Az én férjem nem bírja az injekció látványát. a vér ok. nála. Az elsö gyereknél azt mondta nem lesz bennt, aztán ottragadt. A másodiknál már nem volt kérdés, hogy bejön-e. Még jó hogy ott volt, mert különben a földre pottyant volna a baba.
Ja, és az álomkór remek, végre tudok aludni. Előtte rengeteg gondom volt az elalvással, most azzal van gondom, hogy nehogy elaludjak. Képes vagyok egész délután aludni, aztán meg este is persze.
Az én párom megmondta, hogy nem jön be, úgyhogy be kell szerveznem valaki mást. Egy szomszéd, egy tanítvány, vagy bárki aki nem ájul el... :) Aztán majd elmesélik apunak is.... Bár azóta kiderült, hogy császár lesz...sajnos. De legalább akkor csinálhatja a saját doki és nem kell a kórháznak fizetni.
14 hetesen sem jobb a helyzet, a terheség alatt időszakosan vissza tér a fáradékonyság, legalább is nálam mindnél volt alusziság tünet. Egyépként a hirtelen lehülő levegő,eső,hó egyépként is okoz nálam álomkort.:))
ha ez az ismérve akkor lehet a 16 éves fiam is terhes, mert hazajön a suliból, és lefekszik aludni :)))
de tényleg, meddig van ez így?, én már 11 vagyok, és még mindig aludnék egyfolytában, na nem annyira gáz, mint az első pár hétben, de azért eléggé lusta dögnek érzem magam, mert máskor nem bírok megülni a seggemen, most meg...
Szerintem onnantól ,ha nem megy el a magzatvízed és burkot repesztenek,azt már nem birják,én kijárkáltam hozzá,egész a repesztésik onantól nem lehetet.:))
Az én párom úgy képzeli, addig lesz bent, amig nem kezdődik a dolog, mert attól ő elájul, és akkor majd kimegy. De hogy hol az a pont, amikor szerinte kezdődik...
Zsejkee, nekem mindkét terhességem egyformán hányás-, émelygés- és kellemetlenség-mentes volt, mégis az egyik gyerekem fiú, a másik lány. Reménykedj! ;-))
na de3 mikor feküdtél le? mert nekem teljesen felborult a menetrendem: eddig kettő-háromkor feküdtem, tízkor keltem, most meg tízkor eldőlök, nyolckor ébredek.
Az első uh után több, mint egy hétig valami hajnali négykor ébredtem (frissen-vidáman, semmi bajom nem volt), párom szerint akkor hat óráig csak vigyorogtam (no meg nem hagytam őt aludni) :))))
mert az első gyerekkel az ember lánya hajlamos túl hamar bemenni a kórházba, aztán csak nézeget, hogy mikor jön már, az érdemi része nekem sem volt több mint két óra, de sokkal előbb elkezdődik