A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Én is próbáltam biztonsági másolatot készíteni, sikertelenül. Pár napja írtam itt a fórumon, hogy nekem milyen típusú hivatalos kártyám van.
Immár azt gondolom, mindegy, milyen típust használsz, nyilván fontos a rázás- és hőállóság, de feltételezem, funkcionálisan mindegy. Nem vagyok informatikus, valószínűnek tartom, hogy az SD kártya védett tartományában (protected area) van elhelyezve egy specifikus információ, melynek megléte esetén tekinti autentikusnak a rendszer a kártyát. Sajnos nem tudom milyen programmal lehet kiolvasni, esetleg módosítani.
Nekem egyszer lett volna jó, ha mindkettő rajta van. Akkor azt csináltam, hogy ae East be volt másolva a HDD-re, a West meg DVD-n vittem magammal. Amikor kellett a West, akkor beraktam a lemezt a meghajtóba. Észrevette, hogy navigációs DVD, de NEM kértem a bemásolást, csak navigálást róla. Amikor nem kellett, kivettem és visszaállt a világ :-)
Octavianak a J1 ülés alatt van a telefon elektronikája, meg kellenne nézned, hogy neked gyárilag hol a helye (elképzelhető, hogy neked is a J1 alatt van) és van-e benne. Vagy holnap bemész egy márkakerskedésbe (ha lesz nyitva) és Ők biztos megmodják alvázszám alapján, hogy van e benne telefon modul.
Bennem is felmerült már ez a kérdés, de kell lennie, navin megnyomom a " phone" gombot, némitja a rádiót de semmi nem történik. Ugyszintén a kormányon is van telefon emblémás gomb. Úgy gondolom ezek alapján kell hogy legyen benne.
2010 8. havi Passatom van, 170LE DSG , olasz import. Tudna nekem valaki segiteni, hogy hogyan lehet a telefonnal szinkronizálni, még a Bluetooth ot sem tudom bekapcsolni... van " phone " gomb a navin, van telefon gomb a kormányon, van " media " gomb szintén a navin, de ha megnyomo azt irja nincs média eszköz ( angolul ) .
Előre is köszönöm hogy foglalkoztok a problémámmal .
Most néztem az Octavia konfigurátorban, hogy az Amundsen mellé meg kell rendelni az SD kártyát 87 478 Ft-ért. Nem semmi. Lehet, hogy mégis van valami csalafintaság az SD kártya párosítás vonatkozásában.....?
Megpróbáltam nem megy. Ha NTFS-re van formázva fel sem ismeri a kártyát, csak FAT32-öt ismer. FAT32-re formázva felismeri, elkezdi olvasni, majd ismét kiírja, hogy tegyem be az érvényes adatkártyát.
Ja fos az az egész úgy ahogy van. Ezen röhögtünk mi is múltkor, népligetnél nyomkodtuk, mert unatkoztunk. Népliget-Békéscsaba szerinte Szekszárd-Baja-Szeged-Csaba, másik variációja Berettyóújfalu. 5-ös meg 44-es útról még csak nem is hallott. Lógni kéne mindnek, aki ezt árulni engedi. :):)
Gyanítom, hogy nem regisztrál az semmit. Eleve formázni kell a kártyát és a teljes adattartalmat rá kell tölteni, azaz korábbról nem marad semmi a kártyán.
Ma vettem át a csodálatos Skoda Octavia kombi autómat. Kértem bele Amundsen navigációt, viszont nem akar elindulni, ha rámegyek akkor kiírja, hogy helyezzek be adatkártyát. A kesztyűtartóban mindkét SD kártyaolvasó üres és nem kaptam semmilyen SD kártyát.
Erre az SD kártyáta szükség van vagy vehetek a boltban valamilyet és le tudom tölteni? Mi az eljárás. Ha valaki tudja, akkor pls foglalja össze röviden!