Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
8-10mm x 180-200- as zártszelvényt 1-20mm lemezt, teher autó alváz......0,8-as drót : http://www.cooptim.hu/?page=termek&MNR=78071361 Ami vas azt ezzel hegesztem, hegesztjük.Egyszer hozott a főnök valami román drótot,0,8mm volt az is, össze akartam hegeszteni két 220mm-es U vasat, de mire a 1,5m végére értem végig repedt.El használta a kolléga ponyva keretekhez :-)
Nemsokára mindenhol, most a facebookon szúrtam ki a gyöngyösi csúcshegnél, ahol "akcióban" 127.000. (175e lista ár, de ugye az iweldnél a régi 185 is 150 listaáron)
Az Iweld honlapon az árakat ugye tudjuk hogy túlzóak, a forgalmazók majd jutányosan kapják és valahol tényleg 120e körülre fog beállni szerintem. (remélhetőleg)
Egyszerűsödött a polaritás váltás, lemaradt az értelmetlen kijelző, viszont értelmesen skálázott potik vannak. Csak azt a majmot nem tudom minek erőltetni, de összességében pofás lett :-)
Mindegyik ingyen szállítással van hirdetve :-) és igazad van drága de az egyik orosz a másik meg originál régi flex, és pár perc volt megtalálni :-)
Törött kúpos fúrószár mindenhol van ahol nagyobb vas darabokkal foglalkoznak,ahhoz hegeszted a keverőt és mehet a kúpos orosz gépbe :-) erre gondoltam.