Keresés

Részletes keresés

gyep Creative Commons License 2000.07.02 0 0 682
sziasztok!!
én itt új arc vagyok. lenne egy kérdésem ill. kérésem. Kölcsönkaptam a Bonanza Banzai búcsúkoncert teljes anyagát 2 hangkazin. de a másodikat elvesztettem. Nincs meg valakinek???nagyon fontos lenne.....
köszi
ha nem szerzem be én halott vagyok...
keheske Creative Commons License 2000.06.30 0 0 681
> nincs koze hozza..
Hehe..nos, e esz erv?És minek mondjak meked erre esz ervet, lehet egyaltalan?Koze van a focihoz, bezony, kozos baratunkkal focizott meg kb fel eve..azota nem hallottam hogy kozos baratunk lement volna, de mindegy.Focizott o csutortok és vasarnap..bezony..csak ennyi.eleg ez neked?
minden jot!
keheske
Előzmény: withe (667)
disp_ Creative Commons License 2000.06.30 0 0 680
És ezt néztétek már?
Hozzáférhető remixek
Előzmény: flanker (679)
flanker Creative Commons License 2000.06.30 0 0 679

Ezt olvastátok már? :
http://www.akos.hu/remixfinal.html
Előzmény: Törölt nick (678)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.30 0 0 678
én szívesen elbeszélgetek itt erről, feltéve, hogy a döntő érv nem az lesz ,hogy mit OFFolok itt, mereza Ákosnak a topikja és különben is takarodjak már a jó fszba.
na.
Előzmény: MarK (677)
MarK Creative Commons License 2000.06.30 0 0 677
Lovasi az Ágy, Asztal, TV-vel bezárólag nagyon OK volt, azóta viszont sehol sincs, gyenege. Nagyon gyenge. Ráadásul nem csupán szövegileg. Sajnos. Pedig egy ideig tényleg jók voltak.
wtihe: köszönjük a törődést, nem kérünk belőle... Sikerült már a Blahán, vagy vmelyik aluljáróban sikeres hittérítést folytatni vkin? :-))))))))))))
Hehe.
Előzmény: Törölt nick (676)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.30 0 0 676
hát abban egyetérthetünk, hogy Ákosnak még sokat kell tanulnia a szövegírásról (de fejlődik!), ellentétben Lovasival, akinek már 10 éve is kiforrott ,szellemes és egyéni stílusa volt, ugye te is így gondoltad szigi, csak nem tudtad szavakba önteni, ó mondd, hogy igen.
Előzmény: szigi101 (675)
szigi101 Creative Commons License 2000.06.30 0 0 675
Egy napon ne emlegessétek már Lovasi bénázásait meg Ákos szövegeit, mert röhögőgörcsöt kapok.
withe Creative Commons License 2000.06.30 0 0 674
nem, csak odafigyelunk
Előzmény: MarK (673)
MarK Creative Commons License 2000.06.30 0 0 673
Hehe. De kriplik vagytok.
Előzmény: withe (672)
withe Creative Commons License 2000.06.30 0 0 672
mondjuk en nem sajnalom, de ezt allitolag nem illik a szemere vetni
Előzmény: cornelius (671)
cornelius Creative Commons License 2000.06.30 0 0 671
És rákos.
Előzmény: withe (670)
withe Creative Commons License 2000.06.30 0 0 670
olasz-drukker!?!!
uristen
errol beszelek!
Előzmény: Ugyanmár (669)
Ugyanmár Creative Commons License 2000.06.30 0 0 669
Képzeld, kedves white, én is nézem az EB-t, pedig nekem sincs hozzá több közöm, mint Ákosnak. Áki bá' egyébként szereti a focit, olasz-drukker, nem értem mi ebben a kivetnivaló. Egyébként azt hogy érted hogy "nincs köze hozzá"? Nem játszik az EB-n rokona vagy jóbarátja? Mert ha ez egy focitorna nézésének kritériuma, akkor bizony nagyon kevesen látnák az EB-t.
MarK Creative Commons License 2000.06.30 0 0 668
De jó neked, ennyire ismered Ákost, hogy ezt is tudod...
Bizonyára ez esetben már nem is nézheti az EB-t.
Bravó.
Más. Ha vki látta a tegnapi Izé-t a Z+-on, meséljen már, hogy milyen volt a remixverseny eredményhídetése. Köszi. Én nem láttam, mert az EB-t néztem... :-)))))

withe Creative Commons License 2000.06.30 0 0 667
mert koze nincs hozza
Előzmény: MarK (666)
MarK Creative Commons License 2000.06.30 0 0 666
Érveket withe, nem csak így vagdalkozni! Sz'al miért is röhejes, hogy nézi az EB-t?
Előzmény: withe (665)
withe Creative Commons License 2000.06.30 0 0 665
ervekete, kehes, erveket!! nem csak igy vagdalkozni

ez a furcsa, ha nem tudsz erveket, elfogadhato erveket , akkor egybol szemelyeskedsz

Előzmény: keheske (664)
keheske Creative Commons License 2000.06.30 0 0 664
withe:ÉS?!?akkor most tetejére all a világ,vagy mi??inkább te vagy rohejes..kit erdekel ez itt??
Előzmény: withe (663)
withe Creative Commons License 2000.06.29 0 0 663
tudtatok, hogy akos nezi az eb-t?
rohejes
MarK Creative Commons License 2000.06.29 0 0 662
morpet: ez talán már kiderülhetett a Depeche topicból... :-))
Előzmény: morpet (653)
keheske Creative Commons License 2000.06.29 0 0 661
Kedves flanker!

A verses kotetet megvasarolhatod a Déli pu-i aluljároban találhato Tranzit Shopban..tel:317-2411/41-203m
Sok szerencsét, és kellemes olvasgatást...apropo, pletyka, hogy szeptemberben lesz uj verseskotet??remélem nem :o)))
Üdv:Keheske

Előzmény: flanker (660)
flanker Creative Commons License 2000.06.28 0 0 660

Hello Mindenkinek!

Ákos versesköteteket szeretnék. Lehet még valahol kapni egyáltalán? Gondolok itt a Szívsebészre de leginkább a Szavak és Csendekre. Aki tud, segítsen!

Kösz!

flanker

Előzmény: patrona (659)
patrona Creative Commons License 2000.06.27 0 0 659
Keheske: Tudok ám én ilyen is lenni látod! Nem olyan gonosz az a Partona, mint amilyennek elsőre tűnik:-)))))))
Hmmm, a keresés egy fontos dolog, mert mindíg valami jobbat akarunk, mint ami van, és biza azt keresni kell. Persze vannak olyan dolgok, amiket idővel megtalál az ember. Így vagyok én a Mode-al. Amíg rá nem találtam mindenféle agybeteg zenét hallgattam, és valahogy nem éreztem jól magam velük. És amikor mevettem az első DM lemezem, úgy éreztem, hogy EZ AZ! Talán ezért nem értelek Titeket Ákos rajongókat, mivel nekem nem Ő AZ........
De persze ettől még marad ezer meg ezer dolog, amit lehet keresni, szóval nem fogok unatkozni...:-))))))

Ranger, Keheske: Nekem is van egy barátom, akit a legigazabbnak hittem mind közül, de aztán ő is átvágott..... De mivel én nagyon könnyen megbocsájtok mindent mindenkinek, megint "együtt vagyunk", és olyan, mintha mi sem történt volna. De közben azért ott a kisördög, és így már nem az igazi....................
Azt viszont nagyon szégyenlem, hogy egyszer ugyanezt megcsináltam én is valakivel, de Ő nem bocsájtott meg:-(((((((

Jehova szóda: Ez 2000 junius 24.-én(de lehet, hogy már 25 volt....) történt. Bizony nagyon sok Bonanzás leányzó van még, és vannak egész fiatalok is! Nem nehéz felismerni őket: Nagyon csinosak, és BB jel van a nyakukban.........:-)))))))

Useless: Mail ment!

Akkor egy kérdés, amit minden topicban fölteszek, hátha.......: Tud valaki valamit egy bizonyos THE GOLDEN ARMY nevű zenekarról?

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.27 0 0 658
Ja viszonyítás kérdése. Hogy Ákosnak jó szövegei vannak-é. Hogy egyediek, szuperek stb. Lejjebb valaki leírt egy Kispál szöveget, mellé egy Ákos "szöveget". Na azóta ezt mesélem a haveroknak, mekkorát röhögtem. Színvonal.
Mert ha Ákos szövegei jók, akkor másé milyen? Kispál akkor isten, vagy a Dire Straits? Vagy csak a gyerekek nem értik a felnőttek világát? (P)

(P)=provokáció :-)

keheske Creative Commons License 2000.06.27 0 0 657
Szia Ranger!
>Minden éremnek két oldala van. Nem csak az számít, hogy velünk milyenek mások, hanem az is, hogy mi milyenek vagyunk másokkal.
Teljesen igazad van...nekem is van egy jo barátom, aki még nem vágott at, remélem nem is fog...mert bizom benne..csakhogy eddig o a nagy kivétel...akárkit edig bizalmamba fogadtam, mind egy ido után kitol velem...igaz, néha okot adtam rá, de az esetek nagyy részénél nem értem, hogy mi van...és ez zavar..hát csak ennyi...
Kivaáncsi vagyok, másnal ez hogy megy....
keheske
Előzmény: RANGER (656)
RANGER Creative Commons License 2000.06.27 0 0 656
Nem, nem a velejéig igaz!
Minden éremnek két oldala van. Nem csak az számít, hogy velünk milyenek mások, hanem az is, hogy mi milyenek vagyunk másokkal.
Nekem igazából barátom egy darab van, de még soha életemben nem vágtam át, és nem is fogom.
Igaz, részegek voltunk amikor kimondtuk, de kimondtuk. Ő azt, hogy ha az életem azon múlna, az életét adná értem, én pedig azt, hogy mellette maradok mindvégig. S ez így is lesz.
/Mert engem az adott szó kötelez./

A keresés-találás problémáról meg csak annyit, hogy Út csak a startpont és a célpont közt tud feszülni, még akkor is, ha mindkettő csak egy pont.
Ha cinikus akarnék lenni, azt mondanám, hogy ne keressen az, aki találni nem mer. (És ez most ÁKOS-nak volt üzenet.)

Üdvözlettel:
Ranger

Előzmény: keheske (654)
morpet Creative Commons License 2000.06.27 0 0 655
OFF: Szerintem a keresés nem céltalan, az maga a cél.
Előzmény: keheske (654)
keheske Creative Commons License 2000.06.27 0 0 654
patrona:orulok, hogy végre mondhatni "kellemes" volt olvasni a hozzászolásodat..végre normálisnak tunt a hangvétele...és a tema, amit felvetettél, az valoban elég életszeru...
>"Ha valaha lesz egy barátotok, akkor vigyázzatok, hogy ne szeressétek meg nagyon, mert úgy is átver.
EZ A VELEJÉIG IGAZ :o(((( sajnos...hogy magamrol szoljak, velem ez sokszor elofordult,és emiatt kezdem elvesziteni a bizalmamat az engem korulvevo emberekben..most, hogy vége a sulinak, ugyebár mindenki szétszorodik...engem mgcsak felsem hivnak, hiába beszéltuk meg azt, hogy ekkor és akkor találkozunk...ebbol tunik ki az, hogy valojában mennyire is érdeklem a "barátaimat"..és ez elkeserit sokszor..de megtanultam vele élni..de mindig ujra és ujra a szivembe dof a keseruseg, akárhányyszor ez elofordul velem...
>. Ahogy Ákos mondta: Egyedül vagyunk a világban, és csak keresés van, de találás nincs."
És akkor ezek szerint értelmetlenul "keressuk az utunkat"??százezer éven keresztul...ez még rosszabb...akkor most miben hihet az ember???ha már a világban nem????
(irhatnátok, hogy magában, igazatok is lenne, de akkor mit kezd magával az ember??csak magányossá válik...ezek szerint a boldogság is csak álarc a világtol?????)
keheske
Előzmény: patrona (650)
morpet Creative Commons License 2000.06.27 0 0 653
MarK: mi az a BRIDGE? (Ákos remix-vélemény.) Biztos lámer kérdés, de nem tudom, mit szokás ennek hívni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!