Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
"Újdonánc nick ne írjon ide"............ Első hozzászólásos nick,-aki nyiván ezért a hsz.-ért reggelt ide,- megszegi a topicleírást szándékosan!!!....Én ezt látom!!!!...:)
Az, hogy jelzitek a megfelelő helyen, az dicséretes dolog. Azt viszont ne várjátok, hogy minden ellenőrzés vagy vizsgálat nélkül töröljünk, tiltsunk stb.
Bizonyos lépések normál fórumozok számára nem láthatók. Szerintem amúgy a trollt az tartja életben amikor régi fórumozók nem tudják megállni, hogy leálljanak csörtézni.
Egy kezdő fórumozó,- aki rutintalan,-az besétálhat a csapdába!!... Pontosan ez (is) tartja életben a trollt! Szerintem pont ezért kell felhívni a figyelmet rá az adott topicban is,-és a modisban is!!!!!...
ha nem jelzed,valaki hozzászól. olyan érzésem van amúgy,hogy a jelzetteket is azért nem törlik egyből,hogy legalizálja valaki......és ugye akkor már azt mondják,hogy szóba állt vele. rókafogta csuka így.
ezt írtam én is, csak a teljes karantén lenne a megoldás,
" etetni lehet haverkodással is"
na ezért nem fog ez össze jönni, mert hiába ignorálom én, ha van aki jelentgeti, van aki veszekszik vele,van aki csak szimplán és konfliktus nélkül beszélget vele, és vannak a hajlékony gerincűek, akik a baksisért remegve haverkodnak és védik minden áron.
ezért kár a régi rendszerért, hogy akár a szóba állásért is repültek a nickek. (persze emberségesen, hogy aki tudatlan az ne szívja meg, de a notórius etető az igen)
Válaszoltam rájuk; a körömben élő művelt emberek meg szokták köszönni a válaszokat. Sőt, ha fel lettek világosítva, hogy nem a „jöttél” a tárgyszerű, olyankor bocsánatot szoktak kérni - már ha nem tiltja a vallásuk.
Hiába rootol, töröl, tilt a moderátor, az admin akárhány nicket, ha a közösségnek akár egyetlen egy tagja is folyamatosan szóba áll az antiszociális vagy szociopata emberrel, azaz a trollal. Ugyanis az egyetlen célravezető módszer az önkaranténba zárás, azaz az, hogy hiába ír, nincs rá reakció. Kétségtelen tény, hogy az ilyen, önvédelemből kirekesztett emberek öngyilkosok szoktak lenni - akár úgy, hogy agyvérzés, infarktus, keringési zavar viszi el őket, akár úgy, hogy tényleg megölik magukat.
Ne terelj, ne próbálj meg halként kicsúszni téves véleményed, feltételezésed mögül. Azt írtad, hogy lenne lehetőségük, ami annyit jelent, hogy van, de nem élnek vele.
Figyi, ugye te nem tudod, hogy a volt Murder Incorporated vagyok? Azt senem tudod, hogy a Fegyverest én csináltam, mert kellett nekünk egy önálló alfórum. Ha érted a mondatban levő „nekünk”-öt, akkor talán sejted, itt vagyok 1-2 éve. Na jó, lehet, tizenegykét. :-)
Szóval szerintem az első kérdés és a második is megválaszolva. Jön a harmadik: azért kéne változtatnod, mert tévedtél, az emberek, a kulturált emberek pedig ha megtudják, hogy tévedtek, szólnak, jelzik.
Szóval hidd el, nincs lehetőségük a teljes irtásra. Sem technikai, sem technológiai, sem emberi. Ugyanis szabályok és törvények szólnak arról, hogy tilos. Azaz amit írtál, jó esetben tévedés (ezt azzal tudod megerősíteni, ha visszavonod), rossz esetben hazugság, vádaskodás.