A Debrecennel legutóbb egy védekezés nélküli, agyatlan dobópárbajt játszottunk, a legvégén ők dobtak be többet. Nekünk nem volt centerünk, Tóth Á. maga se hitte el, milyen könnyen dobálgathat. Ha védekezünk és nem fognak tudni habkönnyen palánk alattiakat, akár nyerhetünk is. De a párharcban ők az esélyesebbek.
Okorn nem volt hülye, ez volt a célja, hogy a meccshiánnyal bajlódó emberei sokat játszanak
Anderson 2 hónapot hagyott ki, Bruinsma 2 hetet, Benke 2 hetet, Barac meg fél évet.
Mikor van esélye annak, hogy ellenetek játszunk egy kupa elődöntőt, ki az a hülye, aki engedi, hogy nyerjetek 25 ponttal és önbizalommal telve érkezzetek egy esetleges meccsre.
Sok sikert Nektek a továbbiakban, a legrosszabb szcenárió jött ki számotokra a Deac negyedik helyével, de innen szép feladat
Akkor lenne igazad, ha Okorn becserélte volna a máskor nem játszóit. Ehelyett Doktor játszott kicsit többet , Kovács B kb 2 percet volt, Dancsecs és a többiek 0 perc. Tehát nem rossz csapattal voltak fent, csak a rotáció volt nagyon szűk . Ez Okorn hülyesége volt, el kellett volna engednie ezt a meccset. Bár van másfél hét a kupáig , tehát ez a fizikai túl terhelés is belefért.
Edzőmeccs jelleggel indult,aztán a Falco mégis komolyan vette,alig cseréltek.Így ebben az összetételben már korántsem olyan jók,mégis megszenvedtünk velük. Mert mi sem vagyunk jók. Sajnos nehézkes a játékunk.Egyéni villanások sok kihagyott helyzettel. Végül a Debrecen lett az ellenfél,a Szeged valamivel talán jobb lett volna. Nagyon sok embert kellene kikapcsolni a Deacnál.....legutóbb nem sikerült.
Gyakorló meccs? Mit gyakoroltunk? Hogyan kapjunk 88 pontot itthon egy nagyon tartalékos vetélytárstól, hogyan győzzük le nyomorék 2 ponttal? Röhej, de tényleg laza játekkal kellett volna önbizalmat növelve győzni, és mi lett belőle? semmi, majdnem vereség, mert a második félidóben szépen kezdtünk elfogyni, végül sikerült 2 pontot tartani az előnyből!
Ennél sokkal több kellene, de ha nincs csapat, vezér és nincs stratéga akkor nincs remény sem, hogy fejlódjünk!
Finoman szólva. El tudtam volna képzelni elsőre az Olaj/Filkón kívül bárkit,aztán a köv mindegy,de ez az Olaj-Falco-valaki a másik ágról menetelés most eléggé valószínűtlennek néz ki.
Reálisan nézve a Szegednek van 4 kiváló légiósa és 1-2 magyar játékosa aki átlagos (bocsánat de nálam az Iván egy átlagos magyar játékos), míg a DEAC 5 jó légióssal és 2 jó és 3 átlagos magyarral rendelkezik e miatt is én inkább Szegedre küldeném a csapatot mint egy Debrecen elleni párharcra.
Akárhogy nézem a playoff résztvevői közül ez a két csapat a "legjobb opció" akik ellen nem is elképzelhetetlen a továbbjutás. Nem kell mondani hogy a Falco és az Olaj miért lenne rossz de az ASE vagy a Körmend is rosszabb matchup nekünk szerintem
Nézem a tabellát. A jelenlegi ötödik hely azt jelentené, hogy Szeged vagy Debrecen jön a nyolc között, pályahátránnyal. Ha a Szeged nyerni tud a Tiszaligetben, maradnak harmadikak és mi kapjuk a Debrecent. Papírforma alapján persze a Szeged kikap, a DEAC meg nyer (a Pécs ellen) és akkor ők ketten helyet cserélnek. Szerintem nekünk az eddig látottak alapján kb mindegy, bár Debrecenben egy jó pillanatban tudtunk nyerni az alapszakaszban. Viszont a két lehetséges ellenfél elleni négy meccsünkből három nem ide dőlt el...
A Szeged a szezon meglepetése, ilyenkor sokan tippelik, hogy majd a play-offig tart csak a csoda, de nekem határozottan az az emlékem, hogy ellenük kb semmi esélyünk nem volt. És nem tudom, később mitől lenne... De a Debrecen se nagy boldogság, ha csak arra gondolok, mit művelt Tóth Ádám velünk itthon. :)) Egy szó, mint száz: kevés olyan emlékem van erről a szezonról, ami alapján majd pont most nyernénk párharcot pályahátrányból. És figyelembe véve, hogy a pályaelőny egy csomó hazai vereséggel úszott el, ezért csak magunkat okolhatjuk.
(Aztán persze van az a csoda, hogy mi verjük a Falcót, a Debrecen meg kikap otthon a Pécstől, és mi leszünk negyedikek, de ennél már az is valószínűbb, hogy a rájátszásban nyerünk pályahátrányból valaki ellen. :) )
Elhunyt Hegedűs Péter. Egy nagyszerű korszak nagyszerű Videoton- majd Albacomp-játékosa, egy igazi kosárlabda-família kiválósága, a DKKA edzője :( Nyugodjék békében!
Én a vezért hallgatom és kormányinfót nézek! Most már csak az öregek beoltásáról van szó húsvétig, sőt, azokat is előre veszik, akik hónapokkal utánam regisztráltak. (Nem mintha én fiatal volnék. :) )
De sebaj, ha a nyugdíjasok bemehetnek, már meglesz a szokott hangulat. :)))
Gyakorlatilag nincs centerünk. Ez így egy playoff párharcban sansztalan bármire is. No de legalább lesz playoff párharc, két szezon után... :)) Kár, hogy látni nem fogjuk.
Mit tett sarkat, hogy törölték ?????? vagy ha megszünteti a nicket akkor is Törölt nick néven futnak a bejegyzései ? csak mert törölt hozzászólást nem látok