Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Olympus Fl-36R vaku: - vadonatúj, csak 1-et villantottam vele, h működik-e (Rokonok hozták most novemberben, de megvették már nyáron, de nekem közben szükségem volt hirtelen vakura, így vettem egyet itthon. Szóval ezért nem volt használva.) - külföldi beszerzés, ezért nem garis - dobozában, zacskózva, minden jóval - eladás oka: második vaku, de nincs szükségem kettőre - ÉRDEKESSÉG: 1/128-ot is tud (amit kevés vaku mondhat el magáról) és slave-ként manuálban bármilyen márka beépített vagy külső vakuja elvillantja (tehát második vakunak tökéletes) - ára: 47.000 Ft
Kingston Elite Pro 4GB 133x (20MB/s) CF kártya: - ára: 3.300 Ft
A szett újszerű, lényegében csak tesztelve volt, adok hozzá minden tartozékot (doboz, idegennyelvű leírások, tokok, töltő, kábelek, CD, gyári bontatlan nyakpánt) + ráadásként 1GB Kingstone Elite Pro kártya.
A szettet postázni nem szeretném, nyomott áron esetleg Pana 14-45 OIS-t be tudok számolni.
Szett ár: 149.000.- 145.000.- Ft
Csak a váz külön 75.000.- az obi külön nem eladó!
A korábbi ugyanilyen gépemmel csináltam ezt, ezt, és ezt a képet is.
Eladó egy keveset használt, újszerű, karc – és használati nyomoktól mentes Olympus E-3 váz.
A géppel mindössze 6800 expó készült (főleg beltérben). Dobozzal, papírokkal, minden gyári tartozékkal, illetve két darab eredeti akkumulátorral. + 2 db. 2 gb - os sandisk extreme III CF + 2 gb olympus xD kártya.
2011 októberig hivatalos (Olympus Hungária) garancia a vázra és a plussz aksira is!
Igény esetén van egy feleslegessé vált Tamrac Adventure 75 hátizsákom is. 12-60 + 50-200 + 50 macro + E-3 + Fl-36R + szűrők, egyebek elfértek benne.
persze, egy porszívónál ez tökéletesen rendben van
de egy többszázezres vázat nem szívesen hagynál náluk akár több hónapra is, amíg eljuttatják külföldre, vagy épp hol tudják megoldani a garanciát, szemben a hazai szervizeléssel (pláne ha nem kimondott javításról, hanem mondjuk bekalibrálásról lenne szó...)
Azt mondták, ha gond van, hozzájuk vigyem vissza. Nekem a kezemben van a számla és az általuk kiállított garijegy, amin 2 év van. Vita esetén azt hiszem, ez mindenhol megállja a helyét, ha nem akarnak teljesíteni.