nekem is megvan az összes, csak gondoltam felírom agoll nem tudó, a sorozatot nem ismerő, internetről becsületbőlés nem lustaságból le nem töltő társaknak, hogy lehet készülhenek...:D
mondjuk még a második évad csakletöltve van, majd egyben nézem meg két nap alatt:D
töltsd le netről... ami fent van hozzá felírat elég jól sikerült én már a második évad 14. részét emésztem, bár a második éved közel sem sikeredett olyan jóra mint az első
az FNL jogai a tv2 nél vannak. ez nekem új. ki merik vajon hozni szinkornizáltan??? és vajon bevonnak végre valami zsakértőt a fordításba és végre nem hátvédnek fogják hívni a QB-t?
Esetleg próbálkozz Robinál! Kinézel egy sisakot edzésen, és szólsz Neki, hogy kit húzzon le a rosterről. :) Utánna már jutányos áron hozzájuthatsz. A jelszó pár hozzászólással korábban olvasható. :D
szerintem ütősebb mint a just do it vagy az adidastól az impossible is nothing vagy Under Armour click-clack... és hát ez a spot nagyon királyra sikerült.
adage meg minden ilyen szaki is az egyik, ha nem a legjobban sikerült spotnak és szlogennek tartja.
Elnézést, de már lemondtuk, viszont eléggé kétlem, hogy máris kiosztották volna! Hívd a sportkorháztat a 488-6130-as számon, vagy holnap reggel fél nyolctól ! Amúgy a 12:45, 13:15, 45, 14:00,15,30-as klassz időpontokat dobtuk ki! :(
Nem tudom már ki kérte múltkor edzésen de itt a site ahol be tudod tájolni műholdon keresztül tök ingyen, hogy éppen az adott számhoz tartozó mobil merre van.
Szóval ezzel lecsekkolhatod a csajod! Nem is tudom már ki kérte tőlem. Egészségedre!
Tegnap sikeresen ott hagytam a fekete kapucnis Nike pulcsim a pályán.Azóta is könnyesek a szemeim,úgyhogy kérem a becsületes megtalálót,hogy jutassa vissza hozzám hétfőn.
ui:a megtalálót figyelmeztetem,hogy a nemzetközi atom bizottság pulóveremet "fokozottan radioaktív szemét" besorolással látta el!