Keresés

Részletes keresés

makopa Creative Commons License 2006.03.10 0 0 3411
"Az  listán szereplő egyik személyt is felhívták, ő meg nem a listán, hanem azon volt felháborodva, hogy nyilvánosságra került.

Nyilván azért azt a szajoli valakit hívta fel a Fidesz telefonon, akit felhívott, mert Ő a Fidesz adatbázisában is szerepel. :)"

Úgy emlékszem, hogy a TV2 hívta fel a szajoli illetőt. Ettől függetlenül persze lehet hogy a több mint 10 órás adatletöltés során a fidesz is megszerezte a "legkevesebb 132 ezer magyar választópolgár személyes adatait" és Kubatov állítólagos hadserege majd szemmel tartja őket :))

Előzmény: Sarkany (3408)
eR-dei Creative Commons License 2006.03.10 0 0 3410
Ez a kutatás nem egy kormány időszakát öleli fel, hanem másfelét, ebből fél az O- T kormány.
Helyesen mondta valamelyik szószóló, talán éppen Dajcs, hogy ebben benne van az előző kormány sikere is.
Most meg nem hiteles a felmérés?
Ki érti ezt?
Kezdenek széthullni, mint rothatd XXXXXXXX a piacon...
Előzmény: tibra (3409)
tibra Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3409

A felkent megmondta (hirado.hu-n):

,,Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint a Tárki kutatóintézet elveszítette hitelét azt követően, hogy az emberek elégedettségét vizsgáló felmérés eredményét Gyurcsány Ferenc miniszterelnök jelenlétében mutatta be.

A Fidesz elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában csütörtökön este a Tárki Társadalomkutató Intézet által végzett, az emberek elégedettségét vizsgáló felméréssel kapcsolatban azt mondta: "nem a magukat felkentnek érző értelmiségieknek kell véleményt mondani arról, hogy érzik magukat az emberek. El fognak menni választani, és a voksukkal ezt ki fogják fejezni".

Orbán Viktor hozzátette: "a Tárkit meg sajnálom, a Tárki egy komoly tekintéllyel rendelkező cég (...), az a tény, hogy közös sajtótájékoztatót kellett tartaniuk a miniszterelnökkel, az tönkrevágta a hitelüket nagyon sok ember szemében. (...) Kampányidőszakban a miniszterelnök előhúz egy kutatóintézetet, és egy kormány által finanszírozott kutatásból megmondja, hogy soha olyan jól nem éltek mint most".

if (!window.goAdverticum) document.write(''); if (window.goAdverticum) goAdverticum.addZone(23330);

Sarkany Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3408

Az  listán szereplő egyik személyt is felhívták, ő meg nem a listán, hanem azon volt felháborodva, hogy nyilvánosságra került.

Nyilván azért azt a szajoli valakit hívta fel a Fidesz telefonon, akit felhívott, mert Ő a Fidesz adatbázisában is szerepel. :)

Előzmény: makopa (3407)
makopa Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3407
Valamilyen szajoli névsor volt, s mintha személyi számok is lettek volna a táblázat jobb oldalán. A tv2 érdeklődött csaklacéknál, de nem hívták vissza. Az  listán szereplő egyik személyt is felhívták, ő meg nem a listán, hanem azon volt felháborodva, hogy nyilvánosságra került.
Előzmény: tibra (3404)
Enzo Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3406
Ezt én nem is értem. Ha valaki bejön az irodámba, általában nem szoktam hagyni hogy a munkámba bambuljon. Ráadásul egy kamerával? Ráadásul otthagyom neki az illegális tartalmú excel-fájlt, hadd lesse? A "Start"-menütől közvetlenül jobbra van az a kis bigyó, egyetlen kattintás...
Sarkany Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3405

Szeretnék már szavazni.............

Hát, igen!

Mindennapi botrányunkat add meg nekünk ma. Kizárólag a szeretet és összefogás jegyében...

Jó lenne már túllenni ezen a politikai ámokfutáson.

tibra Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3404

DFT párttársa Szalay Ferenc volt, aki belépett a tófenékre?

Próbálom a szitut elképzelni. Nem láttam a tudósítást...........

Háttérkép, másodpercekig egy excell tábla. Közben gondolom alatta: jobbnál jobb infók.

De van, akiket nem a duma érdekel, hanem a háttér. ,,Első a tett, a szó a második" - gondolom felrémlett mindez. És mindezt otthon még rögzítették is, hogy akárhányszor megnézhessék a személyes információkat mutató munkalapot:)

Ha meg esetleg ez mégsem így volt, akkor az új  (természetesen független) média cselekvésével van dolgunk.

Ha törvénysértést észel, nem a városi rkaphoz viszi a kazit, hanem DFT-nek.

Szeretnék már szavazni.............

Előzmény: eR-dei (3402)
Sarkany Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3403

Reméltem, hogy egy bizonyított szabálysértés és egy bizonyított törvénysértés után visszafogottabb kampámy következik, tévedtem.

Látszik, hogy alábecsülöd a narancsosokat. A Fidesz minél többször tiporja lábbal a törvényt, annál hangosabban óbégat. Törvényességet emlegetve, rendőr után kiáltva, feljelentéssel fenyegetőzve...

:))

Előzmény: eR-dei (3402)
eR-dei Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3402
Maradjunk annyiban, hogy eddig még csak fideszes zsarolt...
szerintem ezek az "ügyek" a "parasztvakítás" részei, arról szólnak, hogy minden pártot lerángassanak ugyanarra a színvonalra.
Majd ha a Fidesz rendőrségi feljelentést tesz az ügyben, kimegy a szerv az mszp szolnoki irodájába, megtalálja a törvénytelenül fölvett adatbázist, akkor elhiszem, hogy szabálysértést követett el az mszp.
*
Reméltem, hogy egy bizonyított szabálysértés és egy bizonyított törvénysértés után visszafogottabb kampámy következik, tévedtem.

Előzmény: tibra (3399)
stusa Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3401

Tippelésre hívom a játékos kedvű fórumozókat!

Mit jelent be a kampánycsend előtti utolsó napon DFT?

A legjobbnak egy dedikált Deutsch-Für Tamás fotót ajánlok fel!:O)))

Előzmény: Sarkany (3396)
terla Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3400

Bocs, csak márc. 20-30 között lehet majd egyénileg szavazni, i naponta egy-egy kérdéscsoportra, illetve véleményt nyilvánítani. Ma kaptam meg a helyesbítő infót.  (Világszövetség, nemzetstratégia, demográfia, autonómiák stb témákban)

Előzmény: nilan (3395)
tibra Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3399

Egyet lehet találni, hogy melyik kamera volt:)

Itt egy hosszabb link.

http://www.fidesz.hu/hircentrum/dft_060309.html 

Előzmény: tibra (3397)
eR-dei Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3398
:))) ROTFL + MEGALOL
istenem...
tibra Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3397

A sasszem DFT:). De lehet, hogy tagi címlista volt - miből látszott, hogy kc lista?

Amúgy szerintem ez máshol is így megy:)

ZTV vagy SZTV kamera volt?

Sarkany Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3396
Fidesz: választási csalás Szolnokon

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=9964

nilan Creative Commons License 2006.03.09 0 0 3395
Biztos én vagyok a béna, de itt nem tudok szavazni.
Előzmény: terla (3394)
terla Creative Commons License 2006.03.08 0 0 3394

A Magyarok Világszövetsége lehetővé tesz egy elektronikus vélemény-nyilvánítást a határokon kívüli magyarok helyzete, a nemzetstratégia, a különböző autonómiák , a demográfiai helyzet kérdéseiben. A Weboldal: www.mvsz.hu/mnm

A szervezet email címe: mvsz@freemail.hu

Aki akar, kérem olvassa el, érdekes. És szavazzon. Tartózkodni is lehet.

Sarkany Creative Commons License 2006.03.08 0 0 3393
Kolosi Tamás, a Tárki elnöke, meg különösen... :))
Előzmény: nilan (3392)
nilan Creative Commons License 2006.03.08 0 0 3392
Ráadásul a Tárki a Fideszhez áll közelebb.
Előzmény: Sarkany (3391)
Sarkany Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3391
Tárki: jelentős az életszínvonal-emelkedés Magyarországon

http://www.mti.hu/cikk/123644/

Püff neki! Hogy is van ez?

Az imént hallottam a rádióban, hogy rosszabbul élünk, mint négy éve. Itt valakik megint hazudnak! :))

Sarkany Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3390

A sokszínűség jegyében belinkeltem korábban egy összehasonlító táblázatot, ki mit igért és annak teljesítése mennyire terheli meg az állami költségvetést. Íme:

http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/igeretek/igeretek/

Előzmény: terla (3389)
terla Creative Commons License 2006.03.07 0 0 3389
 A szocik nem szálltak be az ígéretversenybe?   Ingyenes utazás már 62 évtől...Idősügyi tanács, mint  szoci fiókszervezet, országosan és Szolnokon is...
Előzmény: Sarkany (3386)
Sarkany Creative Commons License 2006.03.06 0 0 3388

Aha...

Előzmény: Törölt nick (3387)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.06 0 0 3387
Bocs, de én már regóta nem foglalkozom politikával, így nem is érdekel ki ez a személy!
Sarkany Creative Commons License 2006.03.06 0 0 3386
A sokszínűség jegyében, nosza, védd meg Bagót! :))
Előzmény: Törölt nick (3385)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.06 0 0 3385
Látom, mások is szóvá tették, hogy túl egyoldalú a topik.

Szerintem, előbb vagy utóbb, senki sem fog ide írni, így magadra maradsz, az egyoldalúságoddal.

Pedig azt nem lehet mondani, hogy provokálom az általad létrehozott oldalt.

Sarkany Creative Commons License 2006.03.06 0 0 3384

Gyurcsány kutyabegyüjtő , telepre szállító szövegéről?

A hatalom iránti sóvárgás sok mindenre képessé teszi a Fideszt (ld. még beintés, hitleri párhuzam, stb.). Nevetségessé teszik magukat ebben a nagy igyekezetben.

1990-94 táján sokkal jobban ment nekik ez a dolog. Igaz, akkor nem voltak ennyire görcsösek. Ha lazábbak lennének, még el is tudnám hinni nekik... :))

Előzmény: terla (3382)
Sarkany Creative Commons License 2006.03.06 0 0 3383

Erről nics véleményed

De, van.

Lassan 16 éve ugyanaz a véleményem. Nyilvánosságra kell hozni az ügynöklistákat, mert ebben az esetben nem lehet politikai zsarolás eszközévé tenni azokat.

A hatalomnak valahony ez nincs ínyére. Kb. sejtem is, hogy miért...

Előzmény: terla (3382)
terla Creative Commons License 2006.03.05 0 0 3382
 Tisztelem éles szellemedet/nyelvedet Sárkány, de kissé egyoldalúnak tűnsz. A Médiában (És, HírTv,MN) megjelent, hogy Ungváry Krisztián azz újabb főpap ügynökök mellett ismét  megnevezett tartótiszteket  . Egyikük az NBH jelenlegi vezető tisztviselője. Erről nics véleményed, pontosabban a sok helyen, pozicióban is fennálló közvetlen személyi folytonosságról az Állampárt gépezetével? És  Gyurcsány kutyabegyüjtő , telepre szállító szövegéről? Csak hogy meggyőzőbb legyen őscivil, pártfüggetlen imázsod.:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!