MarK!
Mi bajod a keresztény rockzenével? Értesz hozzá egyáltalán?
Akkor érveljünk! Előbb írjátok le ti, hogy miben jó Ákos. Na jó, kezdhetem én is:
-énekelni nem nagyon tud
-rossz dalokat ír(nak neki?) - túl egyszerűek (nekem)
-a "versei" botrányosak...
-az egész úgy ahogy van igénytelen
-persze azért a diszkó"zene" szintnél magasabban van
-image-e MŰ
Ami a legnagyobb baj: rajongói tehetségesnek tartják. Ez pedig az ő felelőssége is, hogy ezt el tudta hitetni másokkal.
Igénytelenségét beetette másoknak.
Huhh, mi van itt már megint! Nem csoda, hogy Angelnek elment a kedve az egésztől(Na nem Ákostól, hanem ettől a kocsmatopictól).
De megmondom őszintén, én is rajtakaptam már Ákost azon, hogy félrebeszél. Példákat most direkt nem írok, mert nem akarom tovább feszíteni a húrt, de legyen elég annyi, hogy nagyon ügyesen csinálja, és nem könnyű észrevenni. Tessék egy kicsit a sorok között is olvasni, úgy ahogy Szigi is teszi a dalszövegekkel.
Nem Szentírás, amit Ákos mond.........................
withe, ezeket a miértes faszságokat (pardon) honnan vetted?
Ilyet még kitalálni sem eccerű..... Mit vettél be, mikor ezek eszedbe jutottak?
Parókás, hát ez jó.....:-))))))))))))
Ákos, mint sátáni figura! Talán hallgass Korn-t, vagy Manson-t, vagy Death Metalt, ahol belehányások, meg beleböfögések vannak a zenében. Pedig az sem sátáni zene.
eloszor is tenyleg parokas, ezt eleg biztos forrasbol tudom, de ez inkabb csak nevetseges, mintsem baj, ezzel csak magat jaratja le, bizonyitva azt, hogy vizet predikal, am bort iszik
masodszor, mikor is hazudott?:
-miert mondta, hogy amerikaban tizezrek elott koncertezett?
-miert mondta, hogyha akarna, amerikaban filmszineszkent jol elhetne ? (jobban, mint itt zeneszkent)
-miert pocskondiazza,a nalanal joval tobbszor bizonyitott palyatarsait folyton? akar hazugsagokkal is (pl.: Rozsi nem maga irja a dalait; ezt a Zpluszban mondta)
-miert szereti Zorant? talan csak nem azert mert ugyanolyan kokler , mint o?
-miert jatszik modernet, mikor odivatu, foldhozragadt pancser?
-miert tesz ugy, mintha segitene, mikor csak art? erre mondom en , hogy ordogi
-miert mondta, hogy reszt vett a Padlas komponalasaban?
es ez csak ami most eszembe jutott, de szamtalan pelda van/volt meg
Ha szerinted Ákos egy amatőr, aki el tudja magáról hitetni, hogy nem az, akkor ezt szerintem elég jól csinálja, hogy ne mondjam profi szinten. Vagy akkor mégsem olyan amatőr?
Bocs, de ki hord parókát? És ha esetleg mondanál példát, hogy mivel hazudik és csapja be a fiatalokat Ákos, feltéve, ha rá értetted, azt nagyon megköszönném. Meg talán a többiek is.
endi, ezt a véleményt méltán kiérdemlik az általad oly kedvelt keresztény rockzenekarok(?) is... Én inkább ezektől óvnálak téged és az összes többi embert.
neked akartam jot.......
nekem a zenejevel semmi bajom, nem erdekel es kesz, ez meg nem lenne baj, de o.....
alnok, hazudik,becsapja a fiatalokat es parokat hord
Mindenkinek aki nem szereti Ákost, és itt "fikázik" a fórumon!
Ha tényleg csak annyi a baj, hogy az ő zenéje nem nyerte el a tetszéseteket, akkor ne hallgassátok! Van még millió zenész aki megfelelhet nektek. Ez még nem ok az ilyen megjegyzésekre.
Amennyiben komoly érveitek is vannak, kiváncsi vagyok... (Ha nincsenek, akkor jobb lenne egy AntiÁkos fórumot alapítanotok és ott folytatni ezt a "nem szeretem a zsiráfot mer' hosszú a nyaka" típusú szöveget.)
Ja, és mindenki hadd mérgezze magát azzal amivel akarja.
Somlo, Presser>> koismert artok, gondoltam, hogy gyujtonevuk olyan erv, ami radobbent igazamra,
Zoran, Akos oregebben - egykutya, atok rajuk
de azert ne hidd , hogy zavar mivel mergezed magad
csak feltelek
en mondjuk egyaltalan nem szeretem a zenet, es ez nem idetlen vicc; szamomra ellenszenves az , ami ekorul a szorakozasi forma korul zajlik, sztarok, iranyzatok, divatok,,,nevetseges, foleg az ilyen satani figurak , mint akos, meg lgt.....kilog a lolab
Ilyen meggyőző érveket! Kidobom az összes Ákos kazettámat, és ha valahol Ákosost látok a közelben, menekülök! Szedte-vedte-teremtette! Nem bírjátok elviselni, hogy más zene is létezik azon kívűl, amit ti szerettek?
"Megnéztem a békéscsabai képeket. Hogy a fenébe tudtátok becsempészni a fényképezőgépet? Nekem ki kellett borítanom a táskámat."
Nem vittünk be táskát :) Illetve Évi bevitt, szidta is magát érte...
Az egyik listatag a derekára kötötte a gépet, pont azzal ellentétes oldalra ahol a secusok álltak :)
Amúgy sajnos alig sikerült belőlük pár jó :/
A nézőszámot megsaccolni nem merem, de a MarK által megjegyzett kb. 5-6 ezer ember azért reális lehet. Főleg hogy pl. ott volt a kivetítő is a 44-es főúton...
Igen, én vagyok az, akire gondolsz. Megnéztem a békéscsabai képeket. Hogy a fenébe tudtátok becsempészni a fényképezőgépet? Nekem ki kellett borítanom a táskámat. Az Ákoshonlapon azt írják, hogy 10 ezren voltak a koncerten. Szerintem ez erős túlzás. Egy BS-nyi közönség elfért volna? Szerinted mennyien voltunk?