"Az listán szereplő egyik személyt is felhívták, ő meg nem a listán, hanem azon volt felháborodva, hogy nyilvánosságra került.
Nyilván azért azt a szajoli valakit hívta fel a Fidesz telefonon, akit felhívott, mert Ő a Fidesz adatbázisában is szerepel. :)"
Úgy emlékszem, hogy a TV2 hívta fel a szajoli illetőt. Ettől függetlenül persze lehet hogy a több mint 10 órás adatletöltés során a fidesz is megszerezte a "legkevesebb 132 ezer magyar választópolgár személyes adatait" és Kubatov állítólagos hadserege majd szemmel tartja őket :))
Ez a kutatás nem egy kormány időszakát öleli fel, hanem másfelét, ebből fél az O- T kormány. Helyesen mondta valamelyik szószóló, talán éppen Dajcs, hogy ebben benne van az előző kormány sikere is. Most meg nem hiteles a felmérés? Ki érti ezt? Kezdenek széthullni, mint rothatd XXXXXXXX a piacon...
,,Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint a Tárki kutatóintézet elveszítette hitelét azt követően, hogy az emberek elégedettségét vizsgáló felmérés eredményét Gyurcsány Ferenc miniszterelnök jelenlétében mutatta be.
A Fidesz elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában csütörtökön este a Tárki Társadalomkutató Intézet által végzett, az emberek elégedettségét vizsgáló felméréssel kapcsolatban azt mondta: "nem a magukat felkentnek érző értelmiségieknek kell véleményt mondani arról, hogy érzik magukat az emberek. El fognak menni választani, és a voksukkal ezt ki fogják fejezni".
Orbán Viktor hozzátette: "a Tárkit meg sajnálom, a Tárki egy komoly tekintéllyel rendelkező cég (...), az a tény, hogy közös sajtótájékoztatót kellett tartaniuk a miniszterelnökkel, az tönkrevágta a hitelüket nagyon sok ember szemében. (...) Kampányidőszakban a miniszterelnök előhúz egy kutatóintézetet, és egy kormány által finanszírozott kutatásból megmondja, hogy soha olyan jól nem éltek mint most".
if (!window.goAdverticum)
document.write('');
if (window.goAdverticum)
goAdverticum.addZone(23330);
Valamilyen szajoli névsor volt, s mintha személyi számok is lettek volna a táblázat jobb oldalán. A tv2 érdeklődött csaklacéknál, de nem hívták vissza. Az listán szereplő egyik személyt is felhívták, ő meg nem a listán, hanem azon volt felháborodva, hogy nyilvánosságra került.
Ezt én nem is értem. Ha valaki bejön az irodámba, általában nem szoktam hagyni hogy a munkámba bambuljon. Ráadásul egy kamerával? Ráadásul otthagyom neki az illegális tartalmú excel-fájlt, hadd lesse? A "Start"-menütől közvetlenül jobbra van az a kis bigyó, egyetlen kattintás...
DFT párttársa Szalay Ferenc volt, aki belépett a tófenékre?
Próbálom a szitut elképzelni. Nem láttam a tudósítást...........
Háttérkép, másodpercekig egy excell tábla. Közben gondolom alatta: jobbnál jobb infók.
De van, akiket nem a duma érdekel, hanem a háttér. ,,Első a tett, a szó a második" - gondolom felrémlett mindez. És mindezt otthon még rögzítették is, hogy akárhányszor megnézhessék a személyes információkat mutató munkalapot:)
Ha meg esetleg ez mégsem így volt, akkor az új (természetesen független) média cselekvésével van dolgunk.
Ha törvénysértést észel, nem a városi rkaphoz viszi a kazit, hanem DFT-nek.
Reméltem, hogy egy bizonyított szabálysértés és egy bizonyított törvénysértés után visszafogottabb kampámy következik, tévedtem.
Látszik, hogy alábecsülöd a narancsosokat. A Fidesz minél többször tiporja lábbal a törvényt, annál hangosabban óbégat. Törvényességet emlegetve, rendőr után kiáltva, feljelentéssel fenyegetőzve...
Maradjunk annyiban, hogy eddig még csak fideszes zsarolt... szerintem ezek az "ügyek" a "parasztvakítás" részei, arról szólnak, hogy minden pártot lerángassanak ugyanarra a színvonalra. Majd ha a Fidesz rendőrségi feljelentést tesz az ügyben, kimegy a szerv az mszp szolnoki irodájába, megtalálja a törvénytelenül fölvett adatbázist, akkor elhiszem, hogy szabálysértést követett el az mszp. * Reméltem, hogy egy bizonyított szabálysértés és egy bizonyított törvénysértés után visszafogottabb kampámy következik, tévedtem.
Bocs, csak márc. 20-30 között lehet majd egyénileg szavazni, i naponta egy-egy kérdéscsoportra, illetve véleményt nyilvánítani. Ma kaptam meg a helyesbítő infót. (Világszövetség, nemzetstratégia, demográfia, autonómiák stb témákban)
A Magyarok Világszövetsége lehetővé tesz egy elektronikus vélemény-nyilvánítást a határokon kívüli magyarok helyzete, a nemzetstratégia, a különböző autonómiák , a demográfiai helyzet kérdéseiben. A Weboldal: www.mvsz.hu/mnm
A sokszínűség jegyében belinkeltem korábban egy összehasonlító táblázatot, ki mit igért és annak teljesítése mennyire terheli meg az állami költségvetést. Íme:
Látom, mások is szóvá tették, hogy túl egyoldalú a topik.
Szerintem, előbb vagy utóbb, senki sem fog ide írni, így magadra maradsz, az egyoldalúságoddal.
Pedig azt nem lehet mondani, hogy provokálom az általad létrehozott oldalt.
A hatalom iránti sóvárgás sok mindenre képessé teszi a Fideszt (ld. még beintés, hitleri párhuzam, stb.). Nevetségessé teszik magukat ebben a nagy igyekezetben.
1990-94 táján sokkal jobban ment nekik ez a dolog. Igaz, akkor nem voltak ennyire görcsösek. Ha lazábbak lennének, még el is tudnám hinni nekik... :))
Lassan 16 éve ugyanaz a véleményem. Nyilvánosságra kell hozni az ügynöklistákat, mert ebben az esetben nem lehet politikai zsarolás eszközévé tenni azokat.
A hatalomnak valahony ez nincs ínyére. Kb. sejtem is, hogy miért...
Tisztelem éles szellemedet/nyelvedet Sárkány, de kissé egyoldalúnak tűnsz. A Médiában (És, HírTv,MN) megjelent, hogy Ungváry Krisztián azz újabb főpap ügynökök mellett ismét megnevezett tartótiszteket . Egyikük az NBH jelenlegi vezető tisztviselője. Erről nics véleményed, pontosabban a sok helyen, pozicióban is fennálló közvetlen személyi folytonosságról az Állampárt gépezetével? És Gyurcsány kutyabegyüjtő , telepre szállító szövegéről? Csak hogy meggyőzőbb legyen őscivil, pártfüggetlen imázsod.:-)