Takarítást Vállalok családoknál. Megbízható,rugalmas,munkámra igényes 39 év nő vagyok. referenciám is van. de a legjobb referencia egy próba nap.nincsenek káros szenvedélyeim!! ha segítségére lehetek,hívjon Bizalommal!! részleteket telefonon,vagy személyesen.
Takarítást vállalunk,számlaképesen Budapesten és Pest megyében áraink önökhöz igazodnak,lehet szó üzlet,iroda,lakás,társasház takarításról,megbízható precíz emberekkel.Rövid időn belüli munkakezdéssel.
Budapest 15.kerületi 80 nm-es 3 szobás családi házba keresek megbízható, lelkiismeretes takarítónőt azonnali kezdéssel hetente egyszeri takarításra 3-3,5 órában.
A feladatok:
- bútorokon száraz-nedves portörlés, porszívózás és felmosás - fürdőszoba kitakarítása - konyhai bútorok, csempe lemosása , hűtő belső takarítása 6 hetente - tűzhely takarítása - ajtók, ablakok lemosása ( elosztva, alkalmanként egy kevés ) - előtér pókhálótlanítása, felmosása - ing vasalás (kb. 6 db) Előny, ha a jelentkező állatbarát, mivel két nagyon barátságos kiskutyánk van.(yorkik)
Fix bérezéssel alkalmanként 3500,- Ft-ot tudunk fizetni. Fényképpel ellátott jelentkezését várom a topcat@vipmail.hu címre! Csak referenciával rendelkező jelentkezéseket várok. Bízom benne, hogy hosszú távú, jó kapcsolatot sikerül kialakítanunk.
Takarítást vállalok az V., VI., VII., VIII., X. kerületben. Gyakorlat van, jelenleg is több helyen dolgozom. Külföldieknél is vállalok takarítást angol nyelv tudással.
Takarítást vállalunk,számlaképesen Budapesten és Pest megyében áraink önökhöz igazodnak,lehet szó üzlet,iroda,lakás,társasház takarításról,megbízható precíz emberekkel.Rövid időn belüli munkakezdéssel.
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást, festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.
Üzletek,Lakások,Irodák,társasházak takarítását vállaljuk,rendszeresen vagy alkalmanként,Budapesten és Pest megyében,számlaképesen,Több éves munkatapasztalattal rendelkezünk referenciáink Andrássy út luxus üzletek.Áraink az önök igényéhez igazodik,ha felkeltettem érdeklődését várjuk jelentkezését az alább i elérhetőségen.
Mivel keveset vagyunk otthon és azt a kevés időt nem szeretjük takarítással tölteni, de szeretjük a rendet, ezért bejárónőt keresünk. A helyszín: XIII kerület Lakás mérete: 75nm
Megbízható, tapasztalt, nem dohányzó személyt keresünk a feladatra. Elvárás még, hogy szépen tudjon vasalni (nadrágot és női blúzt is), ismerje a szelektív hulladékgyűjtés alapjait. Feladata lenne még alkalmanként a gyerekek elhozása a közelben lévő ovodából.
A tapasztalatom az, hogy a heti 1 alkalomnak az a vége, hogy 2 nap múlva már nyoma sincs a rendnek, ezért heti 3x3órára alkalomra keresek valakit. Ebből 2 alaklom napközben lenne, 1 pedig délután mikor már mi is otthon vagyunk. (Ez a későbbiekben változhat)
Kérem, csak olyan jelentkezzen, aki minden feltételt elfogad és aki minden elvárásnak is megfelel. Ne raboljuk egymás idejét feleslegesen!
Jelentkezéseket fizetési igény megjelölésével (nem órabér, hanem havi díj) a beara.forum@gmail.com - címre várjuk.
Takarítást Vállalok családoknál. Megbízható,rugalmas,munkámra igényes 39 év nő vagyok. referenciám is van. de a legjobb referencia egy próba nap,eddigi helyeimen is ez alapján döntöttek. ha segítségére lehetek,hívjon Bizalommal!! részleteket telefonon,vagy személyesen.
Takarítást ès vasalàst vàllalok.Rólam amit tudni lehet,hogy pontos,precíz,megbízható,referenciàval
rendelkező hölgy vagyok.Nagyon kedvező áron dolgozom.
Ha felkeltettem érdeklődésüket vàrom jelentkezésüket.
Üdvözlettel:Andrea
Email:dakoandrea69@gmail.com
Szép napot!
Takarítást vállalok Budapesten az V., VI., VII., VIII., X. kerületben. Lehet iroda és magánlakás is. Külföldieknél is vállalok takarítást, angol nyelv tudással. Gyakorlat, referencia van.