennek ( no jó a nőkről néha elvitatkozunk, de igazáből már mi is inkább csak beszélni szeretünk róluk:-)))

Előzmény: Sarkany (3311)
y42 Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3312

Nem kell idézned, én is ismerem.

No további jó rágózást, oszt ha nem sikerül egymást meggyőzni az abszolut igazságokról, akkor még jól verjétek össze is egymást!!:-))

(és még ezek hiszik magukról, hogy komoly felnőtt emberek!!:-))))))))))))))

Előzmény: Sarkany (3310)
Sarkany Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3311

Inkább a kocsma, vagy a nők!!:-))

A kocsmával az a baj, hogy ott is csak azt hallod - igaz, elvadultabb formában - ami most kampány címen zajlik.

A nőkről Hrabalnak van egy nagyszerű mondása:

"- Engem már minden kerítés látványa nem kísért meg, hogy átugorjam!" :))

Előzmény: y42 (3309)
Sarkany Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3310

de a kollektív bünösség az mégsen egy klasszikus demokratikus jogelem.

Erre a megállapításodra A Tanú című filmben, a smasszernek van egy frappáns válasza (mikor akasztásra viszi Pelikánt és a bitó alatt kiderül, hogy Pelikánt nem akasztani, hanem rehabilitálni fogják). Ha kívánod, szó szerint tudom idézni... :))

Előzmény: y42 (3305)
y42 Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3309

Hát elég gyenge szellemi rágógumi.....

Inkább a kocsma, vagy a nők!!:-))

Előzmény: Sarkany (3307)
Sarkany Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3308

részemröl off

Részemről ignore...

Előzmény: arnyekxxx (3306)
Sarkany Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3307

Neked attől jobb vagy rosszabb lesz-e, ha az egyik, vagy a másik oldal arca nyúlllllik??

Szerintem, ettől egyikünknek sem lesz se jobb, se rosszabb, viszont a legszebb öröm, a káröröm. Nincsen benne önzés...

Nagyon tudtam élvezni az 1994-es választások alkalmával "hóbagoly" reflexióit. Horn Gyulán is jót röhögtem 1998-ban.

Számomra a csúcs azonban, 2002-ben a Pálinkás féle interjú volt. Véletlenül sem szólt volna neki senki, hogy nézzen már az eredményekre és aszerint nyilatkozzon... :))) 

Előzmény: y42 (3305)
arnyekxxx Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3306
olvass picit vissza, nem kell tán az oldal aljáig se lemenni.

1. én irtam valamit egy hozzászolásra
2. te elkezdesz tök másrol értetlenkedni, meg belemagyarázni
3. ezek után én szoritkozzak a tárgyra

No comment
részemröl off
Előzmény: Sarkany (3301)
y42 Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3305

Neked attől jobb vagy rosszabb lesz-e, ha az egyik, vagy a másik oldal arca nyúlllllik?? (már csak azért kérdem mert elég egyoldalúan gyülölködsz) OK. Ismerem a történeted, de a kollektív bünösség az mégsen egy klasszikus demokratikus jogelem.

(bocs ha nem minden betüt találok el, de a lányom gépének az új klaviatúrája borzalmas, ráadásúl a szemüvegemért is lusta vagyok lemenni:-))).vagy inkább:-(((

Előzmény: Sarkany (3303)
arnyekxxx Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3304
Nem.
Az mszp-nek ugy kell a botrány mint egy falat kenyér, és ha nincs, csinálnak egyet. Egy igazán fontos dolgokat nem tartalmazo szerver hozzáférését eljuttatják egy informatikában járatlan fideszeshez, aki ráizgul a dologra, beugrik a csöbe, rányomul a dologra a cégtöl, aztán kész a balhé.

Persze az is lehet a forgatokönyv, hogy a zorbán éjszaka megvette az aproneten az ellopott laptoprol a szupertitkos "muhaha" login-adatokat, mert nem tudta egyedül feltörni a szupertitkos "muhaha" jelszot és nekiállt a fidesz szerverközpontjában letölteni vadul két árokásás között.

Mki választhat a neki tetszö forgatokönyv között, én egyiket se eröltetem senkire.
Előzmény: Enzo (3295)
Sarkany Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3303

De jókat röhöghetnek rajtatok a pokitikusok

Lehet, hogy most röhögnek. Elképzelhetőnek tartom azonban azt is, hogy akik most jól szórakoznak, azoknak április 9-én éjjel nyúlni fog az arcuk...  :))

Persze tudom, birka nép a magyar! :((

Enzo Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3302

Rosszabb is lehetne.

Ha mondjuk arconlövöldöznénk egymást...

Különben meg a magam részéről egyiknek sem hiszek.

Sarkany Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3301

én tök másrol beszéltem végig

Ezt vettem észre. Szorítkozz talán a tárgyra! :))

Előzmény: arnyekxxx (3299)
y42 Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3300
De jókat röhöghetnek rajtatok a pokitikusok (minden oldalról), ha véletlenül idetévednek. Naív felnőttek gyermeki hittel valamelyik oldal mellett....:-)))
arnyekxxx Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3299
Terel a hohér bármit bárhova, egyszerüen elmondtam a véleményem, amivel senkinek nem kötelezö egyetérteni. Azt, hogy van aki értelmezi se akarja amit irtam, természetesnek veszem. Linkelheted ezerszer a btk-t, felölem az egészet be is másolhatod, ugyanis sehol nem mondtam, hogy az adott eset nem lehet büncselekmény, én tök másrol beszéltem végig, de ezt nem akarod felfogni.
Egyébként ha icipicit visszaolvasnál és a piros ködöt elfujnád a szemed elöl, láthatnád, hogy mégcsak nem is én hoztam fel ezt a provokácios dolgot, csak egyetértettem egy hozzászolással.
Ps.: Bocsi, hogy a véleményem nem egyezik a tieddel.
Előzmény: Sarkany (3294)
Sarkany Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3298

2 eset lehet.

Kifelejtettél egy esetet, de erre már egy korábbhi hozzászólásomban felhívtam a figyelmed.

Direkt nem érted meg amit irok

Fogalmazhattál volna szebben kis lovag: az életszerűtlen, a terelés céljait szolgáló teóriáidra nem vagyok vevő.

(ez tök természetes, ismerve a véleményedet)

Az, hogy mi a magánvéleményem az szubjektív kategória, irreleváns jelen ügy megítélése szempontjából..

Történetesen én a Btk-ra hivatkoztam, be is másoltam az megfelelő passzust, de valahogy mindig megkerülöd ezt a kérdést.

vagy tényleg nem érted. Utobbi eset gázos.

Hidd el, értem a próbálkozásod lényegét...

De a te dolgod, engem nem zavar.

Engem viszont zavar, hogy ennyire hülyének próbálsz nézni...

Előzmény: arnyekxxx (3292)
Sarkany Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3297

Először azzal védekeztek, hogy semmiség az egész.  ...  Aztán azt mondták, hogy a kormány rendőrállami módszerekkel nyomoz utánuk, lefoglalja az összes szerverüket. Tetszenek emlékezni, amikor a BSA feljelentésére több száz magánszemélyhez szállt ki a rendőrség, és több hónapra lefoglalták az összes informatikai eszközüket?

Azért ez a megállapítás sem semmi!

Arról nem is beszélve, hogy a Magyar Köztársaságban a kormány nyomozó tevékenységet nem végez, erre lenne hivatott a Polt féle ügyészség felügyelete alatt a rendőrség... :))

Előzmény: Enzo (3293)
nilan Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3296
Pedig volt már rá példa, pl. Tv2 telefonos szavazása, vagy a nem rég történt magyar vizsla faxolása.
Enzo Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3295

Kapizsgálom.

Tehát a szegfűsök betörtek, vagy az általuk felbérelt narancsos takarítónő túlórában kotorásztott a szervernél.  De lehet hogy Tom Cruise lógott le a tetőről.

Sarkany Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3294
A harmadik eset az, amikor Te próbálkozol tereléssel és jelen esetben ennek vagyunk tanui...
Előzmény: arnyekxxx (3292)
Enzo Creative Commons License 2006.02.15 0 0 3293

" fideszesek egyébként is jobban tennék, ha lassan keresnének egy jogászt, aki elmagyarázza nekik, miről is van szó"

Kéne egy jogász a jogászok közé...

Előzmény: Sarkany (3284)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!