Paul Hunter (Eng) vs Lee Walker (Wales) 5-0
Stephen Lee (Eng) vs Stephen Maguire (Scot) 5-0 !!
Mark Williams (Wales) vs Jamie Burnett (Scot) 5-1
Graeme Dott (Scot) vs Colm Gilcreest (Rep of Ire) 5-0
Mark King (Eng) vs Stephen Hendry (Scot) 5-4 !!!!
Anthony Hamilton (Eng) vs Matthew Stevens (Wales) 5-1
Jimmy White (Eng) vs Gary Wilkinson (Eng) 5-3
Quinten Hann (Aus) vs Patrick Wallace (N. Ire) 5-4
Peter Ebdon (Eng) vs Ian McCulloch (Eng) 5-2
Nigel Bond (Eng) vs Joe Perry (Eng) 5-3
hamarosan Davis-Morgan, Higgins-Drago, McManus-Fu.
ez gondolom az Irish Mastersen volt. nemrég néztem, hogy nyert 9-3ra Ken Doherty ellen, de mégis Doherty lett a győztes. magyarázatként csak annyi volt, hogy diszkvalifikálták Ronniet, már akartam is kérdezni miért. :)
Jimmyt szerencsére gyorsan kiengedték, mert tegnap már játszott és nyert is a mostani Irish Mastersen. Hendry viszont kiesett, Mark King verte 5-4re.
sorsoltak a Vbre is: DRAW Ronnie Maguire-el kezd..
Én semmi bajt nem látok abban, ha egy felőtt, biztos egzisztenciával biró ember a drogokhoz nyúl a szabadidejében, szorakozásként. A dopping már más tészta, azt gusztustalan, de szükségszerü velejárojának tartom az ÉLsportban, aki nem használ, az lemarad, ergo mindneki használ.
Egyik kedvenc spotágamban, a snookerben nem igazán lehet doppingolni, bár aki probált már bekokainozva játszani, az lehet, hogy másképp' vélekedik ;-)
Ronnie hosszu ideig drogozott es nem is olyan reg meg nyugtatot is szedett meccs elott. '98-ban igy veszitette el a Masters cimet (pozitiv lett a tesztje). errol egyebkent sokat beszelt a BBC-s interjujaban amit lattam. irt oneletrajzi konyvet is tavaly.
egyebkent most neztem hogy pl. Paul Huntert is elkaptak '97-ben.