Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
2 év gari van rá. az alfaweldek is jó gépek, ráadásul olcsóbbak, a jasic is nagyon jó de amit linkeltél az a legdrágább bolt, 200 000 ért jasic mig 250 elég sok főleg hogy az nettó ár
volt nekem jasic mig 200 is, nem vettem különbséget észre a jasic mig 200 és az alfalweld mig 200 között, csak az árban.
de ha jasic kell akkor bruttó 153 ért.itt kérdezz rá a garanciára mert nem irja
Szerintetek melyiket lenne érdemes megvennem, még csak nézelődöm.A Makita GA9050R ben van lágyindító, a másik kettőben nincs, vagy esetleg ha tudtok mást ajánlani. (Kicsit Off mert nem hegesztőtéma.) Tavasz végéig nyár elejéig szeretnék venni egy nagyflexet.
Napi 3-5 órát menne a gép, 5-6 mm falvastagság a várható maximum, jellemzően 2-4 mm. Invertereseket a kisebb teljesítményfelvétel miatt néztem, de trafóssal sincs gond, a Formig 180/210 szintén kiszemelt volt, ott a 4 huzaltoló csábító volt nagyon. Viszont az árán (picit hozzátéve) már egy nagyobb teljesítményű Iweld is kijön, ezért toltam hátrébb a sorban. Illetve trafósban a Weldi 181 szimpatikus, illetve ajánlották is.
Hosszú ideje passzív olvasója vagyok a fórumnak, s most gépvásárlás előtt érdeklődnék, segítséget kérek.
Nemrég kezdtem el fogyóelektródással tanulni, s szeretnék itthonra is vásárolni egy gépet, sajnos csak 1 fázis van (32A), így ez a szűk keresztmetszet.
Két-három típus a kiszemelt, és érdekelne, van-e valakinek tapasztalata ezekkel, vagy esetleg javaslat más típusra, neadjisten eladó darab valakinél?