az szép volt, de ahhoz képest, hogy két ilyen nagy játékos játszott, nem volt egy jó meccs szerintem. mondjuk lehet azért se kötött le túlzottam, mert tudtam a végeredményt.:) hiába, sportot élőben kell adni..
jahh én spec láttam. Jimmy White volt amúgy, épp az előbb mutatták a euron(most épp snookerezett:)). a nagy pókeresek ki is voltak akadva rendesen mekkora mázlija volt Jimmynek.:))
ja és bejutott a döntőbe egy másik snookeres Steve Davis is, de ő elég hamar kiesett a döntőből.
Lehet, hogy ez nem új hír nektek, de láttátok a Sport1-en a Pókerversenyt, amit az eredetileg snookerbajnok (a műsorban legalábbis ezt mondták) nyert meg. Eszméletlen, hogy mekkora mázlija volt a döntőben, de a pókerhez az is kell, szóval megérdemelte az egymillió fontos fődíjat.
Mark Williams
Mark King
Graeme Dott
Peter Ebdon
Stephen Lee vs Joe Parrott
Jimmy White vs Shaun Murphy
David Gray vs Ian McCulloch
John Higgins vs Drew Henry
Ronnie O'Sullivan
Quinten Hann vs Jamie Burnett
Steve Davis
Paul Hunter vs Ding Junhui
Ken Doherty vs Allister Carter
Joe Perry vs Barry Pinches
Alan McManus vs Dominic Dale
Stephen Hendry vs Gerard Greene
huuu rossz nézni ezt a meccset Ronnie előadása után. :) asszem lépek is aludni..
a holnap délutáni választék:
Stephen Lee-John Parrott
Jimmy White-Shuan Murphy
Ken Doherty-Allister Carter
gondolom nézhetjük "kedvenc" Leenket..
Jaaaaa,ez az a verseny,ahol heten indultak?
Annak már láttam az eredményeit,sőt tán ide is benyomtam..köszi.
Naná hogy örültem!!!!!Drága Hendrykém nyerte!:)))
jaa az tuti. monjuk én Ronnie bármelyik (nyertes) meccsén szívesen lennék közönség. :))
sport1en Williams-Higgins, nagyon slendriánok a fiúk, semmi mellény, a bíró se pingvin.. :DDD
meg a kommentátorok elég erősen rámentek a pénzdíjak kivesézésére, de legalább magyarul beszélnek. :)
He wrote his name into the record books in 1998, when along with Matthew Stevens and Tony Chappel he was one of 3 players to compile a 147 in the same event on the same day.
Nem semmi élmény lehetett "közönségnek" lenni azon a napon.:))
na ja, de elment. :)) és mint tudjuk a jó játékosnak szerencséje is van, hát Ronnienak most az is volt.
meg ha a 3.ban nem cseszi el Ronnie a feketét lehet sima lett volna. ennek így kellett történnie. :)
mingyár snooker a sport1en, bár már régi meccs,a kommentátorokra kiváncsi vagyok mit alkotnak..
na az ilyenekért (is) bírom Ronniet: egy piros elrakás után nem lett tökéletes a terelés -a sárga zöld barna hármas mögött állt meg a fehér- és ahelyett, hogy csak lekoccolta volna a barnát, belökte azt a hosszúba és a terelés is jó lett. :)
és nyert is Ronnie 5-4 re! szerintem nagyon jó meccs volt, Day is jól játszott nagyon
vázzz:(( 3-2 Daynek, és nagyon jól nyomja a kiscsávó. :)végülis szimpatikus, de azér így első körben nem kéne levernie Ronniet.
ráadásul 3frameben kb 60-0 ról feljött Ronnie és erre az utsó feketét elkefélte..
mindent bele Ronnie!!!!