Igazán sajnálom ,remélem minden rendben lesz a műtétel,és hamar ismét babátok lesz,és az már egészségesen jöhet világra.Tudom ez most nem nagy vigasz,de ha nem lett volna egészséges talán jobb is igy.Sok erőt kívánok!!! Várunk vissza mindentől függetlenül.
Hát úgy történt, hogy tegnap délután pisilésnél feltünt, hogy barnás a váladék. Bementem a kórházba, nézték ultrahangon kb. 20percig, és nem találtak szívműködést, majd még egy orvos nézte ugyanennyi ideig, és ő sem talált, viszont ő mondta, hogy valami rendellenesség lehetett vele, mert nincs magzatvíz, csak a burok ráfeszülve. Ha nem fogok jobban vérezni (már egy kicsit vérzek) hétfő reggel megyek be egy napig méhszájtágítás, és kedd délután műtenek. Tegnap még nem görcsöltem, és ma sem nagyon. Biztos nem történik már több ilyen a topikban. Nagyon remélem!
Azért bármit mondanak ne éld bele magad, 20 hetesen a fiamra lányt igértek,28 hetesen Zsuzsiból, László lett, már ezt sem akartam hinni, utána a dokim minden ulth.-on megnézte ,"még mindig fiú "-monta kétkedésemre, tényleg az lett, a lányoknál nem tévedtek.:))))
Kivánom ,hogy neked is meglásák mi lesz aproság.Nálam nem látszot egyiknél sem ,20 hetesen is csak találgatak még milehet,26-28 hetesen tudtam biztosabat a nemükről. Mindenkinek szép napot,baj menteset!
Olyan hihetetlen már 11-12. hét körül, még a 5-8.hétnél benne van a pakliban,persze tudom bármikor történhet valami, csak tényleg sziven ütöt.:(( Egyébként az álmokról ,azt dolgoza az agyad amit nappal átélsz,csak kuszásan dolgozod. Nyugi:)) Előnyöm veled szemben, hogy nálam már törpe mogorog,igy én nyugisabb vagyok. Bevallom az este ,én is sasoltam törpét mogorog-e? sok időbe telt ,de türelmem meghozta gyümölcsét,tenyerem alá bujt.:))))
Tiszta szívből sajnálom, ha van erőd írd meg, hogy mi történt, honnan derült ki (sima UH-n, vagy görcsöltél?) Sok erőt a holnapi naphoz, és várunk vissza!
Lányok, Ti pedig nehogy elkeseredjetek, sajnos történnek szomorú dolgok, de nem gondolhatunk mindig azokra!!! (mégha a saját szomorú dolgaink is...)
Képzeljétek, tegnap végre találkoztam egy nagyon kedves barátnőmmel, aki elmesélte, hogy a második gyerkőcnél 11(!) hetesen megmondta a doki, h. fiú lesz! Most teljesen felpörögtem, hogy mi van, ha holnapután megtudom :)
Tegnap egész nap rosszul voltam (migrénes fejfájás pici hányingerrel) de remélem nyoma se maradt.
képzeljétek azt álmodtam, hogy dokinál voltam, 11 hetesen, és mondta, hogy elhalt a terhesség, és mondtam, hogy gondoltam, mert a topikban olyan sok lánynak, és eljöttem.
Na, hatásotoktra megmértem magam, nem kellett volna: kerek 70 kg vagyok a 170 cm-hez. Juj! Azt hiszem, nemrég még valahol 67 környékén voltam, jó egy évvel ezelőtt pedig 60. Hát, szépen fejlődők. Hogy is van az, amikor valaki elkezd terhesség közben fogyni? :-))))))
Hát én is nemrég költöztem a kerületbe (ennek örömére hoztuk össze a babát), uh nagyon jártas én sem vagyok a dolgokban. azt el tudom mondani, én mit csináltam. a fehérvári úti rendelőbe mentem be, mert azt mondták, a szent imrében nincs orendelés, de azóta kiderült, h ott is van. De szerintem mindegy, mert az a doki, akinél én voltam, az a szent imrében is dolgozik. Szóval: ha még nem jártál a rendelőben, be kell menni személyesen, az információnál nagyon kedves nénik felveszik az adatidat (ha ebben a kerületbe vagy bejelentve is, szerintem csak akkor mehetsz oda), és adnak egy időpontot ahhoz a dokihoz, amelyikhez szeretnéd. Én találomra választottam, elsőre nem igazán jött be, kedden megyek hozzá vissza, kap még egy esélyt, ha nem jó, keresek mást ugyanott. a bártfai rendelőbe viszont szerintem semmiképp se menj, iszonyú lepukkant, engem oda küldtek ultrahangra. A fehérvári úti viszont nagyon jó, percre pntosan hívnak be, és olyan sorszámkijelzővel, mint a bankokban, szal nem a nővérkéket kell kergetni a személyiddel. És a dokiról annyi mindenképp pozitívum, h semmit sem éreztem, amig vizsgált. Csak a stílusa szar, de lehet, h csak rossz napja volt. Majd kedden kiderül.
Berki ne bánkodj a plusz kg miatt, a lerakodott + zsirokból épitkezik a baba,emlitett barátnőm szintén + kg kezdet, most fenékre ,csipőre fogyott a pocakja viszont nőt.Kifejezeten előnyösen formálodik,bár szedet hozzá kg-t,de csak a babának.:))) Annak örülök ,hogy jobban érzed magad,ha még is romlasz probáld a teát amit irtam,1x2 tuti jobb lesz.
Sajna elő fordulhat ,hogy végig fáj a hasad 30hetes barátnőm is panaszkodik rá,sétáknál,ébredésnél,ülésből fel állva ,érez fájdalmat. Jajj! most néztem 3/D a keresztfiam állati, kukac,sziv,mosolyog,szopja az uját,Ásit,szóval mindent csinált ,csak megállni nem akkart a ulth.-on:))))
Sziasztok! Suliban voltam tegnap és ma is, így nem tudtam írni, de olvastalak benneteket. Köszi a torkom alakul, bár igazán nem csináltam vele semmit. Csak ha sokat beszélek, akkor fájdul meg, meg reggel ébredéskor.
Centiket és kilókat nem írok, csak annyit, hogy elég kövér vagyok, és sajna hasra híztam, úgyhogy nekem akkora hasam van, mint egy soványnak a 7. hónapban. Ergo fogalmam sincs, hogy ami most nött, az mitöl van (gyerek, vagy belek vagy mittudomén), mert kilóra egy dekát sem híztam eddig. 13+5. Szóval nem tudom nálam mikor látszik a terhesség, mert eddig is úgy néztem ki. Csak érzem a gatyákon, hogy ki kellene gombolni. Szerencsére találtam egy ismerös butikost, aki ha kiválasztom a fazont, mintát stb. tud a méretemnek megfelelö nagyságú ruhákat hozatni a nagykerböl. Csak még az árban nem egyeztünk meg. (örülnék a nagykerár+áfának:-)))
Sziasztok! Nektek szokott még fájni a hasatok? Nekem mostanában folyamatosan fáj, nem tudom mitől lehet. Én azt hittem, hogy ez csak az elején szokás. Van, hogy éjszaka arra ébredek, hogy fáj. Ez végig így lesz?
Örülök, hogy minden oké ,és a baba jól érzi magát. Tényleg az vagy ,sovány,én 170cm áltag 57-59kg gizda vagyok.:)) Kedvesen szokták mondani ,elől deszka hátul léc,igaz fenekem van ,de a mellem csak most nevezhető ismét dodornak.:)))))))))
tegnap megnéztem a pocaklakómat :)) szemlátomást jól érzi magát, mert vidáman ficánkolt :) a házidoki elküldött hasi uh-ra , mert talált valami szokatlant a hasi aorta körül, de szerencsére semmi különös, azt mondta az uh-s doktornő, hogy sovány embereknél előfordul, hogy hozzányomódik a gerinchez, és azt érezni
ezen jót mulattam, én sovány! :), de azt mondta igen, én sovány vagyok, egész megnyugodtam...
különben a 166 cm-hez a 63,5 kilómmal nem tartom magam annak, persze ez már 1,5-el több, mint a szokásos
de legalább megnéztem a babót is, azt mondta szép nyúlánk baba, biztosan jó lesz a tarkóredő érték, most 35mm a CRL
Sziasztok! Lányok hihetetlen ,de egyre jobban érzem magam,hangom a régi nem is árt ,mert a gyerekeim jocskán elkanászodtak mig betegeskedtem.Mérelegre áltam 59,5 kg indultam most 62,5kg-ot mutat a mérleg. Berki! Hogy vagy hangod, torkod?Remélem javulsz.
Sziasztok! Bekukkantottam ide hozzatok, most hogy megnyilt ez a topik. Tetszik! Meg felkeszulos vagyok, 3 honapja olvasgatok errefele, van egy kicsi esely, hogy meg ehhez a topikhoz csatlakozhassak majd. Most gyakorlati kerdessel jovok. Lujzer, rolad olvastam, hogy a szentimrehez tartozol? En is 11.kerben lakom (ideigl.) Az utobbi 6 evben videken jartam nogyogyaszhoz, elejetol maganrendelesre, sose korhazba, igy nem nagyon tudom itt pesten hogy mukodik. Szerinted a fehervari uti rendelobe vagy bartfaiba, vagy a korhazba kell mennem? Mindegyik helyen van nogyogyaszat? Sima kivizsgalast, rakszurest szeretnek, igy terhesseg elott, meg szetnezni, ha mar ide fogok tartozni. Azt sem tudom az uj rendszerben hogy megy ez, kell majd valahol regisztralnom? Hol kell fizetnem? Hany orara erdemes odaernem? Koszi minden segitseget, meg remenykedem, hogy csatlakozhatok majd hozzatok esetleg egy tel vegi babaval.