Ha nekem kellene választanom, akkor vagy Marci vagy Tiby. De ahogy írod, van még, akinél szintén nem lenne rossz érzésem, ha ráemelné. Benke, Jordano, Perl (az idei alapján), de még talán a mostani Play-off-Pot sem lenne rossz választás.
Az sem saját fejlesztés hanem külső szolgáltató,az oldal alján ott van jegykezelő és a fejlesztő cég neve: TicketPoint By ProgSpectrum. Csak be van ágyazva az oldalukba.
Nálunk is kisebb szolgáltató volt eredetileg,emlékezhetünk milyen jól működött,amíg nem jött a döntő.
Ha egy fontos, utolsó kinti dobáshoz kellene megneveznem valakit, akkor nálam Pongó Marci lenne az. Még akkor is, ha a Peristeri ellen nem ment be neki a végén. Mondjuk szerencsére lehetne írni még kb. négy nevet egy ilyen dobáshoz.
Érdemes megnézni az Oroszlány jegyértékesítő rendszerét.
Saját fejlesztés, nem közvetített szolgáltatás, megbízhatóan működik és teljes mértékben megfelel a 21. század elvárásainak. (Lehet mobil pénztárcában tárolni a jegyeket.)
Sajnálom, hogy a Hali megszűnik (amit egyébként én már februárban tudtam), de azért csak találsz más -legális- értelmet is az életedben. Gondolom az elkeseredettséged nem véletlenül van az éppen most zajló utolsó(?) Hali meccsel egyidőben. Azt hittem legalább Angyalföldre elutazol.
Olvastam olyat is, hogy egy holnapi sikerhez több kell, mint szombaton. Szerintem meg egyáltalán nem kell több, ha tudnánk hozni közel azt a játékot az biztosan elég lenne egy - nyilván szorosabb - sikerhez Szolnokon. Persze egészen más mérkőzés lesz gyaníthatóan, mint az itthoni volt, de az igaz, hogy a védekezéshez nem kell dobóhelyzet, márpedig a csapatunk hátul nagyon masszív és ha ez holnap is a rájátszásban eddig látható fegyelmezett módon történik, akkor nagyon jó esélyeink lesznek.
Egyrészt nem tudom mit jelent az, hogy "ha úgy alakul a párharc állása", másrészt maximum megkérdezni illik valakit, hogy szívesen beszélgetne e veled, de semmiképpen nem kijelenteni. Nyáron nem kellett a sör, nekem most nem kell az "elbeszélgetés". Oroszlányban sem jutottunk dűlőre, szerintem hagyjuk is.
Én olyan szempontból bizakodó vagyok a holnapi meccsel kapcsolatban, hogy a szombatit sem a brilliáns támadójátékkal, hanem a kiváló védekezéssel nyertük meg.
Ezt a védekezést pedig idegenben is tudni kell hozni, ehhez nem kell a hazai pálya, a hazai gyűrű ismerete.
A Szolnoknak normális dobóhelyzete is alig akadt, plusz több játékosuk is 30 perc körül vagy afölött játszott, nálunk csak Szili és Ákos kapott most kicsit többet, 28 illetve 27 percet.
Előbb-utóbb ez is számítani fog, végig nyomás alatt kell tartani őket, nekünk a BL miatt is eleve jobb kondink kell, hogy legyen.
Ha Jordi is visszatérne akkor távolról még veszélyesebbek lehetnénk, még nehezebb dolga lenne az olajnak védekezésben.
Ahogy írtam. Tisztelettel és meghajolva (aki intelligens az tudja mit jelent ez). Csak azt nem értem, hogy ez miért érint bárkit is rosszul? Ha valaki egy hasonlót írna én biztosan nem vonnám kétségbe.