Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Micro 4/3-ra váltás miatt eladnám az E-410-es gépem, Zuiko 14-42 f/3,5-5,6 objektívvel, 2 akkuval, 1 db 2 Gb-os XD és 1db 512 Mb-os CF kártyával, töltővel és a többi alaptartozékkal.
A gép 2008. februári, 13600 expo van benne.
További kérdésekre mailben válaszolok! (mail publikus)
A következő felszerelésemet kínálom eladásra külön-külön vagy egyben:
Olympus E-520, minden gyári tartozékával (1 db gyári akkuval), dobozában 2010.01.21. 3200 expóval és még 1 év garancia 65.000 Ft
1 db Olympus BLM1 gyári és 1 db Real Power BLM1 utángyártott akksi szintén 1 évesek 10.000 Ft
1 db Pentax O ME 53 kereső 1,2-szeres nagyítással átalakítóval az 520-hoz 6.000 Ft
1 db Oly ZD 14-54 2,8-3,5 (I-es verzió), doboza nincs, de minden tartozéka megvan, 3. tulaj vagyok és tökéletes állapotban van + adok hozzá egy újabb LC-67B objektív sapkát is (a régi is jár hozzá) 75.000 Ft
1 db Oly ZD 40-150 3,5-4,5 (a fém bajonettes), dobozában minden gyári tartozékával 34.000 Ft
1 db Sigma 105mm 2,8 EX DG macro, dobozában minden gyári tartozékával 75.000 Ft
1 db Metz 48 Af-1 vaku, 2010.májusi, tehát még 4 hónapig garanciális, keveset használt + adok hozzá egy Metz Mecabounce 58-90-et 50.000 Ft
CF kártyák, 1 db Kingston 4 GB 266x Ultimate, 1 db 2 GB Kingston 133x, 1 db 2GB xD 7.500 Ft
Van még hátizsák, szűrők stb. amikből majd lehet mazsolázni.
Minden eszközöm tökéletes, szép állapotban van és hibáktól mentesek.
Az ajánlatokat a mailemre várom vagy lehet hívni a telenor kilenc56 19huszonnégyes számon.
sajnos tudom, de egy barátomé aki nem szereti a menüjét, meg az egész kezelését (amit kenonosként mélységesen megértek) és egy ultrazoomot szeretne inkább...köszi
Én is Eneloopozok. Nézegettem anno ezeket a CRV3-akat, de mivel nem találtam bővebb infót, tapasztalatokat róluk, így inkább maradtam az istenített Eneloop mellett. Nem bántam meg. Jó az a 12 órás töltés, mert így sokkal kíméletesebben töltődik az akksi, hosszabb életű lesz. Állítólag az a jó, ha a névleges teljesítményének a 1/10-ével töltöd. (Tehát 2000mAh-s Eneloopot, 200mA töltőárammal 10 órán keresztül. Az alapból az akksik mellé adott töltő ilyen.)
Én is újratölthető akksikat használok, de ez LiIon, és ez bármikor újratölthető, meg azt írták róla, hogy ilyennel dupla annyit lehet villantani, meg gyorsabban is feltöltődik. A síma akksimat 12-15 óráig is kell tölteni, az a baj velük.
Jónak jó, de én az FL-50-be Eneloop akksikat használok, teljesen megelégedve. Tartják a töltést, megbízhatóak. Elfogadható áron árulják, és bármilyen töltővel tölthet, (kivéve gyorstöltők !) és nem csak a vakuba jó, hanem bármibe, ami ceruza akkuval működik.
Elvileg az SB-600-as kupakja jó rá. (Bár én kipróbáltam a Digitcamnél a Dörr kupakját, és kicsit szorult, úh lett belőle egy noname verzió, ami teljesen jó rá.)
(Ha nem találsz, akkor szólj, mert nekem mivel már nincs meg az Oly szettem, csak 2 vaku 1 kupakkal, így azt a kupakot ha nagyon szeretnéd, elbizniszelhetjük. De először keress, ha nem találsz, csak utána szólj!)
Ide is felrakom, mert a másik topokban nemkaptam választ: FL36R-hez milyen diffúzor kupak jó? Mekkora méretű jó rá? Hol kapok ilyet? Esetleg típusszáma van? Vagy jó rá másik vaku kupakja is, ha igen akkor melyiké? Köszönöm a segítséget! B.Ú.É.K.
Olympus Fl-36R vaku: - vadonatúj, csak 1-et villantottam vele, h működik-e (Rokonok hozták most novemberben, de megvették már nyáron, de nekem közben szükségem volt hirtelen vakura, így vettem egyet itthon. Szóval ezért nem volt használva.) - külföldi beszerzés, ezért nem garis - dobozában, zacskózva, minden jóval - eladás oka: második vaku, de nincs szükségem kettőre - ára: 47.000 Ft44.000 Ft
Kingston Elite Pro 4GB 133x (20MB/s) CF kártya: - ára: 3.300 Ft2.500 Ft