Ha találtál a kertedben/szabadban egy rovart, amiről nem tudod, miféle állatka lehet, akkor írj ide, és reménykedjünk, hogy jön valaki, aki tudni fogja!
Kérlek segítsetek nekem hogy milyen állat ez és mit csinál amúgy? a képet mellékeltem.Azt találtam hogy lepkeszúnyog de biztos nem az.Ha beírom a google-ba és képet akarok róla nem ad egyet sem.És azt írták hogy vérszívó meg kutyákat betegít meg.Azért gonolom hogy ez nem az mert nem nézem vámpírnak. Eddíg azt figyeltem meg hogy a víz környéki helyeken van mint a fürdőkád,wc,mosogató.És bizony elég neki egy vízcsepp is hogy belepetézzen és kikeljenek a gusztustalan kukacok belőle. Valaki segítsen!!!
Ez a kis méhecske-kolibri szerű kis lény gyakran látogatja meg az erkélyen található virágainkat. Valaki meg tudná mondani, hogy mi ez? Köszönjük a segítséget.
Szia csak ma regisztráltam, ha nem írt volna neked még senki a középső képpel kapcsolatban biztosan mondhatom hogy a faj neve: Nicrophorus vespilloides Herbst, 1783 ez a dögbogárfélék családjához tartozik.
Köszönöm. Ti tudtok valamit. :) Akkor nem kell feltétlenül nekiállnom levadászni ezt a sok Nezara Viridula Nymph-et. A levéltetveket szabad enni nálunk.
Sziasztok, az előbb lemaradt a vizibogár képe - most sikerült - valaki megtudja mondani, hogy Ő kicsoda ???? - szürke - iszapszine van csak a fényképen ilyen szinű - rengeteg volt -van a tavamban - csip? - mert beleszoktm menni a tóba rendezkedni:-)
Hű nagyon szépen köszi ! Érdekes egy állatka én a fürdőszobában fotóztam le :) Aztán megnéztem a gépen ez az egy jó kép lett gondoltam csinálok még, de eltünt ! Mindenesetre még sose láttam ilyen furát, de tök jó legalább már tudom mi ez !