Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Gépmunkával lehetőségem van arra.hogy a mikro 4/3 átalakitót csináljak M42 menettel.Kérdés az,hogy milyen vastag legyen a gyürü ahhoz,hogy normálisan be tudjam állitani a fókuszt. Nem akarok makrózni.Köszi
Az E-520-as pakkból maradt még egy BLM-1 akksim, amitől megválnék. 1 éves, nem volt agyon használva, 10.000 Ft-ért. (Újonnan 17e-től indul.) Normális alku azért belefér.
Azért kérdem, mert nem mindenkinél jelenti ugyanazt pl. az "újszerű" kifejezés. Már fürödtem be ilyesmivel. :S Mennyiért válnál meg tőle? Helyileg merre van? Tudnál róla csinálni egy képet? (mármint a karcról...)
sehol nem írtam a pana 20asra vonatkozókat :) nem is ismerem, egyszer volt kezemben. csak azt írtam, hogy az oly 17ese egyáltalán nem rossz obi, csak nem a manapság oly' divatos tulajdonságokat kell nagyítóval keresni, amik csak részben fontosak egy kép megalkotásához.
Hm, mi az a "hangulat", ami a Lumix 20-nak nincs? :P
Nyilván, a képet a fotós csinálja - de ennyire ne nézzük le a technikát, mert gyorsan eljutunk a D3-tól a mobiltelefonig.
Hangulata a 20/1.7-nek is van, csak az ha kell karcol is (bár mint kocsi írta, sokat dob minden m4/3 obin a vázakba gyárilag beépített CA és egyéb korrekció)
Szulita28: Makró obit kerestél, itt ez a 105-ös sigma;)
Olympus E-520, minden gyári tartozékával (1 db gyári akkuval), dobozában 3200 expóval, 2012.01.21.-ig garancia + 1 db 2 GB Kingston 133x CF, 1 db 2GB xD kártya + 1 db Real Power BLM1 utángyártott akksi összesen 70.000 Ft
Olympus ZD 14-54 2,8-3,5 (I-es verzió), doboza nincs, de minden tartozéka megvan, 3. tulaj vagyok és tökéletes állapotban van + adok hozzá egy újabb LC-67B objektív sapkát is (a régi is jár hozzá) 75.000 Ft
Olympus ZD 40-150 3,5-4,5 (a fém bajonettes), dobozában minden gyári tartozékával 34.000 Ft
A fentiek egyben 170.000 Ft
Metz 48 Af-1 vaku, 2011. májusig garanciális, keveset használt + adok hozzá egy Metz Mecabounce 58-90-et 50.000 Ft
A fentiek a vakuval kibővítve egyben 210.000 Ft
Sigma 105mm 2,8 EX DG macro, dobozában minden gyári tartozékával 75.000 Ft
1 db Olympus BLM1 gyári akksi szintén 1 éves 8.000 Ft
1 db Pentax O ME 53 kereső 1,2-szeres nagyítással átalakítóval az 520-hoz 6.000 Ft
És aki mindent egyben visz annak: 290.000 Ft
Van még hátizsák, szűrők stb. amikből majd lehet mazsolázni.
Minden eszközöm tökéletes, szép állapotban van és hibáktól mentesek.
Az ajánlatokat a mailemre várom vagy lehet hívni a telenor kilenc56 19huszonnégyes számon.
Ezzel azért vitatkoznék. Nyilván van x Yen R&D büdzséjük. Mire jobb költeni? Egy olyan termék kifejlesztésére, ami már másnál létezik, és ha akarnak, ha nem, versenyezniük KELL, vagy egy olyanéra, ami ma még nincs, így amíg a Pana nem lép, kaszálhatnak? Ha én lennék a fő Oly marketinges, az utóbbira szavaznék. 50/1.2 portré, 65/2 makró, 12/1.4 nagylátó, lenne itt mit csinálni...
Ha az a 12-50 megvalósul, és tényleg fényerős lesz, tutira a legdrágább m4/3-os obi lesz, ami ma létezik :-). A 14-54 adapterrel egész jó amúgy, súlyra is, méretre is, bár a 20-as mellett nem sokat volt fent eddig.
Eladó egy Olympus 35mm f3.5 objektív 4/3 rendszerű fényképezőkhöz új állapotban. Csak kipróbálva volt. Ajándékba kaptam, de nem használom. Doboz, mini leírás, és nemzetközi garancia van hozzá, de számla nincs, mert külföldről lett véve. Makróhoz, portréhoz tökéletes, nagyon éles képeket csinál, és hatalmas a nagyítása makróként!
Pesten megnézhető, kipróbálható.
Ár: 45000 Ft
Új állapotú, vagy nagyon szép használati nyomoktól mentes 14-45-ös Olympus obit (a régebbi típusú) 30.000ig beszámítok!
Nemtom. :))
Nyitott vagyok mindenre, bár ha zoomot szeretnék, akkor talán érdemesebb lenne megvárni a rebesgetett Pana 12-50-et. Jó az ultranagylátó, de nálam szerencsére nem létszükséglet. A fixekkkel azért jól elvagyok, de természetesen a zoom rugalmassága nyilvánvaló előny. Ha viszont a nagyobb, fényerőtlenebb 9-18 drágább, mint a 14-es Pana, akkor marad a fix. :)