Chaaaaooos! Úgy látszik, csak itt tudlak utolérni! Már vagy három mélt küldtem neked!!
(Asszem jobb lenne áttérned a citromailre, vagy valamire, mert folyamatosan nem kapod meg a méljeimet. Én speciel a tábrovezetővel emiatt keveredtem félreértésekbe. Grr.)
Nos, akit érdekel, hogyan is néznek ki a fanfic virtuális világának tagjai élőben, vethetnek egy pillantást a Csodaidők oldalára. Feltettem ugyanis végre a december 9-i találkozó (dedikálás?) képeit, megtekinthetők itt: képek, sőt, ugyanitt megjegyzéseket is hagyhattok a képekhez. Láthatók: GuessLess, majmunka, karbalán, Chaos, _feketekavics, eszkiesz és még sokan mások. :-)
Már kapott is egy revűt Cadogan-tól, köszönet érte! Műfaji megjegyzés: Természetesen csak idétlenkedem itten, igazából nem lesz benne sem céltalan szenvedés, sem szomorú befejezés...
Becsszó, a második fejezetet már igazi angstos, szenvedős résznek szántam, de nem jött össze... előbb még valami büntetést kellett találnom Olive-nak, amiért annyit bántotta Myrtle-t;)
A skyehawkot megheckelték, úgy tűnik, és egyelőre nem tudni, mikor áll vissza a régi cím. Addig is az oldal elérhető a http://skyehawke.no-ip.org/~tienriu/archive/ címen, ha valakinek sürgős olvashatnékja van :)
Most került fel a Jégvirág utolsó fejezete. Mint emlékszünk, ez egy romantikus történet, háborúval a küszöbön, halálfalókkal a spájzban (meg a bájitaltan laborban), némi erotikával és némi erőszakkal (összességében 16-os korhatárral). Tekergők korbali, Perselus/Lily/James (no gruppen).
Hát, most már egyben olvasható mind a kilenc fejezet. Jó szórakozást, és szívesen olvasok róla véleményeket! ;-)
Elolvastam... nos, a tényke, azok tények. :) (Nem csuklottál, mikor megírták?) :D
Akik agyon akarnak vágni azért, mert nem volt a hétvégén egy deka folytatás sem, azokkal közlöm, hogy nem véletlenül... de majd hétvégén megtudjátok. :P
szia Enelen, ha bemész JG Master List hozzászólásaiba, ott az utolsó témában (Is it ridiculous) írta Jordan azt, hogyan áll az írással. Sajnos azt is írja, hogy nem érdemes naponta ellenőrizni, vajon fent van-e már:-(( üdv Szefi
Hehe, közben találtam egy másikat, március negyedikei:
"As for the sequel itself, I have sent post 39 to the beta's and I am continuing on. I don't know if this one will be 50 posts but I'm aiming for something around that number."
De amit te idéztél, az még mindig nincs meg, csak már sejtem, h hol keressem a frissítéseket :) Csúf, titkolózós egyének vannak ezen a fórumon, hogy már kábé a harmadik kérdésemre se mondják el, hol lehet JG megjegyzéseket olvasni :P
Köszönöm mindazoknak, akik üzenetet hagynak az OWL-on a Nem csak Grangerhez. De ott kérdésekre válaszolni csak a szerző tudna, én nem. Legfeljebb a következő fejezetnél.
Tehát Mary Jane kérdésére válaszolom: a történet még befejezetlen, eddig 22 fejezete van meg, és Ferporcel nem kényezteti el az olvasóit gyors frissítésekkel. :-/
Cadogannek: Piton tényleg szuperintelligens, és tényleg idióta. Ennek ellenére szeretjük! :-DDD S így legalább reménykedhetünk, hogy ha lassan is, de csak megjön az esze...
Már kapott is egy revűt Cadogan-tól, köszönet érte! (A jelzett hibát javítottam.) Ha lesz folytatás, az valami más lesz, mondjuk Tom Denem vs Tom Denem...